Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 56 10
Μασατζίδικα 98378
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η υποδοχή ήταν πολύ θερμή (αν και επισκεπτόμουν το χώρο για πρώτη φορά). Χαμόγελα παντού, ευγενικές, θελκτικές παρουσίες, να ομορφαίνουν την αίσθηση για τη ζωή που έχει κάποιος σαν εμένα.

Η υπεύθυνη του μαγαζιού, με γλυκύτητα και χαμόγελο με πήγε στον πρώτο χώρο υποδοχής που προσοποιάζει με μπαράκι, όπου και γνωρίστηκα με τη Δανάη. Τι να πει κάποιος γι’αυτό το κορίτσι…: Πηγαίο κέφι, άψογη συμπεριφορά, καλοσυνάτη και συνάμα πλακατζού, γλυκό πρόσωπο και σώμα που σε προδιαθέτει για άγρια σκηνικά επί της κλίνης, το κορίτσι της διπλανής πόρτας που θα ήθελες να βρεθεί κάποια στιγμή δίπλα σου για να χαθείτε μέσα στην παραζάλη του πόθου και της ηδονής.

Αρκετές από τις κοπελιές παρακολουθούσαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τη σαπουνόπερα των άσπονδων εξ Ανατολής γειτόνων, συμμάχων και φίλων μας, που χωρίς αιδώ εκπέμπει το Ελληνικό τηλεοπτικό κανάλι του Αμαρουσίου.

Μετά από αρκετή ώρα συζήτησης, η ευγενικότατη υπεύθυνη, με πέρασε στο δωμάτιο για να γίνει η παρουσίαση των κοριτσιών (είχαν προηγηθεί οι συστάσεις, αλλά για το τυπικό…χεχεχε), όπου και επελέγην η Ναόμι για τη συνεδρία χαλάρωσης.

Το δωμάτιο προσεγμένο στις περισσότερες λεπτομέρειες. Άνετο, με ντουσιέρα μέσα, πλήρες εφοδίων όπως πετσέτες, παντοφλίτσες μίας χρήσης, χειρολαβές στο ταβάνι για αποφευχθούν τυχόν παραπατήματα, όμορφος φωτισμός, απαλή μουσική, ρεσώ για δημιουργία ατμόσφαιρας και το παραδείσιο πλάσμα που άκουγε στο όνομα Ναόμι:

Ένα όμορφο, γλυκό πλάσμα, που υπόσχεται να ανακουφίσει από την ένταση και τα βάσανα που ταλανίζουν σε καθημερινή βάση, το σημερινό άνδρα. Όχι πολύ ψηλή. Ο σωματότυπός της όμως, σε βοηθά να χειριστείς καλύτερα το δεύτερο μέρος της συνεδρίας. Απίστευτα όμορφο στήθος, σφριγηλό και στητό που σε κάθε του κίνηση σε εκλιπαρεί να το γευθείς.

Και να’μαι επάνω στο κρεβάτι της απόλαυσης, γυρισμένος μπρούμυτα έχοντας βάλει (ο ίδιος) την πετσέτα ακριβώς λίγο πιο κάτω από τη μέση μου για να δω τις αντιδράσεις της μικρής θεραπεύτριας. Χωρίς δισταγμό την πετάει κάτω, και ξεκινά ένα χαλαρό μασάζ από την περιοχή των γλουτών μέχρι τα κάτω άκρα. Όσο η ώρα περνούσε, το μασάζ επεκτεινόταν στο υπόλοιπο πίσω τμήμα του σώματός μου.
Όταν σε κάποια στιγμή, η ένταση της ημέρας μου προξένησε μία κράμπα στο κάτω αριστερό άκρο, η Ναόμι ήταν εκεί για να μπορέσω να ξεπεράσω τον πόνο όσο πιό γρήγορα γινόταν έτσι ώστε να μην υποφέρω από την κράμπα, αλλά μόνο από το βελούδινο άγγιγμά της.....

Η παιγνιδιάρα Ναόμι, δεν σταμάτησε να ούτε στιγμή να τριβελίζει με τη γλωσσίτσα της τα αυτιά μου, το λαιμό μου, την πλάτη μου, το στέρνο μου και να αφήνει το θεσπέσιο στήθος της να ακουμπά επάνω μου, επιτρέποντας να παίρνω τη δροσιά αυτού του όμορφου πλάσματος.

Όταν σε κάποια στιγμή ξεκίνησε να μου κάνει μασάζ με τα γόνατά της, και αμέσως μετά με το πέλμα των ποδιών της, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι το βάρος των 50 περίπου κιλών του σώματός της, δεν θα προκαλούσε πόνο, αλλά ευχαρίστηση στο σώμα μου.

Η περιποίηση με το στόμα της, δεν αναλώθηκε μόνο στο υπόλοιπο σώμα μου, αλλά μοιραία, επικεντρώθηκε και στην ευαίσθητη περιοχή μου.....: Το ενδιαφέρον της δεν εξαντλήθηκε μόνο στο μόριό μου (ακαπέλα), αλλά και στους γεννητικούς αδένες μου, οι οποίοι την ευχαριστούν για τη συνομιλία που είχε μαζί τους.

Ήταν μονόδρομος για τον μέχρι πρότινος μικρό Αγαμέμνωνα, να δείξει στη Ναόμι, τι είχε προκαλέσει η ίδια με τις πράξεις της. Κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα τη νεαρά, επιλέγοντας με προσοχή την επόμενη κίνησή της, που ήταν να του φορέσει το μικρό αλλά θαυματουργό για όλους τους συνουσιαζόμενους επί της γής προφυλακτικό.

Η πρόθεσή μου να συνεχίσουμε για λίγο με τον αγαπημένο μου αριθμό, το 69, δεν τελεσφόρησε…… Για κάποιο ανεξήγητο λόγο, η Ναόμι απέφυγε εντελώς να πραγματοποιήσει την επιθυμία μου και περιορίστηκε γυρίζοντας στο πλάϊ με το μικρότερο δυνατό άνοιγμα των ποδιών της, να μου δώσει το ελάχιστο που μπορούσα να γευθώ από την ευαίσθητη περιοχή της. Ακόμη κι όταν βούτηξα ανάμεσα στα πόδια της, για να τη βοηθήσω να χαλαρώσει, με προέτρεψε (ή παρακάλεσε δεν μπορώ να διαχωρίσω τι ακριβώς από τα δύο) να μην τη ρουφήξω, αλλά μόνο να την εξερευνήσω με τη γλώσσα μου. Όμως και σε αυτή τη στάση, σχεδόν άμεσα, έκλεισε τα πόδια της, μην αφήνοντάς μου το χώρο που θα μου αρκούσε για να γευθώ όσο θα ήθελα τους δροσερούς χυμούς της, πού πήγαζαν από το μυρωδάτο και πεντακάθαρο λουλουδάκι της, προκαλώντας δυσφορία αφ’ενός στην ψυχοσύνθεσή μου, γιατί δεν μπορούσα να ευχαριστηθώ και ταυτόχρονα να την ευχαριστήσω όσο θα ήθελα, και αφ’ετέρου, στην αναπνοή αφού συνάμμα είχαν κλείσει και οι ρινικές οδοί μου.

Κάτι η κούραση της ημέρας (όντας στο πόδι από τις 6 το πρωϊ), κάτι η σκέψη μου στο υπόλοιπο της βραδιάς που θα τελείωνε για εμένα με το γλυκοχάραμα αφού είχα πάρα πολλά πράγματα να κάνω και να ζήσω, κάτι η ανωτέρω μυστηριώδης συμπεριφορά της νεαράς, έκαναν τον Αγαμέμνωνα να χάσει τη φόρμα του αρνούμενος να συμμετάσχει σε μία πράξη με δυσμενείς προς αυτόν όρους.......

Παρατηρώντας αυτό η Ναόμι, θορυβήθηκε, ζητώντας να μάθει για την αιτία..... Την καθησύχασα ότι απλά, μερικές φορές αυτά συμβαίνουν και ενώ ήταν στις προθέσεις μου να τερματίσω σ’αυτό το σημείο τη συνεδρία, η μικρή, πήρε το παιγνίδι επάνω της (για να μην πω στο στόμα της και την εκθέσω....Μεγάλο χαμόγελο) και σαν μία εμπειρότατη αοιδό, τραγούδησε στο μικρό μου φίλο και πάλι ακαπέλα για να τον φέρει και πάλι σε θέση υπερδιέγερσης. Ήταν πλέον μονόδρομος για τον σύντροφό μου, να της δείξει πόσο πολύ τον ευχαρίστησε το τελευταίο σκέλος της συνάντησής μας, προσπαθώντας να αποθέσει τους γλυκούς ζωμούς του μέσα στη στοματική της κοιλότητα, κάτι που η Ναόμι, και πάλι με μαεστρία απέφυγε, προτάσσοντας ως εναλλακτική πρόταση τα στήθη της, όπου και έλαβε χώρα η εκπυρσοκρότηση.

Το τέλος επεφύλασσε καθαρισμό με το μασαζόχαρτο της ευαίσθητης περιοχής μου από τη μικρά.

Έξοδος από το δωμάτιο και κουβεντούλα με τις εναπομείνασες Δανάη και την υπεύθυνη του μαγαζιού.

Μία στο σύνολό της θετική εμπειρία, παρ’όλο που είχε και τα μελανά της σημεία.

Nobody is perfect..............
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 20, 2012
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Ναόμι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
24 Ιουν 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
50
Πόντοι:
166
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Ιανουαρίου, 2012
Άφωνος!

Μακάρι να είχα τις λογοτεχνικές σου δεξιότητες.
03 Μαρτίου, 2012
καλα αγιανα ουτε μυθιστορημα να εγραφες, αναλυτικος οπως παντα κ απολυτα περιγραφικος!!! τα λεμε συντομα!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2