Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.5 7 10
Γενική βαθμολογία
 
5.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Η επίσκεψη έγινε σήμερα, 17/12 και ώρα 13:15. Αναφέρομαι στο σπίτι, το οποίο είναι ακριβώς απέναντι από την κεντρική πόρτα. Δύο κοπέλες όπως πάντα. Η μία είναι η μοναδική που βρίσκεται καθημερινά σ' αυτά τα τρία σπίτια (ψιλή, με ίσιο καξρύ μαύρο μαλλί, ντυμένη με μίνι φούστα, συνήθως και παριστάνει την υπηρεσία υποδοχής). Οι άλλες, έχω την εντύπωση, ότι αλλάζουν, συνεχώς. Η δεύτερη κοπέλα που δούλευε εκεί, ήταν αδύνατη, μελαχρινή (και αυτή με μακρυά και ίσια μαλλιά), με μελαμψή επιδερμίδα, συμπαθέστατα οπίσθια και ανύπαρκτο στήθος. Με αυτά τα χαρακτηριστικά, δουλεύουν, είναι η αλήθεια, πολύ καλύτερες κοπέλες στην περιοχή. Αυτό που τράβηξε εμένα, ήταν ότι έτυχε να πλησιάζω εκεί, ενώ αυτή γύριζε από έξω. Έτσι την είδα ντυμένη, με μαύρο κολάν, το οποίο και με ώθησε να δώσω τα 20 ευρώ. Σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου, έπαιξε και το γεγονός, ότι μου αρέσει η παρακμή του συγκεκριμένου χώρου (ναι, υπάρχουν και τέτοιοι)

Στο δωμάτιο, με το χαίρω πολύ, άρχισε να μου λέει τι έξτρα υπηρεσίες προσφέρει, συνοδευόμενες από τον αντίστοιχο τιμοκατάλογό. Ενδεικτικά αναφέρω, πεολειχία χωρίς προφυλακτικό +10 ευρώ, τελειωτική +20 ευρώ, πρωκτικό +20 ευρώ, εκσπερμάτωση στην κοιλιά της +5 ευρώ, στο πρόσωπο +30 ευρώ και στα μαλλιά (μετά από δική μου ερώτηση, αυτό το τελευταίο, καθώς το είχαμε ρίξει, τελείως στην παλαβή) +40 ευρώ. Όλες οι τιμές ήταν, απόλυτώς, διαπραγματεύσιμες. Το διαπίστωσα, όταν αρνήθηκα το πρωκτικό. Δεν το περίμενε και έριξε την τιμή στα +10 ευρώ και, όταν αρνήθηκα εκ νέου, μου είπε να ενημερώσω τους φίλους μου (πράγμα που κάνω παρ' αυτα).

Επί του πρακταίου, τώρα, το στοματικό της ήταν σύντομο, λίγο κάτω του μετρίου, αλλά χωρίς χέρια και δόντια. Ανεβαίνει από πάνω, όπου και είναι αρκετά καλή. Κουνιέται μόνη της, βγάζει μερικές ψευτοκραυγούλες, αλλά μεχρι εκεί. Έπειτα, τοποθετήθηκε στα τέσσερα, όπου και ήταν αρκετά καλή (και η θέα και η κοπέλα). Δε δυσανασχετούσε από όπου κι αν την έπιανες, δεν είχε πρόβλημα με γρήγορες και βαθιές κινήσεις, ενώ δέχοταν και χαστουκάκια. Το τέλος ήρθε με ιεραποστολικό. Είχε καλά ανοίγματα, έδειχνε να απολαμβάνει το ελαφρύ τρίψιμο στην κλειτορίδα της, αλλά, κάπου εκεί ανέφερε ότι πρέπει να συντομεύουμε. Επειδή ξέρω ότι πολλοί δυσανασχετούν, θα ήθελα να σημειώσω΄, ότι μπήκε με την κρέμα στο χέρι, την οποία και χρησιμοποίησε σε μικρή, σχετικά, ποσότητα.

Συνοψίζοντας, εγώ τουλάχιστον, δε θα ξαναπήγαινα. Θα τη συνέστηνα σε κάποιον, αν στοίχιζε 15 ευρώ και αν γνώριζα ότι αρέσκεται στην παρακμή του (πολυ)χώρου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 17, 2009
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Μέλος
Εγγραφή:
27 Μαϊ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
56
Likes:
0
Πόντοι:
80
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού