Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 111 10
Γενική βαθμολογία
 
4.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Καλησπέρα συναγωνιστές,

Αποφάσισα να γράψω την πρώτη και τελευταία μου κριτική για μπουρδέλο και γενικότερα για τον αγοραίο έρωτα.
Είμαι στο σπορ τα τελευταία 13 χρόνια περίπου,αν και στο site είμαι ακόμα νέοπαςΧαμόγελοΔεν θα έλεγα ότι είμαι
τακτικός πελάτης μπουρδέλων ,αλλά όπως οι περισσότεροι,λίγο οι αγαμίες, λίγο αυτό το τυραννικό βασικό ένστικτο
η ανάγκη μερικές φορές να ξεδώσει κάποιος,κάπου με οδηγούσαν και μένα στο κατώφλι της Χρυσής Αφροδίτης.
Σήμερα το απόγευμα,ένα μελαγχολικό απόγευμα για μένα,είπα να κάνω μια βόλτα να ξεδώσω.Η μπουρδελότσαρκα πήρε τη μορφή μαραθωνίου και έπειτα από αρκετή ώρα ψαξίματος κατέληξα στο εν λόγω τσαρδί στο Φυλής 109 Α.Η αλήθεια είναι ότι μπήκα τη δεύτερη φορά μιας και στην αρχική επίσκεψη τόσο η φάτσα της πουτάνας όσο και η φάτσα του τσάτσου δεν μου πολυάρεσαν.Την δεύετρη φορά που ξαναπήγα,κάνοντας να φύγω την τελευταία στιγμή η ώριμη κορασίδα μου χουφτώνει το κωλί.Επειδή είχα καύλες για milfoκατάσταση έκανα το διάβημα και μπήκαΛύπηΟ χώρος μέτριος θα έλεγα,σχετικά καθαρός με την τηλεόραση να παίζει ντοκυμαντέρ σχετικό με την αναπαραγωγή.Η ώριμη κορασίδα γύρο στα 40-45 με το που μπαίνει και ξαπλώνει στο κρεβάτι,αρχίζει να μου πλένει τα χέρια με οινόπνευμα.Καλά ως εδώ...λέω θα προσέχει την καθαριότητα,μιας και ο τσάτσος έξω μιλούσε για ακάποτο κλπ αλλά η ωριμη κορασίδα μου είπε ότι δεν κάνει ακάποτο(η αλήθεια είναι ότι όυτε εγώ το συνιστώ)αλλά πρέπει να είναι επιφυλακτική σε όσους επιχειρήσουν να βάλουν δάχτυλο.Καλά ως εδώ.Για να μην πολυλογώ η συνέχεια εκτυλίχθηκε ως εξής:η ώριμη κορασίδα έδινε εντολές και εγώ σαν νήπιο υπάκουα,τώρα θα σου κάνω αυτό,τώρα θα φορέσω το προφυλκτικό,κάτσε από κεί,δεν βολεύομαι έτσι..μέχρις ότου αφού είχα ξενερώσει με τις οδηγίες της και την οδήγησα στο να μου το παίξει χωρίς προφυλακτικό στο νιπτήρα για να τελειώσω,μου λέει πριν πάρει θέση, βάλε το πουτσάκι στο μουνί για να είναι καλύτεραMoney MouthΑπο τη μια το πουτσάκι που εντάξει,δεν είμαι προσοντιούχος αλλά όσο να'ναι με ξενέρωσε,από την άλλη ότι επέμενε να θέλει να δίνει εντολές μέχρι τέλους σαν να είμαι νήπιο.Αυτό ήταν την έδιωξα αυτής και τον ψυχρό και παιδαριώδη επγγελματισμό της.Έκανα υπεράνθρωπο αγώνα με τον τσάτσο να πάρω πίσω έστω τα 10 ευρώ αλλα δεν τα κατάφερα.ΘυμόςΣιχάθηκα τα μπουρδέλα, τον εαυτό μου, την τύχη μου.Θυμήθηκα τα λόγια του ποιητή:Κι είναι εδώ αγαπημένε όλοι
Πουτάνες, λόγιοι, ιστορικοί
Οι ντόκτωρ Μάρκετινγκ μ' ένα κοράκι
Τον τροβαδούρο της κακιάς στιγμής

Κι ενώ εκείνοι μπαίνουνε στο χώμα
Και θάβουν ο ένας τον άλλον στα ρηχά
Εσύ γελάς, τα νέα μου δείχνεις χρόνια
Τον κώλο μου που θέλουνε ξανά.

Ελπίζω όλα αυτά τα χρόνια που οι πουτάνες μου έπιαναν τον κώλο
να μην γυρίσουνε ξανά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 23, 2011
Μέλος
Εγγραφή:
16 Οκτ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Οκτωβρίου, 2011
Φιλαράκο, ΕΥΓΕ ! ! !
Και γαμώ τις κριτικές! ! !(και δεν το λέω καθόλου ειρωνικά....)
Ειδικά το ποίημα στο τέλος....ήταν καταλυτικό...
Κι εγώ έχω σιχαθεί τον εαυτό μου , πολλές φορές , ύστερα από συνεύρεση αγοραίου έρωτα...
Τώρα, το τί είναι "αγοραίο" και τί free, σηκώνει μεγάλη κουβέντα...
Όρεξη να'χεις να επιχειρηματολογεις...
Πάντως μου αρέσεις, γιατί γράφεις αληθινά!
24 Οκτωβρίου, 2011
Οντως πολυ καλη κριτικη,εγραψες αυτο που ενιωσες και το περασες πολυ αληθινα μεσα απο τη κριτικη..
24 Οκτωβρίου, 2011
Ωραίος ο Κακουλίδης στο τέλος τύπε.
Πολύ ωραία κριτική.
L
lithin
24 Οκτωβρίου, 2011
Τα 13 χρόνια τύπε δεν σημαίνουν τίποτα αν δεν είσαι συχνός μπουρδελιάρης.
Εγώ όταν πρωτοπήγαινα, θυμάμαι χτυπούσε η καρδιά μου μέχρι να έρθει η κοπέλα στο δωμάτιο και μετά με έκανε ό,τι ήθελε. Πίπα όπως ήθελε αυτή, στάσεις όπως τη βόλευαν και προσπαθούσα να τελειώσω και τάκα, τάκα επειδή έτσι έπρεπε στα μπουρδέλα.
Σιγά, σιγά όμως απόκτησα εμπειρία. Έμαθα να λειτουργώ με τις πόρνες όπως ακριβώς με τις γκόμενες. Επιβάλλω τον ρυθμό μου πλέον και κάνω εγώ παιχνίδι και πάντα απαιτώ ό,τι μου υποσχέθηκαν στο σαλόνι. Κατά έναν περίεργο τρόπο άμα σε βλέπουν ότι πήγες για να πάρεις αυτό που πλήρωσες, ότι είσαι γνώστης του αντικειμένου με άλλα λόγια, σου μιλούν στη γλώσσα τους και δεν τολμούν να σε ξεπετάξουν. Δεν χρειάζεται να είσαι αγενής ή βίαιος για να το καταφέρεις αυτό. Απλά να τους δείξεις ότι άμα δεν τελειώσεις δεν έχουν να πάνε πουθενά. Πλέον τα εικοσάλεπτα είναι συχνό φαινόμενο και με τα στανταράκια ακόμα και περισσότερο.
Και μια που μίλησα για στανταράκια, με τον καιρό βρήκα περιπτώσεις που μου άρεσαν και τις καθιέρωσα. Πηγαίνω σ' αυτές για να περάσω καλά πριν πειραματιστώ με καινούριες. Και από τη μια η οικειότητα που έχει δημιουργηθεί, από την άλλη τα λεφτά που δεν θέλουν να χάσουν, τις κάνουν να θέλουν να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται και τελικά περνάς.
Τα μπουρδέλα δεν είναι για όλους. Τίποτα δεν είναι για όλους βασικά. Όπως άλλος γουστάρει το παιχνίδι με τις γκόμενες και έχει εμβαθύνει στο να τις πλησιάζει και να τις πολιορκεί, έτσι και άλλοι αποζητώντας το σεξ αυτό καθ' αυτό, έχουν εντρυφήσει στον αγοραίο έρωτα.
Κι αυτός όπως όλοι οι έρωτες είναι, απλά πληρώνεις μπροστά...
Π
Πύρκαυλος
26 Οκτωβρίου, 2011
Δὲν ὑπάρχει ούδεὶς λόγος ἀπογοητεύσεως κ. Τσιβιλίκα. Συνεχίσατε τὰς ἐπισκέψεις καὶ θὰ εὑρῆτε τὸν ῥυθμὸν σας. Ἐπίσης γράφατε κριτικὰς διότι ἐλλείπουν οἱ πραγματικοὶ κριτικοὶ πορνείων.
B
bakalhs
31 Ιανουαρίου, 2012
Μην πτοείσθε κ. Τσιβιλίκα από την ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή της κάθε τυχαίας...
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6