Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 155 10
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μετά από την σημερινή (29/10) έφοδος των στρουμφακίων, στα πέριξ, ήτνα από τις μοναδικές κ ελάχιστες επιλογές. Αυτό ενισχύθηκε από την παρουσία της συγκεκριμένης 31χρονης κορα(ω)σίδος, που με την πρώτη ματιά σου κάνει "κλικ" με το τρελλό κωλίδι της, που από τις συστάσεις στο χωλ, σε πείθει ότι πρέπει να το γευτείς (δυστυχώς δεν το δίνει ??? - αν κ καλοδουλεμένο).

Πεντακάθαρο μωρό, αρκετά παιχνιδιάρικο, με θετική αύρα, χωρίς μιζέρια κ αρνητισμό, δεν ξετρελλάθηκα, ούτε κόλλησα μαζί της, αλλά ένα come-back/fuck θα το κάνω κάποια στιγμή... Τέτοια θέα στα "4", ή όταν σε τσιμπουκώνει (που φροντίζει να αναδεικνύει τα κάλη της πίσω κίνησης στον καθρέφτη ...) δεν υπάρχει ..

Μπορεί να μην κάνει ελέυθερο στοματικό, μπορεί να μην δίνει την πίσω πόρτα (...έτσι λέει... αλλά είναι καλοδουλεμένο το μοτεράκι της), όπως έχει γίνει μόδα τώρα τελευταία στην περιοχή, αλλά μάλλον θα την κατατάξω σε μια από τις αξιόπιστες κ τίμιες προτάσεις της περιοχής.

ΟΛΑ τα λεφτά στην έξοδο (από την κάτω πόρτα, αυτή του ισογείου, όχι την πάνω) αριστερά πάνω στον πυροσβεστήρα, έχει γραμμένο με άσπρα γράμματα σε Γραμμική Β' το εξής τσιτάτο :

Για ΔΕΗ φωνάξτε κυρία Πόπη

Υ.Σ.: Για τον ΟΤΕ, ποιόν φωνάζουμε?

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 29, 2010
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
sakarvats
Ανώτερος
Εγγραφή:
12 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
107
Likes:
7.865
Πόντοι:
6.585
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού