Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 155 10
Γενική βαθμολογία
 
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Καινούργιο φρούτο η Κάρμεν και μετά από προτροπές της κυρά Πόπης είπα να την τιμήσω.

Πρόκειται για νεαρή Πολωνίδα (περί τα 20-25 έτη) κοντούλα καστανόχρωμου δέρματος με βαμμένα ξανθά μακριά ίσια μαλλιά. Φορούσε ψηλοτάκουνες γόβες στιλέτο τις οποίες δεν αφαίρεσε καθ' όλη τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Δεν φέρνει δηλαδή σε τίποτε με κλασική Πολωνίδα την οποία ίσως έχετε κατά νου.

Στο δωμάτιο τώρα αφού έβγαλε το ολόσωμο κορμάκι παρατήρησα ότι στον ομφαλό έφερε ολόκληρη σειρά σκουλαρικιών. Ξεκίνησε με φιλάκια και χαδάκια και ψιλοχάιδεμα στα επίμαχα μέρη μέχρι να μελώσει το εργαλείο. Κατόπιν τοποθέτησε αριστοτεχνικά το περικαβλίδιο για να αφαιρέσει τον αέρα και ξεκίνησε μια αρκετά καλή πεολειχία. Ακολούθησε ιππασία στην οποία όμως δεν ανεβοκατέβαινε με δύναμη και πολύ πάθος. Μετά από λίγο μάλλον κουράστηκε και γύρισε στα 4 όπου τόχει καλύτερα. Βογγούσε αρκετά καβλωτικά και χάιδευε την κλειτορίδα της ταυτόχρονα (μέρος του όλου θεατρικού σκηνικού). Μετά από αρκετή ώρα ήρθε και το τέλος. Δεν έδειξε σημάδια βιασύνης και ήταν αρκετά καλή. Χρειάζεται μάλλον και δεύτερη φορά για να είμαστε πιο σίγουροι.

Το κόστος στα 25 ευρώ (όσα δηλαδή έπαιρνε και η τρελλοκοτσιδού). Νομίζω ότι είναι κάπως τσιμπημένη η τιμή αυτή για τα προσφερόμενα, γι' αυτό άλλωστε η χαμηλή βαθμολογία στο σημείο αυτό.

10 βάζω πάντα στο πάρκινγκ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 10, 2011
Όνομα κοπέλας
Κάρμεν
theioulis
Σπουδαίος
Εγγραφή:
16 Δεκ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
43
Likes:
1.692
Πόντοι:
3.425
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού