Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.9 65 10
Γενική βαθμολογία
 
5.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Ο δρόμος με έβγαλε στα στενά του μεταξουργείου,
Βιαζόμουν και έψαχνα κάτι αξιαγάμητο μέσα στο μισάωρο που διέθετα, αφού μπήκα σε 3-4 σπίτια ανάμεσα σε συναθλητές στο "άλμα εις βάθος" από τις αραβικές χώρες, πέρασα στο στενό σαλόνι του μπουρδέλου όπου περίμεναν δυο ακόμα πακ-μαν. σε ένα λεπτό ο χώρος έμοιαζε με στάση στην Θηβών... γέμισε κόσμο και συνωστισμό.
Βγαίνει η κοπέλα και η τσατσά ανακοινώνει βασικό με ισπανικό και 69 για 10 ευρώ, το μαγαζί αδειάζει και μένω με έναν μυστήριο τύπο που με ρώταγε αν θα κάνω 69 ( Χμμμ; ..... ) και με δυο Ελληναράδες που έλεγαν να γαμήσουν τους Πακιστανούς κτλ κτλ...
Ο χρόνος με πίεζε... έδωσα τα 10 στην τσατσά και μου λέει "περίμενε, είναι άλλος μέσα." Εντωμεταξύ το μαγαζί γέμιζε ξανά...
Η πόρτα ανοίγει και ο Μπαγκλαντέζος πελάτης αναχωρεί.
Μπαίνω μαζί με την τσατσά και μου λέει "να δω αν έχει κάνει τίποτα" ρίχνει μια ματιά και φεύγει, απ'εξω. μπάχαλο!
Η πόρτα δεν κλείνει με πόμολο, δεν έχει, απλά ταν μπαίνει η κοπέλα βάζει το σύρτη, έτσι όπως γδυνόμουν άνοιξε 2 φορές από το αδιαχώρητο.
Εκεί μέσα μύριζαν τα πάντα όλα... από πακιστανίλα, ποδαρίλα, μούχλα... Όλα τα καλά!(δεν έχει και παράθυρο βλέπεις, είναι υπόγειο)
Έρχεται και η κοπέλα, 25-27 θα ηταν, 1.65-1.70 στο περίπου, με ξανθό μαλλί λιγο ποιο κατω απ τους ομους, κατσιασμένο. Μέτριο κορμάκι με φουσκωτή ελαφρά κοιλίτσα.
Έρχεται, βγαζει το στριγκάκι και τα βυζιά έξω από το σουτιέν, και μου λέει "ξάπλωσε" Ω,Ναι! ξεπέτα! Δεν περίμενα κάτι άλλο όμως...
Βάζει "καπότα αλ'α κάλτς" και αρχίζει πίπα με λίγο δόντι που έμενα μου αρέσει μέχρι ένα σημείο. Ο μικρός ξύπνησε για τα καλά και της λέω να ανέβει πάνω άλλα κάνει την κουφή και πιπώνει αβέρτα... Το λέω ξανά, τα ίδια. την σκουντάω ενώ άρχισα να ψιλο-ξενερώνω και της λέω "ανέβα" μου πιάνει τον πούτσο και τον κράταγε έτσι ώστε με το ζόρι να μπαίνει 2-3cm.
Σηκώνετε και μου λέει "έλα πισωκολλητό" με τραβάει και στήνεται στα 4 με καμπύλη...
Σκέφτομαι: "Θα καταλήξει μαλακία, είναι που είναι... αν κάνει και ότι γουστάρει αυτή γάμησε τα" Γνώριζα ότι δεν θα κάναμε δουλειά έτσι και της λέω: "θέλω μόνο πίπα" δυσανασχέτησε αλλά τσάκωσε το σοβιετικό κλαρίνο. Της λέω ψιλο-αγριεμένα "και καλά": "Έλα πιο πάνω να πιάνω τον κώλο σου" και ήρθε αρκετά για να την χουφτώνω σε κάποια φάση της ρίχνω ένα σκαμπίλι στο κωλομέρι, δεν αντέδρασε, έτσι είπα να δοκιμάσω και κάτι άλλο και την πιάνω από το κεφάλι και την πίεζα για deepthroat όπου και εκεί δεν έδειξε να έχει πρόβλημα.
Έτσι μετά από λίγο με έντονη πίπα κατέθεσα, Not bad θα έλεγα. Η έτσι έβαλε το στρινγκ και έφυγε χωρίς να πει τίποτα.
Βγήκα και εγώ ενώ απ έξω γινόταν πανηγύρι όπως πριν από μουσουλμάνους και ινδουιστές συναγωνιστές.
Για 10 ευρώ που έδωσα πιστεύω ότι άξιζε η εμπειρία αυτή.
Το Μετάξι έχει μια δικιά του ομορφιά έτσι όπως είναι με τα συν και τα πλην της, Μια παρακμιακή ροματζάδα για τους οπαδούς της, Ξεχωριστή εμπειρία. Τεσπα, στο ρεζουμέ: Με πολύ επιεική ματιά πιάνει την βάση. Αν περάσω και δεν βρω κάτι καλύτερο με 10αρικο θα το επισκεφθώ ξανά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 02, 2012
StrangeKindOfHuman
Σεβαστός
Εγγραφή:
2 Ιαν 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
111
Likes:
531
Πόντοι:
1.211
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Ιανουαρίου, 2012
χαχα...αξιζε η ολη φαση?ηρωας φιλε μου αφου σου σηκωθηκε..να μου πεις αλλοι κανουν γλειφωκολια στο μεταξι..πολυ καταντια..ουτε τζαμπα..
04 Ιανουαρίου, 2012
απο περιεργεια και μονο 1)δεν σιχαινεσε στο μεταξι(λογω πακι και ινδουιστων)?2)πως καταφερες και εχυσες οταν εξω γινοτανε χαμος?
05 Ιανουαρίου, 2012
κουμπαρεεε!!!ειναι ωραια να γαμας με 10 ευρο τα τσιγαρα κανουν 4..οποιος δεν μπορει να χυσει οταν εξω γινεται χαμος χρειαζεται παραπανω εκπαιδευση δεν μιλαμε για σεξ την ημερα του αγ βαλέντινου με την αραβωνιαστικα σου στην μονεμβασια..κουμπαρε καταστροφεα του μεταξιου!!!
05 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Το Μετάξι είναι cult. Η Wonderland τvν μπουρδέλων! μαγεία! Γλώσσα Άμα δεις τι σαβουρογαμίες έχω κάνει και που, δεν θα απορείς.. FFF MASTER! Χεχε!
05 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ωραιο δεν διαφωνω λογω τιμης αλλα μην κολησουμε και την γυναικα μας τιποτα δεν ξερω ρε παληκαρια περασα μια κυριακη ψαχνωντας την σονια απο αλκιβιαδου μπηκα σε δυο να δω τι παιζει κι εφυγα αερας και πηγα σε πιο υγειανα σπιτια αλκιβιαδου
05 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

και βγηκες σωος μετα διχως μεταδοτικες ασθενειες?
06 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Πες το κωλοφαρδία, έτσι το λέω και εγώ. Δεν μπορώ να το εξηγήσω ούτε και εγώ καμιά φορά που το σκέφτομαι.
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7