Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 53 10
Προβεβλημένη
Μασατζίδικα 149173
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Ο Λέων επιτηρεί το λιμάνι. Τα καράβια γλιστρούν με τη σαβούρα τους, κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του. Αυστηρό βλέμμα, μαρμάρινο.

Στα δεξιά, προς την ανατολή, στον 6ο όροφο, η Στεφανία μου έδωσε το χέρι της και υποκλίθηκε κομψά. Η στενή στολή πίεζε τα στήθια της. Τα οπίσθια μου φάνηκαν σιδερένια, μια ψευδαίσθηση πάνω στους κοθόρνους.

Δεν καταλαβαίνω ακόμα τι με οδήγησε να την επιλέξω. Ίσως ήταν το απαλό της χέρι, ίσως η λατινική καταγωγή της, ίσως τ´ ότι οι υπόλοιπες δεν ικανοποίησαν το μάτι μου.

«Έν τυφλών πόλει γλαμυρός βασιλεύει», μήνυσε το λάφυρο από τη Βενετία.

Η παρέλαση ολοκληρώθηκε, το πενηντάρικο έκανε φτερά και η νεαρή μαντάμ έκλεισε την πόρτα.

Το δωμάτιο με ικανοποίησε. Καθαρό, με άνετη ντουζιέρα, κρεβάτι μασάζ και ευρύχωρο καναπέ. Η ατμόσφαιρα με τα κεριά και την απαλή μουσική βοηθούν στη χαλάρωση. Μειονέκτημα η πετσέτα που δεν ήταν σε σφραγισμένη σακούλα.

Φρεσκαρίστηκα, έβαλα τις χάρτινες παντόφλες, δυνάμωσα από το ντίμερ τον φωτισμό και περίμενα. Γυμνός, κάτασπρος, ανώμαλη φιγούρα, χάζευα τα μπουκαλάκια όταν μπήκε.

Η Στεφάνια είναι μια ευδιάθετη γυναίκα στα 40, με μεγάλα φτιαχτά στήθια, μέτρια οπίσθια, ξανθά- σπαστά μαλλιά και αρκετά τατουάζ. Έχει μια περίεργη χροιά στην φωνή που μαζί με την προφορά της μου θύμισε αόριστα μια καβλιάρα ψεύδη γραμματέα που είχα κάποτε.

Της έδωσα οδηγίες για το μασάζ και αφέθηκα. Έχει καλό χέρι, πιέζει αρκετά και η αλήθεια είναι πως από το μασάζ της έμεινα, σε γενικές γραμμές, ικανοποιημένος. Κάποια στιγμή τελείωσε το τρίψιμο και εγώ ήμουν έτοιμος.

Έβγαλε τα εσώρουχα και με πήρε στο στόμα της. Το στήθος μεγάλο, σκληρό, με όμορφες πεταχτές ρώγες. Η πίπα της απαλή, αισθησιακή. Όχι όμως όπως έπρεπε ώστε να τελειώσω στο στόμα της.

Κάπου εκεί εγώ σταμάτησα να υπάρχω και παρέδωσα στο Σκυλί. Αν ήμουν μόνος θα έφευγα. Αυτός σηκώθηκε, την τοποθέτησε στα τέσσερα στον καναπέ και άρχισε να την παίρνει στην αρχή αργά και στην συνέχεια έντονα. Ίδρωσε το Σκυλί και τελείωσε μέσα της. Διεκπεραίωσε τη διαδικασία.

Με σκούπισε με οινόπνευμα από το λάδι και μου σαπούνισε την πλάτη στην ντουζιέρα. Με αγκάλιασε τρυφερά και φιλώντας με στο μάγουλο έφυγε.

Στην έξοδο η νεαρή μαντάμ με κέρασε ζελέ καραμέλα. Την κοίταξα και ερεθίστηκα. Τι κρύβεται άραγε κάτω από το ντύσιμο καλόγριας;

«Να περάσουμε μαζί κάποια μέρα», είπα και έγλυψα το κίτρινο ζελεδάκι.
Η Στεφάνια διέκοψε την αυστηρή απάντηση της νεαρής μαντάμ.
«Ευκαριστο κιριε, ναρτετε ξανα»,φώναξε.

Ο Λέων παρακολουθεί τους μεταλλικούς γίγαντες να σενιάρονται πριν λικνιστούν στα ανοιχτά. Παραπέρα ο Σκύλος λιάζεται ρουφώντας τον καφέ του.

Ο Λέων και ο Σκύλος,
Μάρμαρο και σάρκα,
Αντίγραφα σε ένα λιμάνι που ξεμένει από πόρνες.
Κόστος συνάντησης
50
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Στεφανία
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ανώτερος
Εγγραφή:
21 Σεπ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
22
Likes:
9.445
Πόντοι:
6.246
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, Constantinos27, vltepdr και 28 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Απριλίου, 2022
Μπράβο ρε Σκύλε, γράφεις τρομερά. Respect.

«Να περάσουμε μαζί κάποια μέρα», είπα και έγλυψα το κίτρινο ζελεδάκι. Χαχαχα!

review reaction 1 Ωρίων, olddog
16 Απριλίου, 2022
Αντίγραφο και ο Σκύλος; Και εγώ που τον θεωρούσα γνήσιο....Λύπη
review reaction 2 olddog
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2