Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 153 10
Γενική βαθμολογία
 
5.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Επίσκεψη στη Μαρία εκ Πολωνίας, χθες, 29/3 και ώρα 15:30. Την είχα δει πριν κάποιες μέρες, αλλά είχα προτιμήσει την έτερη Μαρία της Ιάσωνος 1γ. Είχα, μάλιστα, τότε δηλώσει πως οι δύο κορασίδες στην Κολωνού (27α και 27β), έχουν μεγαλύτερο στήθος. Οφείλω να ομόλογησω πως έσφαλα, τουλάχιστον για την πρώτη από τις δύο. Ποιοτικότερο ναι, αλλά σε καμία περίπτωση δεν το λες μεγαλύτερο.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Η Μαρία, πρέπει να είναι άνω του 1,75 συμπεριλαμβανωμένων των τακουνιών, ξανθιά, με κατάλευκη επιδερμίδα και ανοιχτόχρωμα μάτια. Το στήθος της, μεγέθους 2,5 , είναι εξαιρετικά στητό, ενώ τα οπίσθιά της είναι ολοστρόγγυλα, χωρίς τίποτα (μα τίποτα, όμως) περιττό.

Η κυρία της υπηρεσίας ήταν λίγο κουρασμένη και επειδή νόμιζε πως θα αποχωρίσω, είχε ξεκινήσει να "χρωματίζει" ειρωνικά τον τόνο της φώνης της. Το διόρθωσε, αλλά δεν το έσωσε. Το δωμάτιο, πάντως, ήταν πολύ καθαρό. Το απορριματοδοχείο άδειο, το κρεββάτι στρώμενο και το χαρτί υγείας σε αφθονία. Το μόνο αρνητικό, ήταν τα πολύ φθαρμένα σεντόνια.

Με την είσοδο της Μαρίας στο δωμάτιο, καταλαβαίνεις τι θα επακολουθήσει. Χωρίς να με κοιτάξει καθόλου, γυρίζει προς τον καθρέπτη, φτιάχνει τα μαλλιά της και εφαρμόζει αρκετή ποσότητα κρέμας. Έρχεται στο κρεββάτι και με δυσκολία μου λέει το όνομά της. Στην απάντηση για τον τόπο καταγωγής της, προήγηθηκε και ακολούθησε βαθύς ανεσταναγμός. Αυτές ήταν και οι τελευταίες κουβέντες που βγήκαν από το στόμα της. Εφάρμοσε το προφυλακτικό σε τελείως χαλαρό μόριο, συνέχισε με χειρομάλαξη και σύντομη πεολειχία. Ανέβηκε από πάνω, χωρίς να ρωτήσει και μετά από ένα λεπτό, σταμάτησε να κινείται και περίμενε να συνεχίσω εγώ, ή να της πω να κατέβει. Το μόνο θετικό, ήταν ότι δεν είχε πρόβλημα στην απεριόριστη χρήση του στήθους της. Συνεχίσαμε ιεραποστολικά. Δεν επιθυμούσε να ανοίξει πολύ τα πόδια της και δεν έκανε απολύτως καμία κίνηση. Τα μάτια της κοιτούσαν το κενό. Παρατήρησα τους πνεύμονές της, οι οποίοι δεν πάλλοταν. Θα μπορούσε, κάλλιστα, να κάνει το πτώμα σε κάποια ταινία. Της ζήτησα να αλλάξουμε στάση. Γύρισε χωρίς να υπάρχει η παραμικρή σύσπαση στο πρόσωπό της. Θα στοιχιμάτιζα ότι δε θα κάνει ρυτίδες, ποτέ. Παρ' όλα αυτά, πρέπει να πω ότι δεν έφερε αντίρρηση σε ότι της ζήτησα (τίποτα παράξενο ή υπερβολικό, πάντως) και ότι, τουλάχιστον, η τοποθέτησή της στα τέσσερα, ήταν πολύ καλή. Μετά το τέλος, έφυγε σαν άνεμος.

Συνοψίζοντας, πρόκειται για μία κοπέλα, άνω του μέσου όρου της περιοχής. Στήθος και οπίσθια, θα συγκινήσουν αρκετούς. Ενδεχομένως, με άλλον παρτενέρ, να αποδίδει καλύτερα. Προσωπικά, όμως, δεν μπορώ, ούτε να την προτείνω, ούτε (πολύ περισσότερο) να την ξαναεπισκεφτώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 29, 2010
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Υπηρεσίες
Μέλος
Εγγραφή:
27 Μαϊ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
56
Likes:
0
Πόντοι:
80
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού