Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 485 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 784493
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Λοιπόν παιδιά, το λέω εξαρχής για να είμαι ξηγημένος: η κοπέλα δεν ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που με ενδιαφέρουν, τόσο από ηλικιακής όσο και από εμφανισιακής άποψης. Είναι αρκετά μεγάλη για τα γούστα μου (αν μπορούσα θα επέλεγα επαγγελματίες 18-20 ετών, άλλη συζήτηση αυτή), μανούλα απ’ ότι μου είπε μετά και με εμφανή τα σημάδια του χρόνου, τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα. Ξέρετε τώρα: λίγο τράβηγμα στο πρόσωπο, λίγο φτιαγμένα χείλη, λίγο χαλαρό μικρό στήθος, τα αναμενόμενα. Από τη μέση και κάτω συγκριτικά καλύτερη.
Τώρα θα με ρωτήσετε, γιατί πέρασα στο δωμάτιο μαζί της; Γιατί ήταν η πρώτη μου φορά στον συγκεκριμένο χώρο, γιατί την ώρα που πήγα ήταν η μόνη ελεύθερη, γιατί αν περίμενα να ελευθερωθεί η επόμενη δεν μπορούσα να ξέρω τι θα μου προέκυπτε, γιατί δεν είχε νόημα να κλείσω ραντεβού αφού δεν γνώριζα τις κοπέλες. Άσκηση ετοιμότητας.

Συνεδρία με τη Μόνικα λοιπόν – και εκ του αποτελέσματος δεν το μετάνιωσα. Άρχισα να της λέω τα πούστικά μου του τύπου «πρώτη μου φορά μαζί σου κι είμαι λίγο σφιγμένος, μπορείς να με χαλαρώσεις;». Το έκανε. Με έβαλε ανάσκελα στο μασαζοκρέβατο κι άρχισε να με χαϊδεύει και να τρίβεται πάνω μου, καταλήγοντας στην ευαίσθητη περιοχή μου (εγώ δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα με τη δική της, εκτός από λίγα χάδια). Με άναψε μάλλον γρήγορα κι ήμουν ήδη καυλωμένος όταν με πήρε στο στόμα της. Βοήθησε βέβαια κι η 4ήμερη αποχή. Η πίπα της καμία σχέση με το μηχανικό ανεβοκατέβασμα του κεφαλιού που κάνουν αρκετές δυστυχώς κοπέλες. Έπαιζε με το πουλάκι, έγλειφε κορμό κι αρχίδια εναλλάξ, ρουφούσε τα δεύτερα, έδινε φιλιά στο κεφαλάκι κοιτώντας με στα μάτια. Με έκανε πύραυλο χωρίς να πάρει καθόλου το καυλί μέσα στο στόμα της, μέχρι που φορέσαμε λάστιχο.
Με καβάλησε και το πήρε μέσα της. Στη διείσδυση ίσως με έκλεψε λίγο: κάναμε χαλαρό cowgirl, μετά από λίγο ετοιμαζόμουν να της ζητήσω να ακουμπήσει στο μασαζοκρέβατο για να την πάρω στα όρθια αλλά με πρόλαβε και το έβγαλε. «Δεν θα με πάρεις άλλο μέσα σου;». Μου απάντησε ότι πόνεσε. Δυσκολεύτηκα να πιστέψω ότι μια παλιά καραβάνα ζορίστηκε με το καημένο το πουλάκι μου, απλά και μόνο επειδή είναι λίγο παχουλό. Αν ήταν καμιά πιτσιρίκα τρίτη μέρα στη δουλειά, θα μου φαινόταν πιο λογικό.
Εν πάσει περιπτώσει, ξανάπιασε δουλειά με το στόμα της. Και πάλι ήταν πολύ καλά, συνέχισε να παίζει όπως και πριν. Άναψα για τα καλά και κάποια στιγμή της ζήτησα να το πάρει μέσα στο στόμα της χωρίς χέρι. Το έκανε και σε δευτερόλεπτα ένοιωσα το τέλος να έρχεται.
Δεν κάναμε CIM: τελευταία στιγμή το έβγαλε από το στόμα της. Αλλά κυριολεκτικά τελευταία, με ακρίβεια δέκατου του δευτερολέπτου, τόσο που δεν μπορούσα να της κρατήσω κακία. Δεν ξέρω αν πέτυχε ή έτυχε, πάντως το χύσιμο ήταν υπέροχο.
Μας έμεινε λίγος χρόνος για αγκαλιά και κουβεντούλα, η οποία ήταν μάλλον ευχάριστη και η συνάντησή μας έλαβε τέλος.

Συνοψίζοντας: αν έβαζε κανείς μπροστά μου 5 κοπέλες μέσης εμφάνισης, μάλλον η Μόνικα δεν θα ήταν η πρώτη επιλογή μου. Αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε η συνεύρεση, βάζω θετικό πρόσημο. Στο κάτω-κάτω, καλύτερα πέρασα απ' ότι αν ήμουν με πιτσιρίκα αλλά παγοκολώνα.
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 29, 2022
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σπουδαίος
Εγγραφή:
19 Απρ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
48
Likes:
4.650
Πόντοι:
2.836
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, giorgiodelafuentes2, ΧΧΧ-Man και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού