Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 50 10
Εκκρεμεί έγκριση
Μασατζίδικα 202628
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Αν και πέρασε πολύς καιρός από την τελευταία μου συνάντηση με τη Ζωή, αποφάσισα έστω και καθυστερημένα να γράψω την κριτική. Με την εν λόγω κοπέλα από την Πολωνία έχω συναντηθεί συνολικά τρεις φορές στο μασατζίδικου του Κολωνακίου (Δημοκρίτου 9) και μία εδώ που γράφω την κριτική και κάθε φορά έφυγα ευχαριστημένος παίρνοντας αυτό που ήθελα.
Η Ζωή λοιπόν είναι ξεκάθαρα μιλφ (ηλικία δεν μπορώ εύκολα να υπολογίσω πάντως πρέπει να είναι σίγουρα πάνω από 35 έως ίσως και 42) με πρόσωπο έμπειρης και πρόθυμης μιλφ με μία (όχι υπερβολική πάντως) δόση προστυχιάς. Το σώμα της είναι αρκετά στεγνό και καλοδιατηρημένο με πολύ απαλό δέρμα και αρκετή ευλυγισία, φαίνεται να έχει κάνει γυμναστική τύπου πιλάτες για καιρό. Στήθος σχετικά μικρό και συμπαθητικό και ίσως το μόνο μελανό σημείο ο κώλος ο οποίος δεν έχει το τέλειο σχήμα, αλλά πάντως όχι κάτι το αντιαισθητικό.
Το θέμα με τη Ζωή (και αυτός είναι και ένας επιπλέον λόγος για τον οποίο γράφω την κριτική) είναι ότι στο σαλόνι γενικά δεν εντυπωσιάζει εύκολα δίπλα στις άλλες κοπέλες γιατί είναι κάπως μαζεμένη και φαίνεται κλειστή και δυσπρόσιτη, θα την χαρακτήριζα μάλλον εσωστρεφή προσωπικότητα. Ο λόγος που είχα περάσει εξ αρχής είναι οι θετικές κριτικές τις οποίες είχα διαβάσει και κυρίως οι επιδόσεις της στο στοματικό αλλά και στο μασάζ (έχω αδυναμία άλλωστε και στα δύο) για τις οποίες θα αναφερθώ αναλυτικά παρακάτω.
Την φορά λοιπόν που την πήρα στο μαγαζί στους Αμπελοκήπους διάλεξα το πρόγραμμα της μίας ώρας με body to body μασάζ με τιμή 90 ευρώ και δεν το μετάνιωσα· αυτό γιατί παλιότερα στο Κολωνάκι είχα διαλέξει μαζί της τα προγράμματα της μισής ώρας και των τριών τετάρτων με τιμές 50 και 70 ευρώ αντίστοιχα και είχα περάσει πολύ όμορφα οπότε είπα να πάω σε μεγαλύτερο πρόγραμμα για μία πιο ολοκληρωμένη εμπειρία. Ο χώρος στους Αμπελοκήπους είναι πολύ καλός και το δωμάτιο τεράστιο και καθαρό και με ντουζιέρα μέσα, πράγμα σημαντικό. Εκείνη την ημέρα ήταν η Εύα και η Βανέσσα θυμάμαι, αλλά εγώ πήγα καρφί για την Ζωή οπότε δεν ασχολήθηκα με τις άλλες κοπέλες.
Στα της διαδικασίας, έκανα το ντους μου και η Ζωή ήλθε... γδύθηκε μπροστά μου και την πήρα μία αγκαλιά... αν και δεν φιλάει με γλώσσα, μόνο χείλη, είναι αρκετά θερμή λόγω ιδιοσυγκρασίας και γενικά κάθε φορά νιώθω άνετα μαζί της... μετά ακολούθησε ο πρώτος γύρος όπου εγώ έκατσα στην άκρη του μασαζοκρεβατιού και την έβαλα να κάτσει μπροστά μου και να με περιποιηθεί μέχρι τέλους με το στόμα της όπως πάντα... έχει μία δική της ιδιαίτερη τεχνική στην πίπα καθώς χρησιμοποιεί αρκετά την γλώσσα της, αλλά δέχεται και οδηγίες. Δεν είναι πολύ ενεργητική να πάρει πρωτοβουλίες να απογειώσει την εμπειρία, αλλά δεν είπε όχι σε τίποτα από ό,τι της ζήτησα το οποίο περιλάμβανε γλείψιμο αρχιδιών αλλά και κάποιες προσπάθειες για βαθύ λαρύγγι όπου όμως γενικά δύσκολα παίρνει το χέρι της για την απόλυτη εμπειρία αν και σε κάποιες στιγμές το κατάφερνε και αυτό. Παρ´ ότι ήμουν φορτωμένος αρκετές ημέρες, το στοματικό κράτησε αρκετή ώρα και κατέληξε σε ένα παρατεταμένο τελείωμα μέσα στο υγρό της στόμα όπου έζησα έναν από τους πιο έντονους οργασμούς σε στοματικό... προς τιμήν της, περίμενε μέχρι να σταματήσω να χύνω, αλλά το μόνο μείον (αν το θεωρήσουμε μείον!) είναι ότι μόλις τελείωσα, πετάχτηκε αμέσως να τα φτύσει στο χαρτομάντηλο και είχε μείνει μία μικρή σταγόνα που δεν την είχε πάρει για να πιάσει το 100%... την δικαιολογώ βέβαια γιατί η ποσότητα ήταν αρκετά μεγάλη και λίγες έχουν την δυνατότητα να συνεχίζουν έτσι μπουκωμένες. Μάλιστα φάνηκε λίγο τρομαγμένη και μου είπε «εσύ είσαι τρελός», αλλά μετά συμπλήρωσε αμέσως «καλός είσαι».
Αφού χαλάρωσα από τον έντονο πρώτο γύρο, ακολούθησε το μασάζ για το οποίο να ξεκαθαρίσω ότι δεν μπορώ να το συγκρίνω με βάση το επαγγελματικό, αλλά προσωπικά μου άρεσε πολύ και όταν της ζητούσα πιο έντονο μπορούσε να αντεπεξέλθει και γενικά ένιωσα πολύ πιο ανακουφισμένος. Σημειωτέον ότι δίνει σημασία σε όλα τα μέρη του σώματος, αλλά εγώ της ζήτησα να επιμείνει στην πλάτη όπου ήμουν πιασμένος την οποία και περιποιήθηκε πολύ καλά με αποτέλεσμα να φύγω και ξεπιασμένος εκτός από ξαλαφρωμένος. Όταν ανέβηκε επάνω μου να μου κάνει μασάζ με το σώμα της, ήταν πολύ αισθησιακή και δοτική με αποτέλεσμα να επέλθει μία αρκετά έντονη στύση για τα δεδομένα μίας δεύτερη φοράς. Σίγουρα δεν έχει τα μεγάλα στήθη για την απόλυτη εμπειρία, αλλά φαίνεται να γνωρίζει καλά την τεχνική και γενικά σε όλη τη διαδικασία είναι πολύ περιποιητική και δείχνει να της αρέσει να κάνει μασάζ, δεν το κάνει από αγγαρεία.
Λίγο πριν το τέλος, ξεκίνησε πάλι ένα στοματικό υψηλού επιπέδου με εμένα ξαπλωμένο αυτήν την φορά, αλλά επειδή την δεύτερη φορά εγώ ένιωθα ότι θα αργούσα να τελειώσω μόνο με πίπα και δεν ήθελα να την βασανίσω και να αγχωθώ από χρόνο, σηκώθηκα όρθιος, την έβαλα πάλι να γονατίσει και την έπαιξα για λίγο μπροστά ενώ αυτή δεν έμενε αμέτοχη καθώς έβγαζε την γλώσσα της και με καυλιάρικο τρόπο με βοηθούσε στην διαδικασία. Ὀταν κατάλαβα ότι ήμουν έτοιμος να χύσω, εννοείται πως το ξαναέβαλα στο στόμα της και με λίγο mouthfuck έχυσα και δεύτερη φορά μέσα σε αυτό μικρότερη φυσικά ποσότητα από την πρώτη, αλλά το τελείωμα ήταν πολύ καλής ποιότητας... αφού τα έφτυσε πάλι, άρκετα πιο χαλαρά βέβαια σε σχέση με την πρώτη φορά, μου είπε ότι πάει να κάνει μπάνιο τονίζοντάς μου ότι ο καθένας θα κάνει ξεχωριστά (μάλλον δεν της αρέσει να κάνει μαζί μπάνιο) και μπήκα για το ντους μου και ξαλαφρωμένος και ξεπιασμένος... πριν μου είχε ζητήσει αν ήθελα να πιω κάτι και της ζήτησα ένα ποτήρι πορτοκαλάδα για να στανιάρω... μάλιστα όταν βγήκα από το δωμάτιο μου την ...είπε γιατί πήρα το ποτήρι με την πορτοκαλάδα να της το πάω μέσα λέγοντάς μου ότι δεν θα σε βάλουμε να κάνεις και ...δουλειές. Γενικά πρέπει είναι πολύ καλός χαρακτήρας αν και δεν είναι πολύ επικοινωνιακή και αυτό που λέμε «αλλέγκρα» στη συμπεριφορά, έχει πολύ καλά στοιχεία και μπορεί και θέλει να περιποιείται σωστά τον άνδρα, δεν κοροϊδεύει. Για σεξ μη με ρωτάτε, με την συγκεκριμένη μου αρκεί το εξαιρετικό στοματικό της και το πολύ καλό μασάζ σε συνδυασμό με την θηλυκότητα και την περιποιητικότητα την οποία βγάζει στο δωμάτιο. Αφού πήγαμε προς την έξοδο, την φίλησα σταυρωτά και με αποχαιρέτησε... η συνάντησή μου μαζί της ήταν άκρως επιτυχημένη και σίγουρα δεν έκλαψα το 90 ευρώ που έδωσα. Για πολλούς λόγους δεν έχω καταφέρει πάλι να την συναντήσω, αλλά για όσους τυχόν έχουν παρόμοιες επιδιώξεις από μία κοπέλα μασατζίδικου, την προτείνω ανεπιφύλακτα. Ελπίζω να μπορέσω να την ξανασυναντήσω στο μέλλον και να ζήσω πάλι μία παρόμοια εμπειρία μαζί της...
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 28, 2018
Κόστος συνάντησης
90
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Ζωή
giant123
Μέλος
Εγγραφή:
13 Ιουλ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
172
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Gingos, muffer35, tenten956

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού