Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.6 109 10
Γενική βαθμολογία
 
4.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Η ώρα πέντε και κάτι, βρέθηκα στο ειδυλλιακό Μεταξουργείο και κατευθύνθηκα για Κολωνού 32Γ αφού ονειρευόμουν μέρες μια παρακμιακή σαβουρογαμία, άλλα το ίδρυμα ήταν κλειστό, έτσι έκανα μεταβολή και άρχισα να ψάχνω κάτι να μου κάνει "κλικ" στο δεκάρικο.
Μαζί με αρκετούς ισλαμιστές συναγωνιστές κατηφόρισα τον πεζόδρομο, (Σε κάποιο μπουρδέλο στο σαλόνι η αναλογία ήταν έντεκα μαύροι προς δυο λευκους μαζι με μενα. - Ο άλλος Αλβανός btw...) Κάποια στιγμή έφτασα Ιάσωνος 30Β οπού δούλευε η Άννα (από την προηγούμενη κριτική μου) όπου δεν είχα καμία όρεξη να πάρω και ανέβηκα στο 30Α. Μόλις μπήκα στο φούρνο εμφανίστηκε ξανθό αγγούρι, με σπασμένο δερματάκι, γύρο στα 25-26, στο 1.73-75, άβυζο, και με χαρακτηριστικά χωρών σοβιετικής επιρροής. Άξιο πατσαβουράκι για το μικρο μου βίτσιο...
Σκέφτηκα να ολοκληρώσω την τσάρκα στην Ιάσωνος πριν αποφασίσω και έτσι έκανα. Τα υπόλοιπα μαγαζιά δεν είχαν κάτι παραπάνω και έτσι επέστρεψα, όμως αυτά τα είκοσι λεπτά που άργησα η βάρδια άλλαξε, και μπάλα τώρα έπαιζε μια κοντή ξανθιά με πολύ ωραίο κωλαράκι.
Δεν είχα κάτι άλλο στο μυαλό μου και πέρασα στο μέσα δωμάτιο, ο χώρος γνωστός, (για τα στάνταρ του μεταξιού πάντα) στην τηλεόραση 3 αραπάδες έσκιζαν το κώλι μιας λατίνας χοντροκώλας, και άραξα με χαλαρή στύση περιμένοντας... Μετά απο κάνα δεκάλεπτο η πόρτα άνοιξε και εισέβαλε η Μαρία όπως μου είπε. Βιαστικό γδύσιμο και πέρασμα καπότας στην πέτσα μου... Τζίφος, η γκόμενα είναι λίγο καλύτερη από την Ροξάνα στη Φωκαίας. Στο λεπτό της αδιάφορης πίπας, σταματάει και μου λέει "πως θες;" (Δεν έχει προφορά, παίζει να είναι Ελληνίδα) και αφού από στύση ήμουν κομπλέ, της λέω από πάνω. Ανεβαίνει αλλά δεν ένιωθα τίποτα! γυρνάω στα τέσσερα, το ίδιο... Το μουνί της είναι πηγάδι! άπατο κιόλας!
Αρχίζω την χειρωνακτική υποβοήθηση και λέω στην έτσι, (που είχε τραβηχτεί για να μην την πιάνω) να μου πάρει πίπα. Μου το αρνήθηκε γιατί λέει μπήκα μέσα της πριν, δεν περίμενα να άκουγα κάτι άλλο, και αφού δεν γινόταν δουλειά και δεν είχα σκοπό να κάτσω να τον παίξω, της είπα: "είμαι οκ, φύγε" σηκώθηκε, είπε "γεια" και έφυγε.
Έφυγα έχοντας σκοπό να πάω άλλη μια γύρα από την Κολωνού όταν με σταμάτησαν οι φίλοι μου απ' την ομάδα ΔΙΑΣ ζαλίζοντας μου τα αρχίδια για είκοσι λεπτά... Ξενέρωσα και πήγα σπίτι απογοητευμένος.
Η γκόμενα είναι πολύ ωραίο μουνί εμφανισιακά, κρίμα που είναι παγοκολόνα και έπιπλο πρώτης...
Οι μπάτσοι είναι χειρότεροι. Καλά ρε παιδιά εκεί μέσα στο παράρτημα της αλ-κάιντα, εγώ σας έκανα για ύποπτος; Μύριζα παράξενα μάλλον...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 08, 2012
Όνομα κοπέλας
Μαρία
StrangeKindOfHuman
Σεβαστός
Εγγραφή:
2 Ιαν 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
111
Likes:
531
Πόντοι:
1.211
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Ιανουαρίου, 2012
συναδελφε!!!το αυτοκινητο.....
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1