Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 48 10
Γενική βαθμολογία
 
5.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Κατεχόμενος αίφνης από ένα αίσθημα ευφορίας εξαιτίας της ευόδωσης κάποιου προσωπικού μου στόχου, άρχισα να βολτάρω στο κέντρο της Αθήνας χωρίς να έχω προσχεδιάσει την επίσκεψή μου σε κάποιο μπουρδέλο. Τα βήματά μου, όμως, με έφεραν σχεδόν αυτόματα στη βρομερή περιοχή του Μεταξουργείου - σε αυτή τη χώρα των άπλυτων μπουρδελιάρηδων.

Προφανώς κάποιο προσωπικό μου έλλειμμα με κρατάει τόσο καιρό μακριά από τη σύναψη σχέσεων με το άλλο φύλο. Πού πήγε άραγε η επιθυμία μου να αρέσω και να μου αρέσουν; Γιατί να προσφέρω τον εαυτό μου σαν ένα κομμάτι κρέας στις πουτάνες που πουλάνε τον εαυτό τους ως ένα κομμάτι κρέας; Δεν έχω κάτι άλλο να δώσω; Πώς και γιατί έφτασα ως εδώ;

Η αποπνικτική μπόχα των περισσότερων μπουρδέλων με πετούσε κυριολεκτικά έξω από αυτά στα πρώτα δυο βήματα που έκανα για να εισέλθω. Αυτό το μίγμα ποδαρίλας, ιδρώτα και σπέρματος σε χώρους με μηδενικό αερισμό αποτελεί μια εμπειρία που δύσκολα περιγράφεται. Πώς να το πω, αγγίζει τα όρια του μη μεταδόσιμου. Εξ ου και η αστραπιαία μεταβολή για την έξοδο.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι η είσοδος σε τέτοιους χώρους σηματοδοτεί από μόνη της μια τελετουργία διάβασης όπου η ψυχή εξομοιώνεται με το κρέας και ότι, συνακόλουθα, οι πορνοπελάτες μεταλαμβάνουν το σώμα και το αίμα μιας κατώτερης μορφής ζωής, καθιστάμενοι μύστες μιας τόσο μεγάλης απάρνησης που κανείς δεν μπορεί να τη δει γιατί απλούστατα δεν περιορίζεται στο μετάξι.

Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια αλλά μόνο στο μετάξι αντικρίζουμε, οσφραινόμαστε και βάζουμε το χέρι μας επί τον τύπο των ήλων - ως εάν η ζωή στην Αθήνα να υπενθύμιζε, κάπως αόριστα, την ξεχασμένη υπόσχεση μιας κάποιας προοπτικής. Όχι. Εδώ, στο μετάξι, η κυριολεξία πνευματοποιείται ακριβώς γιατί είναι τόσο απίστευτη.

Εισήλθα στο μπουρδέλο λοιπόν, παραμέρισα την κουρτίνα που κρέμεται σε απόσταση ενός πήχυ από την πόρτα, βγήκε η τσατσά, και παρουσίασε τις δύο πουτάνες. Το όνομα της άλλης δεν το συγκράτησα. Η Αλεξάνδρα, εκεί πάνω στον ουρανό, έχει ένα βλέμμα τσαχπίνικο -ή τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε, ή τουλάχιστον έτσι με κοίταξε- οπότε καταρρίφτηκε μέσα μου κάθε ενδοιασμός και δήλωσα ευθαρσώς στην τσατσά ότι θα την πάρω.

Έτσι και έγινε λοιπόν. Η Αλεξάνδρα μέσα στο δωμάτιο θα πάρει τον χρόνο της, θα φροντίσει να σε χαλαρώσει, θα σε περιποιηθεί - έτσι έκανε με μένα, εσάς μπορεί να σας ξαποστείλει. Πάντως γλωσσόφιλα και 69 δεν αποτόλμησα. Και η ίδια μου είπε ότι δεν είναι αυτή που κάνει τελειωτικό στοματικό, αλλά η άλλη. Προς ενημέρωση εκείνων που κρατούν αρχείο.

«Αυτά λοιπόν τα νέα
Της Αλεξάνδρας
Που μου 'λεγε "δεν ξέρει
Τι θα πει άντρας "».

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 12, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Προκαταρκτικά
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Daniel90
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
6 Μαϊ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
298
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 koutavoulias, ThE, giorgiodelafuentes2 και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Μαΐου, 2023
Το πρωτο κειμενο που διαβαζω σε σωστα ελληνικα , μπραβο!
review reaction 1 pipinokinigos28
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1