Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 155 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
20ευρη προχθεσινή επίσκεψη στην Άννα την ξανθιά Ρωσσίδα (έχοντας διαβάσει κριτικές νομίζω ότι προσφωνείται κ ως Άνκα ) στην απογευματινή βάρδια.

Η Άννα λοιπόν είναι μια Ρωσσίδα κατά δήλωση κοντα στα 35έτη με κοντό μαλλί συμπαθητικό πρόσωπο, ωραίο δέρμα, γύρω στο 1:68 με ωραίες σφικτές γάμπες/μπούτια, ωραία περιφέρεια και βυζί Νο 3. Έχει βέβαια και 5-6 παραπανίσια κιλάκια κ μια χαλάρωση στον πίσω άξονα λόγω πολυκαιρισμού που δεν την ασχημαίνουν ιδιαίτερα νομίζω, τουλάχιστον για εμάς τους νταρντάνο-loversΧαμόγελο

Κατα τα άλλα ήταν πολύ ωραία αρωματισμένη, δεν βρώμαγε τσιγαρίλα όπως κάποιες άλλες εκδιδόμενες (πολυ βασικο για μένα) και ήταν περιποιημένη με βαμμένα νυχάκια σε χέρια-πόδια. Επίσης φορούσε πολύ ωραίες ψιλοτάκουνες γόβες-πέδιλα για τους φαν...

Στο δια ταύτα στο ξεκίνημα του αγώνα επιδόθηκε σε ρεσιτάλ προκαταρτικών ενεργειών με χάδια και φιλιά σε όλο μου το κορμί σε βαθμό που νομίζεις ότι είσαι με την γκόμενα σου στις πρώτες σας κούρσες και αφού το μοτόρι είχε ζεσταθεί για τα καλά ντύθηκε με πλαστικό για την απαραίτητη προθέρμανση. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν αξιομνημόνευτη διότι γιορμά δεν δοκίμασε αν και φρεσκο περιποιημένος, αλλά μεγάλης διάρκειας και με πάθος.

Χωρίς να δείχνει να βιάζεται ή να θέλει να σε στείλει βιαστικά στα αποδητήρια αρχίσαμε σε missionary style αλλά η αίσθηση ήταν μέτρια καθότι μου δόθηκε η εντύπωση ότι είτε το κάρτερ ήταν ρηχό είτε ότι δεν είχε ικανή ποσότητα αντιτριβικού μέσα (το λαστιχο που μου έβαλε δεν είχε και παραφίνι μέσα) οπότε την γύρισα σε doggy mode αλλά εκεί παραλίγο να είχαμε ένα Βατερλώ διότι με μια αδέξια κίνηση που έκανα, δικαίως ξενέρωσε και για κανα λεπτό είχαμε διακοπή της κούρσας.

Παρόλα αυτά όμως και επειδή μπορεί να έχετε ήδη καταλάβει και από το τίτλο της κριτικής η κοπέλα τιμά το μεροκάματο, αρνούμενη να ξανα-γυρίσουμε σε missionary (κυρίως γιατί με αυτά και αυτά είχα γίνει και μελάτος + ότι είχε περάσει και ένα 10λεπτο), επιδώθηκε σε ένα ρεσιτάλ ανελέητου hand-blowjob στις 8000r/min με παράλληλη περιποίηση της γύρω περιοχής προκειμένου να μην φύγω έτσι.

Τελικά μετά από κανα 2λεπτο έντονης προσπάθειας και τον λεβιέ να είναι έτοιμος να ξεριζοθεί ή να καεί από την υπερθέρμανση το κιβώτιο ξέρασε τις βαλβολίνες με μεγάλη δύναμη.

Τελικό συμπέρασμα: καλούτσικη εμφάνιση, πολλή ευγενική-γλυκομίλητη χωρίς να γίνεται ενοχλητικό αυτό, καθαρή και κυρίως χωρίς να βιάζεται,
Τα παραπάνω σε μια πίστα αξιοπρεπή που σε προδιαθέτει να τρέξεις...

10 στην πρόσβαση λόγω ΜΜΜ, καλής φυσικής κατάστασης και πεζώ Νο2
9 στην τσα2 λόγω ευγένειας και αποφυγή σπαζοκλαμπάνικων σχολίων...



Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 21, 2011
Όνομα κοπέλας
Άννα
Υπηρεσίες
Mastoratzas
Μέλος
Εγγραφή:
21 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
7
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού