Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 291 10
Γενική βαθμολογία
 
5.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Στάθμευσα στην Εμμανουήλ Μπενάκη, στο κέντρο, και το πήρα με τα πόδια· προορισμός μου ήταν η Αλκαμένους. Ήτανε όμως Σάββατο κι είχε λαϊκή, στις έξι περίπου το απόγευμα οι επαγγελματίες ακόμα μαζεύανε τους πάγκους· οι δύο οίκοι επί της Αλκαμένους ήτανε κλειστοί, μονάχα το οίκημα επί της Περγάμου ήταν ανοιχτό· δεν το σκέφτηκα καν να επισκεφτώ την Ειρήνη: ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει με τη φιλότιμη αυτή σεξεργάτρια. Μεγαλώσαμε πια. Προσέχουμε...
Συνέχισα ευθεία κι έκανα δεξιά στην Αγίου Μελετίου, διέσχισα την Αχαρνών κι έκανα αριστερά στη Φυλής: κι ο αριθμός 200 κλειστός. Πήρα τ'ανάστροφα την οδό, επισκέφτηκα τα σπιτάκια της Αγκύρας (έχει ανοίξει κι ένα καινούριο που μόλις το πήρα είδηση) και συνέχισα για την Ελένη και τη Βερόνικα της Διδύμου· ήθελα κάτι σίγουρο και κλασικό. Εις μάτην όμως, καθώς κι αυτός ο οίκος ήτανε κλειστός.
Έτσι βρέθηκα να περιμένω να εμφανιστεί η Ιβάνκα στο Διδύμου 27, η οποία βγήκε για να ενημερώσει την υπηρεσία ότι ο πελάτης στο δωμάτιο την είχε μόλις πληρώσει για έναν ακόμα γύρο –"περιμένετε δέκα λεπτάκια ακόμα", με ενημέρωσε η ευπροσήγορη "τσατσά" . Ε, και δεν περιμένω;
Στην εμφάνισή της διέκρινα κάτι παιδιάστικο και χαριτωμένο μαζί, ούτε σπασμένη τη βρήκα, ούτε πρόστυχη. Ναι, η Ιβάνκα φαίνεται ένα γλυκό κορίτσι για το οποίο δεν σου περνάει με τίποτα απ'το μυαλό ότι ασκεί το επάγγελμα της εκδιδόμενης γυναίκας. Ένευσα καταφατικά στην υπηρεσία, μπήκα στο δωμάτιο και πλήρωσα.
Η Ιβάνκα με τα πολλά ήρθε, οι ρόγες της ήταν ερεθισμένες και πονούσε, πλακωθήκαμε στα γλωσσόφιλα, κι έχω την εντύπωση πως άμα δεν άλλαζα τροπάρι ακόμα εκεί θα ήμασταν να γλωσσοφιλιαζόμαστε. Μου στήθηκε στα τέσσερα, τη γύρισα τ'ανάσκελα για να την κοιτώ στα μάτια και λίγο αργότερα τελείωσα.
Δεν ξέρω αν παίρνει τίποτα ουσίες, γεγονός είναι πως πάνω στα γλωσσόφιλα, κατά τη διάρκεια του σεξ αλλά και μετά το πέρας της πράξης, την ώρα που σκουπιζόταν διεξοδικά, έσκαγε ξαφνικά στα γέλια. Εννοώ απότομα και ξαφνικά, της φεύγανε μέχρι και τα σάλια. Δυο φορές ρώτησα να μάθω το λόγο, στα αγγλικά, και μου απάντησε ότι γελούσε από ευτυχία. Όπως και να 'χει δε βρήκα (και δε βρίσκω) τίποτα μεμπτό, και της ευχήθηκα κάθε ευτυχία.
Η Ιβάνκα είναι ένα απλό, καθημερινό κορίτσι, για το οποίο καλό είναι να γνωρίζουν οι παλιοί ότι τις εποχές που η Φυλής ήταν στα πάνω της, για βαθμολογία θα 'παιρνε-δε θα 'παιρνε το 5άρι. Όχι ότι κάνει κάτι λάθος ή δεν είναι επαρκής στις υπηρεσίες της· απλώς, ανάμεσα στους τυφλούς ο μονόφθαλμος βασιλεύει.
Η επίσκεψη έγινε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου 6/5, εννοείται δεύτερη βάρδια. Στον οίκο εργάζονταν ακόμα η Τζούλια και η Τάνια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 06, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ιβάνκα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Daniel90
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
6 Μαϊ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
298
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Οξαποδω, koutavoulias, giorgiodelafuentes2 και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Μαΐου, 2023
Περίεργο....οι προηγούμενες κριτικές δεν ήταν θετικές...αλλά...όπως πάντα παίζει ρόλο η χημεία...πάντως χαρά στο κουράγιο σου με την τσάρκα...όλα τα σημάδια έδειχναν ότι θα έπρεπε να την ακυρώσεις...αλλά ο επιμενων νικά... αφού δεν έφαγες φόλα
review reaction 1 Daniel90
07 Μαΐου, 2023
Από τα Εξάρχεια μέχρι Φυλής με τα πόδια και είχες κουράγια να ρίξεις μπούτσο ρεεέεεεε τύπε;;;;; Χμμμ;
Εύγε!!!!!! Προσκύνημα
08 Μαΐου, 2023
Ναι παίζει μεγάλο ρόλο η χημεία. Κι όπως έγραψα σ'έναν συναγωνιστή σε ιδ. μήνυμα, η κριτική αφορά ένα 10λεπτο μόνο με την (εκάστοτε) κοπέλα... Οπότε τα πράγματα είναι πολύ σχετικά. Περισσότερο για τη δική μου εμπειρία έγραψα παρά για την κοπέλα καθαυτή.
Κι έπειτα το "μονόφθαλμη" αφορούσε τον εκθειασμό της κοπέλας από άλλους συναγωνιστές, με τον οποίο και διαφώνησα.
10 Μαΐου, 2023
Κι εγώ παρεμφερή εμπειρία είχα μαζί της, μόνο που δεν ξέσπασε στα γέλια, απλά φαινόταν γενικά χαμένη στο διάστημα. Καμία σχέση με το '19 που έκανε σόσιαλ στο δωμάτιο. Τώρα έχει πέσει σε εμφάνιση και ήταν τελείως αμίλητη.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4