Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 155 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Είπα ο μακάκας να ξαναδοκιμάσω τη Χριστίνα που μου είχε αφήσει καλούτσικες εντυπώσεις την πρώτη φορά.

Όμως τώρα τα πράγματα ήταν διαφορέτικά. Επιβεβαιώθηκε το άκρατο τουπεδάκι της εν λόγω κορασίδας καθώς όταν μπήκε στο δωμάτιο κοιταζόταν αυτάρεσκα στον καθρέπτη λες και ήταν το τοπ-μόντελ και είχε υφάκι ότι μας κάνει χάρη που συνευρίσκεται μαζί μας.

Τα προκαταρκτικά ανύπαρκτα, πίπα καλή, πήρε μια στάση όμως που δεν μπορούσες να χουφτώσεις τίποτε παρά μόνο αν είσαι ο τιραμόλας.

Συνεχίσαμε σε πισοκολλητό όπου έβγαλε μετά από αρκετές παλινδρομήσεις και καλά κάτι ψεύτικους αναστεναγμούς (δώστε της παρακαλώ το χρυσό βατόμουρο υποκρισίας). Επειδή εγώ είχα ψιλοσπαστεί το έκανα μηχανικά ώστε να μην τελειώσω γρήγορα για να της τη σπάσω. Αυτή μετά από λίγο λέει... κολλήσαμε εδώ... και μου ξαναπέρνει πίπα και μετά πάλι πισοκολλητό όπου ήρθε το τέλος.

Τα δωμάτια άδεια. Ήμουν ο μόνος πελάτης και όταν έφυγα πάλι άδεια ήταν (Το ίδιο συμβαίνει και στην πρωινή βάρδια όσο έχω παρατηρήσει όπου σποραδικοί και μόνο πελάτες μπαίνουν).... Α ρε τρελοκοτσιδού που γέμιζες τα δωμάτια και περιμέναμε να τελειώσουν 3 και 4 συναγωνιστές μέχρι να μας τελειώσεις.... Τρελοκοτσιδού Θα Μας Μείνει Αξέχαστη...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 16, 2011
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
theioulis
Σπουδαίος
Εγγραφή:
16 Δεκ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
43
Likes:
1.692
Πόντοι:
3.425
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού