Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 431 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 603442
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Πρώτη επίσκεψη στο κατάστημα και η Νάνσυ ήταν αυτή που ανέλαβε να μου πάρει την παρθενιά.
Επειδή τελευταία έχω την τάση να γράφω σεντόνια, θα προσπαθήσω να είμαι λίγο πιο περιεκτικός στην περιγραφή μου για την κοπέλα.

Εμφάνιση: το πρόσωπό της δεν είναι του γούστου μου, χωρίς όμως να με χαλάσει καθόλου στη διάρκεια της συνάντησης, καθώς είναι χαμογελαστή και με θετική διάθεση. Όσο για το σώμα, ύψος περίπου 1,65 και λεπτή, με στήθος C φτιαγμένο που επίσης δεν με χάλασε αν και είμαι φίλος του φυσικού. Από τη μέση και κάτω καλή, χωρίς περιττά κιλά.
Διάθεση/συμμετοχή: με χαιρέτησε χαμογελαστή στο σαλόνι και παρέμεινε με θετική διάθεση σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης. Με κέρδισε γρήγορα. Συνεννοηθήκαμε άνετα στα ελληνικά – είναι από Αλβανία αλλά πολλά χρόνια εδώ. Ήρθε στο δωμάτιο, έμεινε με τα εσώρουχα κι αρχίσαμε να ζεσταίνουμε την ατμόσφαιρα με αγκαλιές, χάδια και πειράγματα και να ξεφορτωνόμαστε τα ελάχιστα που φορούσαμε.
Σύντομα με τοποθέτησε στο μασαζοκρέβατο κι άρχισε να με περιποιείται με το στόμα της. Στοματικό σαφώς άνω του μέσου όρου. Την περιποιήθηκα κι εγώ, το μουνάκι της είναι υπέροχο για φίλημα και γλείψιμο και το τίμησα δεόντως. Ταυτόχρονα κάπως ανέβασα το αριστερό πόδι στο κρεβάτι ώστε να φέρω το πουλάκι κοντά στο πρόσωπό της. Ήμουν τόσο απασχολημένος με το μουνάκι της που ούτε καν θυμάμαι αν με έγλειφε κι εκείνη ταυτόχρονα.
Με πήρε μέσα της ιεραποστολικά. Έκανα κα’να δυο παραλλαγές, σε λίγο όμως μου τα χάλασε γιατί ήταν αγχωμένη με το δικό μου λεπτό προφυλακτικό που βάλαμε κι έβγαλε το πουλάκι για να το επιθεωρήσει. Ήθελε να βάλει το δικό της. Δεν της χάλασα χατίρι, αλλάξαμε προφυλακτικό - πάντως και με το δικό της εξακολούθησα να έχω καλή αίσθηση - και καταλήξαμε cowgirl, όπου και της τα έδωσα.
Ξάπλωσε πάνω μου και την αγκάλιασα σφιχτά. Πιάσαμε την κουβέντα και ξεχάσαμε το καυλί μέσα, για μεγάλη μου χαρά.

Συμπερασματικά, ήταν μια ωραία συνάντηση με μια συμπαθητική κοπέλα. Όχι στην πρώτη νιότη της μεν αλλά με καλό κορμί και με ζεστή συμπεριφορά που σε κάνει να νιώθεις άνετα. Είναι από τις κοπέλες που θέλει κανείς να ξαναδεί.



Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 02, 2022
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Γλειφομούνι
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Νάνσυ
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
Εγγραφή:
19 Απρ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
48
Likes:
4.650
Πόντοι:
2.836
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, baroc, professor x και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού