Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 559 10
Γενική βαθμολογία
 
5.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Μεσημεριανή επίσκεψη, σήμερα, 23/4 και ώρα 13:30, στο κάτω από τα δύο σπίτια, τα οποία συστεγάζονται. Η Ρόζα είναι ρουμάνα, γύρω στο 1,70, με σκούρα, σπαστά, καστανά μαλλιά και (μάλλον) ανοιχτόχρωμα μάτια. Η εμφάνισή της δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο. Εγώ πέρασα για το στήθος της (μεγέθους 2,5) και τα ευμεγέθη οπίσθιά της. Διαθέτει δύο τατουάζ, ένα στον ώμο και ένα στο στήθος.

Η υπηρεσία του σπιτιού, ήταν τυπική. Δε μιλούσε πολύ και δεν ειρωνευόταν, όσους έφευγαν. Το δωμάτιο ήταν μικρό, αλλά καθαρό και περιποιημένο.

Η Ρόζα μιλάει, ελάχιστα, ελληνικά. Για προκαταρκτικά, χάιδευε με τις θηλές της τα γεννητικά μου όργανα. Το έκανε για ένα λεπτό, περίπου. Εφάρμοσε το προφυλακτικό και ξεκίνησε μια πεολειχία, κάτω του μετριού. Χρησιμοποιούσε πολύ το χέρι της και η έντασή της, με πονούσε. Κάποια στιγμή, ξεκίνησε να χαιδεύει και τους όρχεις. Η διαδικασία πρέπει να κράτησε δύο λεπτά, ίσως και παραπάνω. Ξαφνικά, σταματάει και χωρίς να με κοιτάξει , έτσι ώστε να διαπιστώσει τι μπορεί να θέλω, ανεβαίνει από πάνω. Είχε καλό ρυθμό και οι προσποιητές κραυγούλες της, δεν ήταν, όυτε ενοχλητικές, ούτε κραυγαλέα ψεύτικες. Δεν είχε πρόβλημα στην ελεύθερη χρήση, στήθους και θηλών (οι οποίες, ειρήσθω εν παρόδω, ήταν σκληρές καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής της στο δωμάτιο). Πάλι, όμως, σταματάει απότομα, κατεβαίνει, με σπρώχνει διακριτικά και ξαπλώνει ανάσκελα. Ο τρόπος που το έκανε, ήταν κωμικός. Δε σου άφηνε περιθώρια να εκνευριστείς. Εδώ, διαπιστώθηκαν καλά ανοίγματα και, όπως και πριν, καλός ρυθμός και αξιομνημόνευτη συμμετοχή. Μία ερώτηση, όμως, αρκεί για να χαλάσει ό,τι καλό. "Finish" ; Χωρίς να απαντήσω, της λέω να γυρίσει. Η τοποθέτησή της ήταν μέτρια, αλλά βελτιώθηκε κατόπιν υποδείξεως. Άντεξε σε εντονότατες διεισδύσεις και πιγοραπίσματα.

Κάποιος που βγήκε όσο περίμενα, είπε στο φίλο του που κάθοταν στο σαλόνι, πως πρωκτικά, θέλει δουλειά. Δεν μπορώ να πω με σιγουριά, τι εννοούσε.

Θεωρώ πως ανήκει στο μέσο όρο της περιοχής. Δύσκολα θα πρότεινα σε κάποιον να την επισκεφτεί.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ρόζα
Μέλος
Εγγραφή:
27 Μαϊ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
56
Likes:
0
Πόντοι:
80
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού