Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 187 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στη 2η βάρδια, τσάρκα κάι μπαίνοντας στον οίκο η τσατσά είπε ότι έχει νέα κοπέλα από τη Κολομβία τη Τζέσικα, περίμενα μίας κάι ήταν στο δωμάτιο.
Βγαίνοντας από το δωμάτιο είδα μία γνώριμη φιγούρα, είχε δουλέψει ξανά πριν πολύ καιρό για κάνα 10ημερο στο Φυλής 134α ,από τότε δεν την είχα ξαναπετυχει μίας και δούλευε σε στούντιο κάι φυσικά σας cg.
Για όσους δεν τη γνωρίζουν πρόκειται για μια κοπέλα από τη Κολομβία 24 ετών, μελαχρινή με γυαλάκια, σχετικά ψηλή με κανονικό ωραίο κορμί,2άρι συν βυζι, ωραίο κώλο, έχει 2 μικρά τατουάζ κάι ένα πολύ μεγάλο στο δεξί γοφο,να αναφέρω ότι μιλάει κάποια αγγλικά κάι λίγο ελληνικά.
Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο, φρεσκαριστικα και τη περίμενα.
Μετά από λίγο ήρθε η Τζέσικα στο δωμάτιο, όσο απρόσωπη κάι αυστηρή (κάι λόγω γυαλιών) δείχνει στο σαλοναρισμα τόσο προσχαρη είναι στο δωμάτιο, ίσως για να καλύψει λίγο τις μέτριες υπηρεσίες της θα έλεγα εγώ.
Συνοπτικά, αφού αφαίρεσε τα εσώρουχα κάποια πεταχτά φιλιά και χουφτωματα, αφήνει δάχτυλα αρκεί να μη τα χώσεις πολύ βαθειά, στήσιμο στα τέσσερα όπου απόλαυσα το μουνακι της και την κωλοτρυπιδα της.
Πέρασμα προφυλακτικου, πίπα μέτρια με αρκετό χέρι αρχικά, βελτιώθηκε στη συνέχεια μετά από καθοδήγηση ενώ έγλυψε και αρχίδια, πρώτη στάση την ανέβασα από πάνω μου, μέτρια συμμετοχή και μετά από λίγο την έστησα φυσικά στα τέσσερα όπου και καλά στήθηκε αλλά κσι η θέα σε καυλωνει περισσότερο, αντέχει δυνατό σφυροκοπημα δε δυσανασχετησε ούτε στα κωλοσκαμπιλα αλλά ούτε στο δάχτυλο στη κωλοτρυπιδα, μετά από λίγο τελείωσα.
Στο δωμάτιο έκατσα 12-13 λεπτά, μέτρια πίπα, μέτρια προς καλή συμμετοχή, δεν το κλαις το εικοσαρι και έχει πολύ καλό κορμί.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 02, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Τζέσικα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
190.417
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Hawkeye Argill, TRR, Bonecrusher και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού