Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 191 10
Γενική βαθμολογία
 
6.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
{Προηγείται κριτική στο Φωκαίας 19}

Βγαίνοντας απογοητευμένος από το Φωκαίας 19, η βροχή είχε δυναμώσει και μπήκα στο Φωκαίας 25Β.
Η ευγενική τσατσά μου παρουσίασε την Τζούλη (όνομα δεν είμαι σίγουρος άλλα από περιγραφή σε προηγούμενη κριτική μάλλον είναι η ίδια) και ανακοίνωσε ελεύθερο στοματικό για 20 ευρώ.
Η κοπέλα είναι κοντούλα, ωραίο κορμάκι, με 2αρι βυζί, γύρω στα 25-27 από ότι έκοψα, μελαχρινή με πίρσινγκ. Το σαλονάρισμα την αδίκησε αρκετά δεν φάνηκε όμορφη και είπα να δω και άλλου όμως έξω έριχνε καρέκλες και ζήταγα απελπισμένα ένα καλό ξαλάφρωμα, όποτε ρίσκαρα και πέρασα στο πίσω δωμάτιο το οποίο είναι το γραφικό δωμάτιο μπουρδέλου από ελληνική ταινία, σε κακή κατάσταση ο χώρος άλλα με καθαρά σεντόνια.
Μπαίνει η τζούλη Και γδύνεται με νάζι μπροστά μου.
Έρχεται δίπλα μου, με αρχίζει με φιλιά στο πρόσωπο και γλειψίιματάκια και πιάνει απαλά τον πούτσο και μου λέει: "Γάμησες ξανά σήμερα μωρό μου;" (αφού κάτι ψιλά από τα προηγούμενα φλόκια ήταν εκεί, παρόλο που τον φρέσκαρα στον νιπτήρα.) "Ναι" της λέω, και πιάνοντας τα μαντιλάκια σκούπισε απαλά τον πούτσο μου. "Για να δούμε ποια είναι πιο καλή... Θες καπότα;" "όχι". Και αρχίζει ένα κάλο τσιμπούκι ενώ έφερε το κωλαράκι της κοντά στο πρόσωπο μου.
Έπιασα το κωλαράκι και άρχισα να το φιλάω, άφηνε λίγο δάχτυλο και στης δυο τρύπες και στηνόταν για να έχω σε καλύτερη θέση το πεντακάθαρο μουνάκι της.
Την έκοψα και της είπα να ανεβεί πάνω ενώ με είχε καυλώσει απίστευτα! Το μουνάκι της ήταν αρκετά στενό, κάποιες παλινδρομήσεις, αλλαγή σε ιεραποστολικό οπού είχε ανοίξει τα ποδιά τέρμα ώστε να μπαίνω όλος μέσα.
Κοίταγα τον πούτσο μου να χώνεται μέσα της και αυτή με κοίταγε με το πιο καυλιάρικο βλέμμα γλείφοντας τα δάχτυλα της και τρίβοντας την κλειτορίδα της.
Η όλη εικόνα με είχε φτάσει σε σημείο να χύσω όμως ήθελα κι'αλλο λίγο να απολαύσω αυτό το γαμήσι, έτσι τραβήχτηκα και έβαλα λίγο δάχτυλο στο μουνί της που συνέχιζε να παίζει.
Εκεί δεν άντεξα και αν και δεν συνηθίζω να γλύφω στα μπουρδέλα έσκυψα πάνω στο μουνί της και πιπίλισα την κλειτορίδα με το πίρσινγκ για λίγο.
Έδειχνε να γουστάρει και άρχισε να παίζει με την σουφρίτσα της, την κοιτάω και μου κλείνει το μάτι. "Κωλαράκι;" ρωτάω σαν χαζός, γιατί δεν θυμάμαι να το ανέφερε η υπηρεσία. "Έλα" μου κάνει, και ανοίγει τα κωλομέρια της ανάσκελα όπως ήταν.
Με δυσκόλεψε να μπει στον κώλο της γιατί ήταν πολύ στενός και χωρίς λιπαντικό, μόλις τελικά το ψιλοκατάφερα ένοιωσα ότι θα χύσω και βγήκα ξανά.
Βγάζω την καπότα για να την πιτσιλίσω και μου λέει: "Μην χύσεις μέσα στο στόμα." και τον αρπάζει πίπα ξανά!
Φυσικά σεβάστηκα και την τράβηξα πριν χύσω με σπασμούς ενώ ήρθε αμέσως στην αγκαλιά μου.
Μιλήσαμε λίγο χαιρετιστήκαμε και έφυγα μες την βροχή με τα πόδια μου να τρέμουν.
Ένιωσα δικαιωμένος μετά από το έπιπλο στο Φωκαίας 19.
Θα ξαναπάω στάνταρ! Της το υποσχέθηκα.
Pse και Gfe με πολύ καλή συμμετοχή, Νομίζω την έχω δει ξανά και διπλά στο 25Α.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 23, 2011
Όνομα κοπέλας
Τζούλη
StrangeKindOfHuman
Σεβαστός
Εγγραφή:
2 Ιαν 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
111
Likes:
531
Πόντοι:
1.211
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού