Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 153 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Καθυστερημένη ενημέρωση για πρωινή επίσκεψη στις 18/12, στο πάνω από τα δύο σπίτια, τα οποία συστεγάζονται. Ο λόγος της επίσκεψης στην Μπέτυ, ήταν οι άναφορές που διάβασα για το στήθος της. Το εν λόγω οίκημα το απέφευγα, λόγω της επίμονης παρουσίας μίας φιλιπινέζας, η οποία, εκτός των άλλων, ήταν και πολύ ενοχλητική. Τα σχόλια για την κοπέλα, με έκαναν να περάσω, χωρίς δευτερη σκέψη και δικαιώθηκα¨όχι τόσο για το στήθος της, όσο για τα απίστευτα προκαταρκτικά της, τόσο σε χρόνο, όσο και σε ποιότητα.

Η κοπέλα (την οποία, ομολογώ, δεν πρόσεξα καθόλου καλά, οπότε παραμείνετε επιφυλακτικοί) είναι γύρω στα 35, με βαμμένο ξανθό μακρύ μαλλί. Το στήθος της, δε θα το βαθμολογούσα περισσότερο από 3-3,5 (ελαφρώς πεσμένο) και τα οπίσθιά της, σφαιρικά, με αρκετά ψωμάκια και λίγη κυτταρίτιδα.

Στο δωμάτιο, αφού γδύθηκε, άρχισε να με χαιδεύει και να με γρατζουνάει απαλά με τα νύχια της (δεν υφίσταται κίνδυνος γρατζουνιών και λοιπών αποδεικτικών στοιχείων), σε όλο μου το κορμί. Οι κινήσεις της ήταν εξαιρετικά αργές. Αν και δεν είμαι λάτρης των αργών κινήσεων, η τεχνική της Μπέτυ(ς) ήταν ανεπανάληπτη. Έδειχνε να έχει χάσει την αίσθηση του χρόνου και μαζί με εκείνη και εγώ. Όταν αποφάσισε να μου φορέσει το προφυλακτικό, πρέπει να είχαν περάσει πάνω από πέντε λεπτά. Το στοματικό ξεκίνησε και τελείωσε,με το ένα της χέρι να εξακολουθεί να χαιδεύει το κορμί μου, στα σημεία που είχε καταλάβει ότι μου άρεσε. Δεν ήταν μνημειώδες, αλλά ήταν, σίγουρα, πολύ καλό. Έπειτα, ήρθε από πάνω μου και, εκεί διαπίστωσα για πρώτη φορά, ότι δεν είχα αγγίξει το στήθος της (παντελώς ασυνήθιστο για εμένα). Πάντως, δεν έδειξε να έχει κανένα πρόβλημα, ούτε στο έντονο ζούληγμα, ούτε στο γλείψιμο των ρογών της. Το ίδιο ισχύει και για τις υπόλοιπες ερωτογενείς της ζώνες. Ο ρυθμός της όσο ήταν από πάνω, δεν ήταν ο καλύτερος, αλλά η διάρκεια της ίππευσης, ορίστηκε αποκλειστικά από εμένα. Το τέλος ήρθε σε ιεραποστολική στάση, κατά τη διάρκεια της οποίας, διέκρινα καλά ανοίγματα, καλή συμμετοχή (χωρίς βογγητά, νομίζω), καμία βιασύνη και συνέχιση των χαϊδεμάτων της. Όταν τελείωσα, δεν έδειξε διάθεση να τραβηχτεί, αμέσως.

Με τη σημείωση ότι ήμουν ο μόνος πελάτης (και στα δωμάτια και στην αναμονή, αλλά και, αν άκουσα καλά, κατά τη διάρκεια της περαμονής μου στο δωμάτιο), θέλω να τονίσω ότι η Μπέτυ κάθισε στο δωμάτιο 20 λεπτά, περίπου, γεμάτα! Δε γοητεύει η εμφάνισή της αλλά, ειδικά στην πρωινή βάρδια της ευρύτερης περιοχής της Λιοσίων της συγκεκριμένης -πάντα- περιόδου, νομίζω ότι υπερέχει, ξεκάθαρα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 18, 2009
Όνομα κοπέλας
Μπέτυ
Υπηρεσίες
Μέλος
Εγγραφή:
27 Μαϊ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
56
Likes:
0
Πόντοι:
80
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού