Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 227 10
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Προγραμματισμένη, χθεσινή (29/4), επίσκεψη στη Σελένα, στις 17:30. Στην εμφάνισή της δε θα αναφερθώ, διότι έχει, ήδη, αναλυθεί. Θα σταθώ μόνο στο γεγονός πως δεν είχα συγκρατήσει την αμφιβολία για την πλαστικότητα του στήθους της. Το φορεματάκι που φορούσε, δεν άφηνε περιθώρια διαπίστωσης αυξητικής επέμβασης, από το σαλόνι. Όταν κατάλαβα πως, όντως, έχει πραγματοποιηθεί, ήταν αργά. Σε κάθε περίπτωση, η δουλειά είναι πολύ καλή και το αποτέλεσμα είναι όσο πιο "φυσικό" μπορεί να είναι με τα σημερινά δεδομένα. Όπως λέω σε ανάλογες περιπτώσεις, αν ήταν φυσικό, θα το βαθμολογούσα με 4.

Όσων αφορά τις υπηρεσίες της (οι οποίες και αυτές έχουν αναλυθεί και εκτιμηθεί), θα ήθελα να σταθώ στην "αδυναμία λόγω πόνου" να ανέβει από πάνω και στην, διάρκειας 30 δευτερολέπτων, χειρομάλαξη, ως προκαταρκτικό. Επίσης, διατηρώ σοβαρές επιφυλάξεις, κατά πόσο κάνει, όντως, "69" και δεν αναφέρεται από την υπηρεσία, λόγω της εύηχης χροιάς του. Καλός ρυθμός, καλά ανοίγματα, συμπαθέστατα στησίματα και επαγγελματικώς τονισμένα μάτια που μαγνητίζουν, μπορούν, συνοπτικά, να καταχορηθούν στα θετικά της. Η πρωτοτυπία για τον τόπο καταγωγής της, πρέπει να συνεκτιμηθεί. Σε εμένα ανέφερε πως αποτελεί κράμα Ιταλίδας του νότου (ναι, είπε του νότου) και Ρουμάνας.

Η υπηρεσία του σπιτιού είχε τα δωμάτια πολύ καθαρά. Σίγουρα, όμως, θα παίζει ρόλο. το γεγονός πως πήγα στην αρχή της βάρδιας. Προσωπικά, δε θα ξαναπάω, αλλά οφείλω να ομολογήσω πως η εμφάνισή της είναι στα όρια του εντυπωσιακού.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 29, 2010
Όνομα κοπέλας
Σελένα
Μέλος
Εγγραφή:
27 Μαϊ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
56
Likes:
0
Πόντοι:
80
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού