Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 110 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Μεγάλο λάθος της κοπέλας που κάνει απλό πρόγραμμα. Δεν είναι πιτσιρίκα, ο σωματότυπός της δεν είναι για όλα τα γούστα, οπότε θέλει κάτι παραπάνω ώστε να σε παρακινήσει για δεύτερη επίσκεψη, αν αναλογιστούμε ότι υπάρχουν και νεότερες και πιο εμφανίσιμες κοπέλες που κάνουν περισσότερα πράγματα στο εικοσάρικο. Μεγαλύτερο ατού της το πολύ πλούσιο στήθος.

Την επέλεξα έπειτα από σύντομη περατζάδα στα μαγαζιά της γειτονιάς. Παρέβλεψα τις δυο δοκιμασμένες κοπέλες που δούλευαν κι είπα να κάνω νέα γνωριμία.
Με υποδέχτηκε μόνη της στο σαλόνι. Φορούσε μαύρο εφαρμοστό ημιδιάφανο δικτυωτό εσώρουχο που αναδείκνυε τις πλούσιες καμπύλες της. Ανακοίνωσε απλό πρόγραμμα, ας δοκιμάσω, είπα από μέσα μου και μπήκα.
Πολύ καλό δωμάτιο με ντουζιέρα την οποία χρησιμοποίησα αν και ήμουν φρεσκοπλυμένος. Εμφανίστηκε και μου αποκάλυψε τεράστια βυζιά, D σίγουρα. Γεματούλα αλλά με τονισμένα τα σημεία που πρέπει. Από τη συμπεριφορά της δεν έχω παράπονο, ευδιάθετη και φιλική ήταν, όμως θα την ήθελα πιο παιχνιδιάρα. Μετά από σύντομα χάδια ανεβήκαμε στο κρεβάτι κι άρχισε να με τσιμπουκώνει με λάστιχο ενώ το πουλάκι ήταν ήδη αρκετά ζωηρό. Με πήρε μέσα της ανάσκελα αρχικά, ξαπλωμένη κάθετα στο κρεβάτι. Το τζελ μου χάλαγε αρκετά την αίσθηση. Γυρίσαμε στα τέσσερα, συνέχισα χωρίς να ανεβάσω υπερβολικά την ένταση και την έχυσα με δυνατές φωνές.
Δυο λόγια στο τέλος, σύντομη αγκαλιά κι αποχαιρετηθήκαμε.

Σε καμιά περίπτωση δεν μετάνιωσα για τη γνωριμία ούτε έριξα τα χρήματα στον κουβά. Η κοπέλα σίγουρα έχει το κοινό της, τόσον καιρό δουλεύει, όμως θεωρώ ότι θα είναι προς όφελός της να προσφέρει λίγο καλύτερο πακέτο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 29, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σπουδαίος
Εγγραφή:
19 Απρ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
48
Likes:
4.650
Πόντοι:
2.836
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Επιρρεπής, Ημεδαπος , Pa Luki Luk και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού