Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 155 10
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Γειά σας αγαπητοί μου.

Στο εν λόγο μπουρδελάκι έχω περάσει αξέχαστες στιγμές με την τρελοκοτσιδού Μαρία.Όμως λόγω της μακρόχρονης απουσίας της είπα και γω να δοκιμάσω τη Χριστίνα. Η Χριστίνα λοιπόν είναι μια Ρωσσίδα περίπου 25 ετών πάρα πολύ εντυπωσιακή. Ξανθό ίσιο μαλλί, ματάρες, τέλειο κορμί με αρκετά μεγάλο και σφικτό στήθος, απαλό δέρμα και ολοκάθαρο αφράτο αιδοίο.
Αν θυμάμαι καλά ήρθε μέσα και φορούσε ένα δικτυωτό κορμάκι (πορτοκαλί ή κίτρινο) και κόκκινο κυλοτάκι καθώς επίσης και μαύρο καλσόν. Στην αρχή ήμουν υποψιασμένος και αφού κάθισε στο κρεβάτι κοιτούσε τον καθρέπτη και αυτοθαυμαζόταν, κρυφογελούσε..δεν κατάλαβα καλά. Μετά όμως, έστρωσε το πράμα... Αφού τα έβγαλε όλα ξεκίνησε με φιλιά και χάδια και αφού πέρασε καπότα μου έκανε μια πίπα αντάξια της τρελοκοτσιδούς.. αργή και υγρή χωρίς χέρια και αεροπαλινδρομήσεις...Ταυτόχρονα μου γυρίζει και το κολαράκι της και της περιποιήθηκα λιγάκι την κλειτορίδα και την περί αυτήν περιοχή...Αυτή έβγαζε μικρούς αναστεναγμούς και έδειχνε να το ευχαριστιέται.
Αφού με έκανε τούρμπο συνεχίσαμε σε ιεραποστολικό το οποίο διήρκησε αρκετή ώρα χωρίς καμιά δυσανασχέτιση από μέρους της. Ταυτόχρονα της χάιδευα τα υπέροχα πόδια (δεν είχε βγάλει τις γόβες)... Έδειχνε μάλιστα να το ευχαριστιέται αρκετά και στο τέλος με ευχαρίστησε για τη χαλάρωση που της πρόσφερα!!!
Τέλος καμιά βιασύνη να αποχωρήσει και αφού είχαμε μια πιο προσωπική συζήτηση (από που είναι, μια ανιψιά της.. εγώ της είπα τα δικά μου) κλπ.

Την προτείνω ανεπιφύλακτα και ελπίζω αν τελικά δεν ξαναεμφανιστεί η τρελοκοτσιδού (που στην περίπτωση αυτή θα είναι πλήγμα στους Αθηναίους μπουρδελιάρηδεςMoney Mouth) να εξελιχθεί σε αντάξια διάδοχό της.

Η τσατσά κυρία Πόπη ευγενέστατη (με ρώτησε μάλιστα καθώς έφευγα πώς μου φάνηκε ο κορασίδα) και σε ερώτησή μου τι έχει απογίνει η τρελοκοτσιδού και αν έχουμε νέα της μου απάντησε πως δεν έχει πάρει ούτε τηλέφωνοΝτροπήΧμμμ; Πραγματικά θα βάλω μαύρες πλερέζες άμα εξαφανιστεί..

ΥΓ. Το δέκα στο πάρκιγκ γιατί δεν χρησιμοποιώ αυτοκίνητο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 16, 2011
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Υπηρεσίες
theioulis
Σπουδαίος
Εγγραφή:
16 Δεκ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
43
Likes:
1.692
Πόντοι:
3.425
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού