Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.5 67 10
Γενική βαθμολογία
 
4.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Χθεσινή επίσκεψη 1/3 και ώρα 13:30. Η Ιωάννα είναι εκ Ρουμανίας, 22-25 ετών, με αρκετά μακρυά μαύρα μαλλιά, πράσινα μάτια και ύψος κάτω του 1,60. Έχει αρκετά μεγάλο και στητό στήθος, μεγέθους, λίγο μεγαλύτερου του 3 και ευμεγέθη οπίσθια. Όλα τα παραπανίσια κιλά, τα οποία δεν είναι πολλά, πρέπει να τα παίρνει σε στήθος και οπίσθια. Το αντίτιμο των 20 Ευρώ, περιλαμβάνει πεολειχία χωρίς προφυλακτικό με εκσπερμάτωση στο στόμα της νεαράς και πρωκτική συνουσία. Η υπηρεσία το διαλαλεί, χωρίς να σηκωθεί από τη θέση της, από την οποία οι μισοί, δεν τη βλέπουν και σηκώνεται, μόνο για να εισπράξει. Δεν καθάρισε κανένα δωμάτιο, αλλά δε χτύπησε και καμία πόρτα, παρά το ότι κάποιος πλησίασε το εικοσάλεπτο.

Η είσοδος στο δωμάτιο, ήταν ένα ισχυρό, αναπνευστικό σοκ. Η μυρωδιά της ¨κλεισούρας" και της "ιδρωτίλας", ήταν εντονότατες. Δικαιολογούνται, όμως, εν μέρη, από την απουσία παραθύρου και την υπάρξη εξαερισμού σε μέγεθος στομίου ποτηριού. Τα λοιπά, ήταν αναμενόμενα. Βρώμικα και μη στρωμένα σεντόνια, ελάχιστο χαρτί υγείας, ασφυκτικά γεμάτο καλάθι αχρήστων και μοναδική ευχάριστη έκπληξη, η ύπαρξη κρεμοσάπουνου.

Η κοπέλα ήρθε στο δωμάτιο με την κρέμα στο χέρι. Πήγε να με καθαρίσει, αλλά όταν της είπα ότι θέλω να χρησιμοποιήσει προφυλακτικό, σταμάτησε. Γδύθηκε, κατέβασε το σουτιέν και όταν πήγε να μου βάλει το προφυλακτικό (σε πεσμένο μόριο), της έπεσε κάτω. Δεν αντέδρασα, για να δω τι θα κάνει. Ατάραχη, το σηκώνει και πάει να το ξαναφορέσει. Τη σταματάω, της δίνω ένα δικό μου και ξεκινάει μία αρκετά καλή πεολειχία, με προσπάθεια να βάλει όλο το μόριο στο στόμα της. Η στάση της, όμως, δεν επέτρεπε διαχύσεις. Μετά από τρία λεπτά, της λέω να ανέβει από πάνω μου. Χρείαστηκε να προσπαθήσω για να την πείσω και, ως εκ τούτου, τις κινήσεις τις έκανα, εγώ. Συνεχίσαμε ιεραποστολικά. Τα ανοίγματά της ήταν άνω του μετρίου, αλλά και πάλι, δεν είχε κανενός είδους συμμετοχή, με εξαίρεση κάποια χαιδέματα στους μηρούς μου. Την τοποθέτησα στα τέσσερα, όπου η στάση της ήταν πολύ καλή. Μετά από αρκετές έντονες επαναλήψεις, ήρθε το τέλος.

Συμπερασματικά, ότι αξίζει είναι το στήθος και τα οπίσθιά της. Αρκετοί λάτρεις παρόμοιων αναλογιών, θα περάσουν. Δε θα κλαίνε τα χρήματά τους, αλλά δε θα τους μείνει και αξέχαστη, κιόλας. Το παράδοξο, όμως, είναι (και οφείλω να το καταθέσω), ότι μπορεί και να ξαναπήγαινα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 01, 2010
Όνομα κοπέλας
Ιωάννα
Μέλος
Εγγραφή:
27 Μαϊ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
56
Likes:
0
Πόντοι:
80
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού