Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 231 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Ας γράψω κι εγώ δυό λόγια, φόρο τιμής, για τη Μπάρμπορα.

Πρόκειται πια για μιλφάρα με πιασίματα, με πρόστυχο πρόσωπο, που δίνει απλόχερα τη σούφρα της.
Με την κοπέλα γνωριζόμαστε χρόνια, αλλά για μια μακριά περίοδο σταμάτησε να με δέχεται επειδή
θεώρησε ότι έχω σκοπό να της τον βάλω ΑΚΑ. Αν και αυτό είναι αλήθεια, ποτέ δεν θα το έκανα παρά
την θέλησή της. Επιπλέον, στην αρχή της καριέρας της ήταν τέρμα ρομαντική, οπότε ήταν δικαιολογημένο
το ''αίτημά'' μου. Κουλ

Στα του αγώνα είναι φιλότιμη, με άνεση χρόνου και απλοχεριά στο πρωκτικό.
Μάλιστα, εάν δεν χύσεις, μπορεί να βγει για σαλονάρισμα και μετά να ξαναμπεί να συνε-χύσει το έργο! Ναι!
Κάποτε, που ήμουν πιο νέος, τον είχα παίξει εντός δωματίου γιατί είχε άλλα 2 ραντεβού πριν από μένα.
Αυτό για να απολαύσω περισσότερο τον κώλο της, μιας και λόγω πρόωρης εκσπερμάτισης θα έχυνα στο μονόλεπτο.
Η ρουφιάνα έχει τέτοιο ένστικτο, που με κατάλαβε! Κι αναφώνησε τον τίτλο της κριτικής: ''Τον έπαιξες κι έχυσες!'' Προσκύνημα
Αφού της είπα την αλήθεια, με περιποιήθηκε κανονικά με παράκληση να μην το ξανακάνω. Χαχαχα!

Άλλη φορά, είχα πάει στην ονομαστική μου εορτή και πήρα διπλό πρόγραμμα. Ανάμεσα στους γύρους έστειλε την τσα2
να μου ψωνίσει πάστα για να γιορτάσουμε! Προσκύνημα Ούτε η γκόμενά μου δεν θα το έκανε αυτό!! Ναι!

Οπότε θα την τιμώ, με κάθε ευκαιρία και ανάλογα με τις κάβλες. Να προθέσω ότι προσφέρει ποδολαγνεία και
ουρολαγνεία για τους λάτρεις. Απλά χρειάζεται να το αναφέρετε εκ των προτέρων.

Αυτά για την κοπέλα, μια ιερόδουλη παλαιάς κοπής που σπανίζει πραγματικά στις μέρες μας! Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 30, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μπάρμπορα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Άκας Kωλάντερος
Ανώτερος
33
Πόντοι:
7.446
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 johnsti, danni, Πρυτανης και 32 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Ιουλίου, 2025
πολύ ωραία κριτική, αντάξια της Μπαρμπορας, όταν θες πραγματικά γράφεις πολύ καλά!
review reaction 2 review reaction 1 Junax, Διανοούμενος
31 Ιουλίου, 2025
Ωραιο να σε κερνουν γλυκο κοπελες του χωρου..ειναι καποια πραγματα πολυ ωραια...τα εκτιμας! Μου χει συμβει κι εμενα...απ τις στιγμες μιας πορνοκαριερας..που θα χεις να θυμασαι...
review reaction 2 Junax
01 Αυγούστου, 2025
@EvilPlasma ευχαριστώ μύστη! Χάρηκα που σου άρεσε η ανάγνωση...Καπέλο
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3