Κριτικές από giant123

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
28 Μαΐου, 2022
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Sex Studio

Πάτρα. Γλαύκου 120. Τα τρία μαγαζιά στον ίδιο χώρο. Τζούλια. Ρουμάνα, ψηλή, μαύρο μαλλί, γαλανομάτα, ωραίο σώμα, υπέροχο στήθος, απίστευτες ρώγες, ηλικία γύρω στα σαράντα αλλά βάζει κάτω πολλές τριαντάρες ακόμα και μικρότερες. Ο χρόνος σταμάτησε. Η κοπέλα κάνει έρωτα, όχι σεξ. Ίσως φταίει και η χημεία που είχαμε, τι να πω. Βιασύνη μηδέν. Άριστα δέκα με πολλούς τόνους. Αυτά. Καλό απόγευμα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 27, 2022
Βάρδια επίσκεψης
2η (απογευματινή)
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
  • Γλωσσόφιλα
  • «Ισπανικό»
  • Ελεύθερο στοματικό
Κόστος
30€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
giant123
Μέλος
Εγγραφή:
13 Ιουλ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
138
Πόντοι:
1
review reaction 1 alpula, Stormbringer_77, Yatoputso και 2 άλλα μέλη
Σχόλια (0)
08 Σεπτεμβρίου, 2020
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Sex Studio

Γράφω μία συνολική κριτική για την Αμαλία και εννοείται ότι η ημερομηνία είναι εντελώς ενδεικτική.

Με λίγα λόγια, η Αμαλία είναι το αστέρι της Πάτρας. Ρουμάνα πιτσιρίκα, πολύ γλυκό προσωπάκι, μικροκαμωμένη με υπέροχο σώμα μοντέλου, ωραίες αναλογίες, κώλος στα ύψη, δέρμα υπέροχο, στήθη μικρά αλλά πολύ ωραία. Δεν βρίσκω κανένα ψεγάδι στην εμφάνιση. Το μόνο ότι τελευταία άρχισε να κάνει πολλά τατουάζ που δεν είναι του γούστου μου, αλλά αυτό θα το παραβλέψω. Επίσης, θεωρώ ότι το ξανθό μαλλί που έκανε τελευταία δεν της πάει πολύ, αλλά αυτά είναι και γούστα. Εγώ πάντως την προτιμούσα με το μελαχρινό που έκανε και ωραία αντίθεση με το ανοιχτόχρωμο δέρμα της. Γίνομαι λίγο σχολαστικός, αλλά θέλω η κριτική να είναι όσο πιο εμπεριστατωμένη γίνεται.

Πάμε τώρα στα του αγώνα. Στην αρχή, όταν είχε πρωτοέρθει στην Πάτρα, φοβόμουν να περάσω μαζί της και ο κύριος λόγος ήταν ότι ήταν πολύ μικρή και φοβόμουν ότι στις υπηρεσίες θα ήταν απογοητευτική. Έκανα λάθος και ευτυχώς που μία από τις κυρίες της υπηρεσίας μού άνοιξε τα μάτια και άλλαξα γνώμη! Η Αμαλία, όση εμπειρία τής λειπει, τόσο έμφυτο ταλέντο έχει στο κρεβάτι και διάθεση να σε κάνει να περάσεις καλά. Οι κινήσεις της έχουν μία τρυφερή παιδικότητα θα έλεγα και δεν βγάζει καμμία ξινίλα, η αίσθηση είναι σαν να έχεις μία καραμελίτσα στο στόμα σου, πολύ γλυκειά. Δεν φιλάει στο στόμα, αλλά εγώ επιμένοντας, πήρα μερικά πεταχτά φιλάκια στα χείλη. Δέχεται όση ώρα θέλεις να την γλείφεις (υπέροχη γεύση!) και θα έλεγα ότι υγραίνεται και λίγο αν και γενικά δεν βγάζει κραυγές πράγμα το οποίο εμένα όμως μου αρέσει γιατί ξενερώνω με υποκριτικές φωνές. Πάμε στην πίπα της που είναι από τα δυνατά της σημεία. Αν και δεν έχει τη μεγάλη εμπειρία να κάνει τα πολύ περίεργα κόλπα, εντούτοις φαίνεται ότι της αρέσει να κάνει στοματικό και επιπλέον -το πιο σημαντικό- έχει την ικανότητα να το βάζει όλο μέχρι μέσα χωρίς κανένα πρόβλημα και μόλις της σπρώξεις το κεφάλι, παίρνει αμέσως το μήνυμα και το καταπίνει ενώ γλείφει και τα μπαλάκια με εξαιρετικό τρόπο. Το σεξ είναι το πιο δυνατό σημείο της. Επειδή είναι αδύνατη και μικροκαμωμένη, μπορείς να την βάλεις σε όποια στάση θέλεις, στήνεται εξαιρετικά και δεν κλέβει καθόλου, ενώ αντέχει και όταν ανεβάζεις τους ρυθμούς χωρίς να δυσανασχετεί. Βάζει λίγη κρέμα δυστυχώς πριν μπεις, αλλά κάποιες φορές την έχω πείσει και δεν έχει βάλει και τότε η αίσθηση είναι απλώς απίστευτη. Το μουνάκι είναι στενό και αρκετά υγρό και δεν θέλεις να βγεις από μέσα.Έρωτας Επίσης έχει το καλό ότι δεν χρησιμοποιεί κόλπα που κάνουν άλλες για να σε τελειώσει γρήγορα. Περιμένει και πάει με τον ρυθμό σου, πράγμα πολύ σημαντικό. Τέλος, δέχεται τελείωμα στα υπέροχα βυζάκια της τα οποία δεν παραλείπω να ψεκάσω τις περισσότερες φορές. Όπως έχουν αναφέρει και άλλοι, μόλις τελειώσεις φεύγει σαν σίφουνας, αλλά αν της πεις ότι θέλεις να κάτσει λίγο για μία αγκαλιά, δεν θα σου χαλάσει χατήρι το κοριτσάκι... Μιλάει ελάχιστα ελληνικά και δεν ξέρει και αγγλικά, αλλά είναι συνεννοήσιμη και καταλαβαίνει τι θέλει ένας άντρας οπότε δεν θα έχει κάποιος πρόβλημα θεωρώ.

Εν ολίγοις, η Αμαλία είναι μία σπάνια περίπτωση για τα δεδομένα της Πάτρας. Έχει εμφάνιση, είναι μικρή και έχει πολύ καλές υπηρεσίες. Η μόνη επιφύλαξη την οποία έχω είναι ότι λόγω απειρίας και μικρής ηλικίας ίσως κάποιος άπειρος να μην εκμεταλλευθεί στο μέγιστο τις δυνατότητές της, αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος για αυτό. Αυτήν τη στιγμή είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στην Πάτρα και την συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον του αρέσει αυτός ο τύπος κοπέλας.

Τέλος, ο χώρος της Μόνικας κλασικά πολύ υψηλής ποιότητας και οι κυρίες της υπηρεσίας πάντοτε διακριτικές και εξυπηρετικές και εννοείται ότι ποτέ δεν βαράνε πόρτες και άλλα τέτοια πράγματα... Η διεύθυνση είναι και αυτή ενδεικτική γιατί οι κοπέλες μπορεί να είναι και στον χώρο που είναι στο 120 και στην Αγ. Στεφάνου. Έβαλα εδώ την κριτική γιατί τις περισσότερες φορές στο 118 είναι η Αμαλία.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 16, 2020
Βάρδια επίσκεψης
2η (απογευματινή)
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
  • Στάση 69
  • Ελεύθερο στοματικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
giant123
Μέλος
Εγγραφή:
13 Ιουλ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
138
Πόντοι:
1
review reaction 1 Christopher001, Stormbringer_77
Σχόλια (1)
31 Ιουλίου, 2015
Γενική βαθμολογία
 
4.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Sex Studio

Ενθουσιασμένος από την κριτική η οποία γράφθηκε παρακάτω για την Νίκη, πήγα κι εγώ να τη συναντήσω να δω αν όντως ισχύουν τα διθυραμβικά σχόλια τα οποία γράφθηκαν. Ουσιαστικά, τα μόνα στοιχεία τα οποία προσωπικά επαλήθευσα είναι ότι είναι ξανθιά (μάλλον όχι φυσική) και ότι έχει ωραίο κορμί. Βυζάρες δεν έχει εκτός αν ο συναγωνιστής παρακάτω ως «βυζάρες» ορίζει τα όμορφα στήθη έστω κι αν δεν είναι μεγάλα. Εγώ όμως όταν λέω «βυζάρες», εννοώ μεγάλα στήθη και όχι τα (όμορφα) μεσαία προς μικρά της Νϊκης. Αυτά για να ορίζουμε σωστά τις έννοιες. Από πρόσωπο πάντως όχι σπουδαία πράγματα.

Στα του αγώνα τώρα, εγώ συνάντησα την πλήρη απογοήτευση. Κατ' αρχήν, η κοπέλα είναι σαχλοκούδουνο και μόλις μπήκε μέσα άρχισε να μου λέει και να με ρωτάει κάτι βλακείες τις οποίες δεν μπόρεσα καν να συγκρατήσω και σε κάθε περίπτωση αδυνατούσε να φτιάξει έστω και λίγη ερωτική ατμόσφαιρα. Κάνει κάποια λίγα προκαταρκτικά -όχι σπουδαία πράγματα και για φιλιά ούτε λόγος- και μου φοράει προφυλακτικό. Πίπα σχετικά καλή τεχνικά αλλά τελείως μηχανική ίσα-ίσα για να κάνει τη δουλειά της. Μετά βάζει μπόλικη κρέμα σε σημείο που να μην καταλαβαίνω σχεδόν τίποτα ενώ κατά τη διάρκεια των τριών κλασικών στάσεων που άλλαξα (από πάνω, από κάτω, στα τέσσερα) ήταν εμφανής η βιασύνη της να τελειώσω για να φύγει πράγμα το οποίο μου την έσπασε ακόμα περισσότερο και σε συνδυασμό με την μπόλικη κρέμα η οποία δεν δημιουργούσε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για αυτόν τον σκοπό, έκανε την όλη διαδικασία για μένα εντελώς ψυχαναγκαστική. Τελικά επήλθε το επιθυμητό τέλος και ακόμα και τότε η τύπισσα έδειξε το πόσο σαχλοκούδουνο είναι καθώς επακολούθησε ένας σύντομος αλλά εντελώς τραγελαφικός διάλογος μεταξύ εμού και αυτής. Το καλό τουλάχιστον είναι ότι πήρα το απλό πρόγραμμα και δεν έκλαψα παραπάνω χρήματα. Γι' αυτό και συμβουλεύω όλους όταν είναι να πάνε πρώτη φορά με μία κοπέλα (έστω κι αν έχουν διαβάσει τα πιο εγκωμιαστικά σχόλια) να παίρνουν πάντα το πιο απλό πρόγραμμα που δίνεται ούτως ώστε να μην κλάψουν πολλά χρήματα σε περίπτωση που δεν επιβεβαιωθούν οι προσδοκίες τους. Δυστυχώς κι εγώ δεν έχω τηρήσει πάντα αυτήν την αρχή και το έχω πληρώσει ουκ ολίγες φορές. Κατά τα άλλα, η καθαριότητα του σπιτιού σε υψηλά επίπεδα όπως πάντα, το πάρκιν ανετότατο και ο τσατσός η κλασική φιγούρα που είναι τόσα χρόνια δεν δημιούργησε κάποιο πρόβλημα.

Όσον αφορά στην κριτική η οποία γράφθηκε προηγουμένως για την εν λόγω κοπέλα, δεν έχω την κακή διάθεση να την θεωρήσω ως κριτική προώθησης του εν λόγω χώρου και ως εκ τούτου θα προβώ στις εξής υποθέσεις οι οποίες εκπηγάζουν από την εμπειρία την οποία είχα: Ή η κοπέλα δεν είναι η ίδια Νϊκη για την οποία γράφθηκε η κριτική (πράγμα το οποίο μάλλον δεν είναι το πιο πιθανό) ή ήταν μία από τις πολύ κακές ημέρες της ή δεν της έκανα σαν πελάτης και ήθελε με αυτόν τον τρόπο να μου δείξει ότι δεν επιθυμεί να την ξανασυναντήσω. Αν μεν ισχύει το πρώτο, τότε φταίει το studio το οποίο δημιουργεί σύγχυση σε όσους το επιλέγουν, αν δε ισχύει το δεύτερο, έχουμε να κάνουμε με μία εξαιρετικά κυκλοθυμική κοπέλα η οποία αδυνάτει να κρατήσει κάποια υψηλά στάνταρντς απόδοσης ενώ τέλος αν ισχύει το τρίτο, την παραδέχομαι πραγματικά αν σε τέτοιες δύσκολες οικονομικά εποχές έχει την πολυτέλεια να επιλέγει πελάτες και φυσικά δεν είμαι διατεθειμένος να την δυσαρεστήσω. Παρ' όλ' αυτά, εξακολουθώ να μην είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι η κριτική η οποία έχει γραφθεί για την συγκεκριμένη δεν είναι κριτική προώθησης καθ' ότι υπήρξε και η κριτική για την Λίζα η οποία εγάζεται στο ίδιο στούντιο και η οποία επίσης διαψεύσθηκε από πρόσφατη κριτική. Όπως και νά 'χει, εγώ κατέθεσα την δική μου εμπειρία και ο καθένας κρίνει καταλλήλως και αποφασίζει.

σ.σ. Απλώς να σημειώσω ότι η ημερομηνία επίσκεψης είναι ενδεικτική...

giant123
Μέλος
Εγγραφή:
13 Ιουλ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
138
Πόντοι:
1
review reaction 1 Drake88, Doctor T
Σχόλια (4)
10 Μαΐου, 2011
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0

Είναι η τρίτη φορά που πήγα στην Άντζελα κι επιβεβαιώνω τα όσα είπε παραπάνω ο φίλος! Η κοπέλα έκανε ό,τι της ζήτησα... Ισπανικό, αρχίδια, βαθιά πίπα, φιλιά και στο τέλος ανέβηκε από πάνω με θέα τα απίστευτα βυζιά της. Έπαθα την πλάκα μου... Περιττό να πω ότι τελείωσα αρκετά γρήγορα. Με τόσα προκαταρκτικά, ήταν λογικό. Μπράβο στην κοπέλα! Το τριαντάρικο το τίμησε και με το παραπάνω!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 10, 2011
Υπηρεσίες
«Ισπανικό»
giant123
Μέλος
Εγγραφή:
13 Ιουλ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
138
Πόντοι:
1
review reaction 1 Doctor T
Σχόλια (0)
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4