Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 155 10
Γενική βαθμολογία
 
5.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Επίσκεψη γυρω στις 10.00 το πρωί με στόχο την κατάθεση, μη έχοντας πολύ χρόνο κατέληξα σε αυτό το μπουρδελάκι... Στην υπηρεσία η Άννα με μέτριο πρόσωπο αλλά σωματάρα και βλέποντας τον βύζο έξω με έπεισε ότι θα έχει και βυζάρα... Ρωτάω την τσατσά τιμή και μου λέει 25. τα δίνω και περνάω στο δωμάτιο, παίζει να ήμουν ο πρώτος πελάτης στο δωμάτιο αυτό, καθαρό, με μπάνιο, καθρέφτη, και μια τσόντα να παίζει στο free sex channel... σεντόνια ξεβαμμένα αλλά καθαρά.

Περίμενα κάπου στο 8-λεπτο με 10-λεπτο και χτυπάει η πόρτα και μπαίνει το μωρό. "Hi, you speak English" μου λέει.. προφανώς δεν ξέρει και πολλά από Ελληνικά."My name is Anna..." "Wheare are you from... " " Watch your name.. " Σε ερώτηση μου από πού είναι απάντησε Ισπανίδα ο θεός να την κάνει... Τέσπα, Γδύνεται και εμφανίζεται μια πεσμένη βυζάρα με μεγάλες ρόγες πράγμα που δεν μου άρεσε... φιλάκια στο στήθος κάτι ψευτο-χαιδέματα στον πούτσο σε συνεργασία με κάτι ψευτο-βογκητά κατάφερε να μου τον σηκώσει κάπως ... περνάει καπότα και αρχίζει μια πολύ καλή πίπα θα έλεγα!!! Που ξεχάστηκα και θα ερχόταν το τέλος!!! Την σταματάω ευγενικά και καβαλάει το εργαλείο με την θέα στα ντε-γκαφλέ βυζιά της ( σαν γιαγιάς ήταν ) πάω να χάσω την στύση μου και μου λέει Υου finished ??? Νο... Νο... λέω και τησ λέω να ξανα αρχίσει το γιαμ - γιαμ... κάτι μου έδειξε με γκριμάτσα που μάλλον δεν της αρέσει και πολύ με καπότα οπότε την έβαλα να μου τον παίξει ξανα βρίσκω την χαμένη μου στύση και πάμε πάλι σε στάση ιεραποστολική όπου και ήρθε το τέλος. Το καυλίδιο μου είπε καθώς ντυνόταν ότι είναι 24 χρονών, ότι έχει πολύ κίνηση στην Ελλάδα και δεν προλαβαίνει ούτε makε-up να βάλει και ότι οι κοπέλες έξω τι κάνουν??? Δεν έχει πολλές λέει??? Εσύ τι δουλειά έχεις σε ένα τέτοιο μέρος μου λέει!!! Δεν τις έδωσα απάντηση ( μου την έσπασε ..) φιλάκια σταυρωτά και τέλος.

Συμπέρασμα μάπα το καρπούζι!!! Νέα με σφιχτό μουνάκι, χωρίς κρέμα ήρθε στο δωμάτιο! Με στεγνό μουνάκι που το έπαιζα καθώς μου έκανε πίπα και ένιωθα τα υγρά της να κυλάνε στα δάχτυλα μου, δαχτυλάκια δεν αφήνει ούτε μουνί ούτε κώλο. Αυτά συναγωνιστές ελπίζω να βοήθησα καθώς είναι η πρώτη μου κριτική.

- ΓΙΑ ΜΈΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΆ ΠΡΟΤΙΜΗΘΕΊ!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 13, 2011
Όνομα κοπέλας
Άννα
lovegangbang
Μέλος
Εγγραφή:
28 Δεκ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού