Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 42 10
Γενική βαθμολογία
 
5.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Επίσκεψη, σήμερα, 20/1 και λίγο πριν το μεσημέρι. Κατά την κυρία της υποδοχής, η Φλώρα δουλεύει μόνο τρεις ημέρες. Πρόκειται για ρουμάνα, με ύψος 1,60 (χωρις τα τακούνια), μαύρα μακρυά ίσια μαλλιά και καστανοπράσινα μάτια, αν δε με ξεγάλεσε ο φωτισμός. Σχετικά αδύνατη, αλλά με αρκετή εναπόθεση λίπους στην κοιλιά και στο στομάχι. Οπίσθια χωρίς ψωμάκια, με ελάχιστη κυτταρίτιδα, αλλά οχι ιδιαιτερα καμπυλόγραμμα. Στήθος μεγέθους, το πολύ, δύο, το οποίο δείχνει μεγαλύτερο, λόγω του στηθόδεσμου. Οι θηλές δεν έχουν κάτι το ξεχωριστό.

Στο δωμάτιο, γδύθηκε τελείως, έβγαλε το προφυλακτικό από τη συσκευασία και μετά ήρθε στο κρεββάτι. Κάθισε δίπλα μου και ξεκίνησε μία χειρομάλλαξη με τα τρία δάκτυλα (αντίχειρα, δείκτη και μέσο). Η κίνησή της ήταν άπίστευτα αργή και τα δάκτυλά της (τα τρία, πάντα), ίσα που τα αισθανόμουν. Της έδειξα πως να βελτιώσει, τουλάχιστον αυτό, προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε και κάτι σημαντικά καλύτερο. Φόρεσε το προφυλακτικό, χωρις να έχει επέλθει ολοκληρωτική στύση και ξεκίνησε έναν μετριότατο πεοθηλασμό. Δε με πονούσε, προσπαθούσε - χωρίς να τα καταφέρνει - να πηγαίνει βαθιά, αλλά χρησιμοποιούσε και το χέρι της και τα δόντια της. Μετα από λίγο, σταμάτησε μόνη της, με ρώτησε πως θέλω να ξεκινήσουμε, ανέβηκε από πάνω, όπου και διαπιστώθηκε απουσία κρέμας και, σχετικά καλή κίνηση, αν και πολύ αργή. Ήταν δεκτική σε φιλιά και χάδια σε θηλές και στήθος, καθώς και σε μέτριας έντασης και βάθους εξερεύνησης με τα δάκτυλά μου. Της είπα εγώ να αλλάξουμε και συνεχίσαμε με ιεραποστολικό. Είχε καλά ανοίγματα, χωρίς να πρόκειται για κάτι ιδιαίτερο. Το μόνο που έκανε (μέχρι τώρα δεν είχα ακούσει ούτε την αναπνοή της), ήταν να μου χαιδεύει τους μηρούς και να καρτερά το τέλος της συνεύρεσης (δεν το έδειξε, όμως, οφείλω να ομολογήσω). Το τέλος θα καθυστερούσε αρκετά, όμως. Η έλλειψη συμμετοχής, η ζέστη του δωματίου και η διάρκεια της πεζοπορίας μου, το τοποθετούσαν, τουλάχιστον δέκα λεπτά μακρυά. Συνεχίσαμε δύο-τρία λεπτά, ακόμα, έτσι και μετά τοποθετήθηκε στα τέσσερα. Η στάση της δεν επέτρεπε βαθιά διείσδυση, καθώς έγερνε προς τα πίσω. Δέχτηκε να τοποθετηθεί καλύτερα και ξεκίνησε να κουνιέται και εκείνη. Το μόνο καλό, ήταν πως, από ένα σημείο και έπειτα, η στάση που πήρε επέτρεπε την μάλαξη του στήθους της, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Κάπως έτσι, τελείωσα. Αν και περίμενα να πεταχτεί και να φύγει, δε συνέβη.

Βγαίνοντας, με ρώτησε η τσατσά,πως τη βρήκα. Η συγκεκριμένη κυρία με ξέρει πολλά χρόνια. Ήταν μία από τις δύο που δούλευε με τη Λάουρα (τζούλια), στην Ιεροσολύμων. Προσωπικά, την εκτιμώ πολύ, χωρίς αυτό να σημαίνει πως έχει και την καλύτερη συμπεριφορά στο χώρο. Εκτός των άλλων, την πρώτη φορά που τη συνάντησα εδώ, την ρώτησα αν ήξερε που δουλεύει η Λάουρα(Τζούλια) και μου είπε πως δε ξέρει. Θεωρώ δύσκολο να μην ήξερε πως εργαζόταν 300 μέτρα μακρυά. Όπως και να' χει, της απάντησα πως η Φλώρα χρειάζεται να συμμετέχει περισσότερο.

Προσωπικά, δε θα την πρότεινα. Οφείλω να σημειώσω, όμως, πως όταν πήγα, ήταν και τα δύο δωμάτια γεμάτα και πως, εκτός από εμένα πλήρωσε και άλλος ένας (έλληνας).

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 20, 2010
Όνομα κοπέλας
Φλώρα
Μέλος
Εγγραφή:
27 Μαϊ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
56
Likes:
0
Πόντοι:
80
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού