Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 238 10
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Τη Τζούλια την είχα δει πριν δέκα μέρες, περίπου και μου είχε κάνει αρκετά καλή πρώτη εντύπωση. Τότε, δεν είχα περάσει, αλλά την κράτησα στα υπ' όψιν. Όταν διάβασα τις κριτικές, απογοητεύτηκα. Σήμερα, πήγα αποκλειστικά για εκείνη, γνωρίζοντας ότι θα "πετάξω" 20 Ευρώ.

Προσπερνώντας την περιγραφή της κοπέλας, η οποία έχει αποδωθεί παρακάτω, θα πω πως η πρώτη έκπληξη, ήταν πως η υπηρεσία του σπιτιού δεν ήταν η γνωστή, αλλά κάποια άλλη, η οποία δε χτύπησε καμία φορά την πόρτα (στοιχεία 4 δωματίων) και, αν και εμφανίστηκε πολύ λίγο στο χώρο αναμονής, έκανε προσπάθειες να είναι, τουλάχιστον, χαμογελαστή. Το δωμάτιο είχε μόλις σφουγγαριστεί. Το κρεββάτι ήταν φρεσκοστρωμμένο. Τα σεντόνια δεν έδειχναν βρώμικά και το μόνο μείον, ήταν η μυρωδιά της σφουγγαρίστρας, η οποία καλό θα ήταν να αντικατασταθεί.

Η Τζούλια, αφού ρώτησε αν θα χρησιμοποιήσω προφυλακτικό, ξεκίνησε έναν πεοθηλασμό, χωρίς κάποιο προκαταρκτικό. Δεν ήταν κακός, άλλα όχι και κάτι αξιομνημόνευτο. Δεν πήγαινε βαθιά και χρησιμοποιούσε, αρκετά, το χέρι της. Με ρώτησε αν ήθελα να συνεχίσει έτσι και, όταν απάντησα καταφατικά, δεν έδειξε να δυσανασχετεί. Σε κάποια στιγμή, έγλειψε λίγο τους όρχεις, κοιτάζοντάς με και κλείνοντάς μου το μάτι. Καθ' όλη τη διάρκεια της πεολειχίας, δεν είχε πρόβλημα στη διείσδυση δακτύλων στον κόλπο της, ούτε και στο τρίψιμο της κλειτορίδας της. Της είπα να συνεχίσουμε ιεραποστολικά, όπου και διαπιστώθηκαν αρκετά καλά ανοίγματα. Κατά τα λοιπά, με κοίταγε στα μάτια με ωραίο τρόπο, διατηρώντας ένα πονηρό χαμόγελο. Ο ρυθμός που προσπαθούσε να δώσει εκείνη, δεν ήταν ότι καλύτερο και η λιπαντική ουσία, χωρίς να έχει τοποθετηθεί σε μεγάλη ποσότητα, δεν ήταν και λίγη. Της είπα να αλλάξουμε στάση και τοποθετήθηκε, μόνη της, στα τέσσερα. Κάθισε λίγο λοξά, έτσι ώστε να αποτρέπει τη βαθύτερη διείσδυση, αλλά το ισοσκέλισε από τον τρόπο που με κοίταζε στον καθρέπτη. Δεν έδειξε να προβληματίζεται από ελαφριά σκαμπιλάκια στους γλουτούς της. Η μόνη στιγμή που δυσανασχέτησε, ήταν όταν της ζήτησα η εκσπερμάτωση να γίνει στο στόμα της. Η έκφρασή της, χαρακτηρίζεται απο αντιεπαγγελματική, ως αποτρεπτική. Πήγα να σταθώ όρθιος και με διέταξε να ξαπλώσω. Όταν τελείωσα, δε βιάστηκε να φύγει. Αντίθετα, πρώτα ντύθηκε και μετά κατευθύνθηκε στο νιπτήρα.

Αφού πλύθηκε, προσπάθησε να δικαιολογηθεί για τη "διαταγή", λέγοντας πως το ζήτησε γιατί είναι κοντή. Με χάιδεψε στην πλάτη, είπε (μέσα από τα δόντια της) ένα "να ξανάρθεις" και έφυγε.

Μακάρι να έχει καταλάβει πόσους πελάτες έχει απομακρύνει και να μην ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 18, 2010
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Υπηρεσίες
Μέλος
Εγγραφή:
27 Μαϊ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
56
Likes:
0
Πόντοι:
80
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού