Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 155 10
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ψιλοτσάρκα στη φυλής. Πέρασα από Διδύμου τόσο και πέτυχα την Αντριάνα,που τόσα έχω διαβάσει γι΄αυτήν. Αν και μου άρεσε, μουνάρα, για την (όχι και τοσό μεγάλη) ηλικία της, δεν πέρασα. Δεν ξέρω γιατί. Πήγα παραπάνω, στο περι ου ο λόγος ίδρυμα, όπου ήταν η Ντενίζ.
Η Ντενίζ είναι ωραία και το ξέρει. Είναι ψιλή, λεπτή (όχι πετσοκόκκαλη) με πολύ ωραία μακρυά πόδια, κωλάκι σφιχτό, ωραίο, δυτικού τύπου, και μικρό σφιχτό βυζάκι. Μαλί ξανθό, όχι φυσικό και νομίζω ότι αν δε το έβαφε θα τονιζόταν το ωραίο λευκό πρόσωπό της. Πέρασα γιατί ήταν μουνάρα. Η τσα2 είπε όλες τις στάσεις.
Η Ντενιζ ήταν απρόθυμη αλλά όχι αρνητική. Δήλωσε ρουμάνα. Με άφησε να φιλήσω βυζί, πόδια και κωλομεράκια χωρίς γκρίνιες. Είχε σφιχτό σώμα με καλό δέρμα και δεν ήταν αξύριστη, όπως την είχε πετύχει άλλος συναθλητής. Πίπα κατόπιν αιτήσεως. Ήταν κάθετα καθισμένη με την πλάτη σε μένα. Εκρυβε το πρόσωπο, αλλά την έβλεπα στον καθρέφτη. Μου άρεσε. Αν και είχα σκεφτεί να ανέβει από πάνω δεν το ζήτησα. Ξαπλώτά πάνω της, μετά στο πλάι. Τέλος, στα τέσσερα. Τελικώς μου άρεσε. Συνιστάται για όσους θέλουν μουνάρα με ελεύθερα πιασίματα. Αν κάποιοι θέλουν περισσότερη συμμετοχή, ας κοιτάξουν αλλού. Ήταν υπηρεσιακή και ελαφρά βαριεστημένη. Μούτρα δεν μου έκανε, ούτε γκρίνιαξε.
Αν θα ξαναπήγαινα? Μπορεί...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 17, 2010
Όνομα κοπέλας
Ντενίζ
Ε
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού