Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 86 10
Γενική βαθμολογία
 
4.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Επίσκεψη 22/4 και ώρα 13:00, στο πάνω από τα δύο σπίτια. Είναι η πρώτη φορά που γράφω δεύτερη κριτική για την ίδια κοπέλα. Ήμουν ενήμερος για ό,τι έχει γραφτεί για τη συγκεκριμένη, αλλά παρ' όλα αυτά την έψαχνα, προκειμένου να διαπιστώσω, αν όντως έχει αλλάξει (προς το χειρότερο) τόσο πολύ. Μετά από μία συντομότατη βόλτα, κατά την οποία δε με ικανοποίησε κάτι, αποφάσισα να περάσω. Ξεκαθαρίζω πως, εμφανισιακά, η Τζένη με καλύπτει. Δεν προχωράω σε λοιπές λεπτομέρειες, διότι έχουν, ήδη, αναλυθεί. Θα πω, απλώς, πως υπηρεσία δεν εμφανίστηκε και πως το δωμάτιο (το πρώτο δεξιά) ήταν ευρύχωρο, καθαρό και, γενικότερα, περιποιημένο.

Με την είσοδό της στο δωμάτιο, μου είπε πως με θυμάται και με ρώτησε πως είχα περάσει. Προσπαθώντας να περάσω το μήνυμα, της απάντησα : "τότε ήταν καλά, τώρα να δούμε". Χαμογελάει και με ρωτάει αν θέλω να γδυθεί! Εκτός των εσωρούχων, φορούσε και ένα λευκό φορεματάκι/νυχτικό. Της απαντώ φυσικά και το κάνει. Έπειτα, χρησιμοποιεί τη μία από τις δύο λιπαντικές ουσίες που είχε φέρει, εφαρμόζει το προφυλακτικό σε ένα, απογοητευτικά πεσμένο μόριο και ξεκινάει την πεολειχία. Στην πρώτη προσπάθεια να πιάσω το στήθος της, μου λέει να μην πιάνω τις θηλές, ούτε με την παλάμη! Σε αυτό το σημείο, εάν όλα αυτά μου τα περιέγραφε κάποιος τρίτος, θα τον ρώταγα γιατί δεν έφυγε. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω απάντηση (ούτε δικαιολογία, πολύ περισσότερο). Σταματάει την πεολειχία σε ένα λεπτό και της λέω να συνεχίσει. Το κάνει για λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα. Ανεβαίνει από πάνω, όπου και διαπιστώνω ελαφρώς καλύτερο ρυθμό, σε σχέση με την πρώτη φορά. Με τη συμπλήρωση και πάλι, ενός λεπτού, κατεβαίνει μόνη της και μου λέει πάμε πισοκολλητό. Χαμογελάω και με παρατηρεί. Η στάση της ήταν πολύ καλή και δε διαμαρτυρήθηκε στις έντονες παλλινδρομήσεις μου. Μετά από λίγο, πιέστηκα να τελειώσω. Με ρωτάει γιατί χαμογέλασα και της απαντώ πως έτσι διατηρώ τη ψυχραιμία μου. Δεν πρέπει να το κατάλαβε και με ρωτάει, έχοντας έρθει δίπλα μου, τι λέει ο κόσμος για εκείνη. Ακολουθεί ο κάτωθι διάλογος.

- Ποιος κόσμος ;
- Ξέρεις, στο internet.
- Όχι, δε ξέρω, για πες.
- (Επί λέξει) Υπάρχει ένα σαν καφέ, που λένε πως περάσανε μαζί μου.
- Δε ξέρω κάτι. Λειτουργεί και το πρωί;
- Όχι βρε, όχι αληθινό. Στο internet είναι.
- ..........
- Με λένε ξεπέτα.
- Έχεις μάθει καλά ελληνικά, ε;
- Είμαι ;
- Εσύ τι πιστεύεις ;
- ..........
- Κάναμε πέντε λεπτά sex και μιλάμε περισσότερο. Όση ώρα είμαι εδώ, δεν έχει πατήσει ψυχή. Είσαι ωραία κοπέλα και αν κάνεις αυτά που μπορείς να κάνεις, θα έρθει και ο κόσμος.
- Να δίνω φιλάκια ;
- (Σκέφτομαι) Άρμεγε λαγούς και κούρευε χελώνες.
- Φιλάκια δε δίνω.

Ακούγεται η πόρτα και τα βήματα κάποιου συνοδοιπόρου. Καλή του ώρα, σκέφτομαι.

Συμπέρασμα ; Πλήρωσα 20 Ευρώ για......... κουβεντούλα. Αν την κέρναγα καφέ, θα είχα πληρώσει λιγότερο από τα μισά. Οφείλω να απολογηθώ σε κάποιους που θα πήρα στο λαιμό μου, με την πρώτη μου κριτική.

Συγνώμη!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 22, 2010
Όνομα κοπέλας
Τζένη
Μέλος
Εγγραφή:
27 Μαϊ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
56
Likes:
0
Πόντοι:
80
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού