Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 140 10
Γενική βαθμολογία
 
6.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Επειδή, μάλλον, κάτι έκανα λάθος και η κριτική δεν καταχωρήθηκε τη ξαναγράφω (με την ελπίδα να μην εμφανιστεί δύο φορές). Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στις 18/11 το πρωί, αν και η Τζούλια (ή Λάουρα όπως λεγότανε τα περισσότερα χρόνια) δουλεύει όλες τις καθημερινές, από τις 11:30 έως τις 16:00, περίπου.

Η Τζούλια είναι, μακράν, η αγαπημένη μου. Είμαι σταθερός πελάτης της (από την Ιεροσολύμων, ακόμα) για πάνω από 12 χρόνια. Αν και νομίζω ότι οι περισσότεροι τη γνωρίζουν, αναφέρω ότι πρόκειται για μελαχρινή σαρανταπεντάρα, με κοντό -συνήθως- μαλλί και αρκετά παραπανίσια κιλά. Ο κώλος της είναι ανάλογος των κιλών και του σωματότυπού της, αλλά (δυστυχώς για τους λάτρεις) αρκετά επίπεδος. Η συμμετοχή της στο δωμάτιο, προσωπικά τουλάχιστον, κρίνεται πολύ καλή. Ξεκινάει με χάδια και φιλιά, πριν το τσιμπούκι, το οποίο είναι αρκετά βαθύ και συνδυάζεται με γλείψιμο στα αρχίδια και, αν δει ότι είσαι καθαρός, συνεχίζει και πιο κάτω. Επιτρέπει να της βάλεις δάχτυλο, κάνει 69 και δε λέει όχι σε καμία στάση. Η συμμετοχή της κρίνεται ικανοποιητική. Δε φωνάζει, βγάζει μικρές κραυγούλες, σε χαιδεύει αν ξέρει ότι σου αρέσει, έχει καλά ανοίγματα, επιτρέπει κωλοσκάμπιλα και δε βιάζεται καθόλου. Το θέμα με τη Τζούλια, όμως, είναι το απίστευτα μεγάλο στήθος της. Όποιος δεν το έχει δει, έστω και μόνο για την εμπειρία, χάνει. Ανάλογα με τις μέρες της και με το κατάλληλο πρόσθετο αντίτιμο, επιτρέπει να χύσεις στις βυζάρες τις. Δεν είμαι σίγουρος ότι το δέχεται αν δε σε ξέρει καλά και τα πρόσθετα χρήματα που ζητάει κυμαίνονται από 5 έως 30 ευρώ.

Κάπου εδώ, όμως, τελειώνουν οι ύμνοι και ξεκινάει η - εντονότατη - ανησυχία. Τους τελευταίους τέσσερις μήνες έχει ξεκινήσει εξαντλητική δίαιτα. Τώρα που την είδα έχει μείνει μισή. Το στήθος της έχει κατέβει, τουλάχιστον τρία νούμερα (από 7 που το χαρακτήριζα, τώρα του βάζω, επιεικώς 4). Το κακό είναι ότι το είχε ξανακάνει, πριν από 8 χρόνια. Είχε γίνει σα φάντασμα και, αργότερα, μου εκμυστηρεύτηκε ότι είχε αναγκαστεί να πάρει "αναγκαστική" άδεια, λόγω έλλειψης πελατείας (ήταν και μακρυά η Ιεροσολύμων....ήρθε κι έδεσε). Τώρα, που όικονομικά είναι ακόμα πιο δύσκολοι καιροί, γιατί το ρισκάρει ; Εγώ, διακριτικά, της είπα ότι δε θα αρέσει στον κόσμο, αλλά δεν έδειξα να το λαμβάνει σοβαρά υπόψη της. Αν υπάρχει κάποιος που έχει θάρρος μαζί της, ας της πει με τρόπο να ξαναβάλει, έστω κάποια κιλά. Δε νομίζω ότι θα ξαναβρούμε τέτοιο στήθος !

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 18, 2009
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Μέλος
Εγγραφή:
27 Μαϊ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
56
Likes:
0
Πόντοι:
80
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού