Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 9 10
Ξενοδοχεία 40988
Γενική βαθμολογία
 
7.4
Χώρος (γενικά)
 
5.0
Καθαριότητα
 
9.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
 
9.0
Διακριτικότητα
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ο blizardeye είναι ένα άτομο ολιγαρκές, που αρέσκεται να περνά απαρατήρητο όταν επιλέγει να κορέσει τις σαρκικές ορέξεις του. Στην περίπτωση που θα αναζητήσει να υπάγει σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής, του αρκεί να ανεύρει ένα δωμάτιο καθαρό, με τα επαρκή εφόδια, που πολλές φορές παίζουν ρόλο στην επιτυχή εξέλιξη της ανήθικης συνεύρεσης μετ΄ ενηλίκου εργαζομένου θήλεως.
Το εν λόγω ξενοδοχείο βρίσκεται στην < πυρίκαυστο > ζώνη της Θεσσαλονίκης και εξ όσων ο blizardeye διαπίστωσε χρησιμοποιείται και από απλούς ταξιδιώτες και όχι μόνο από πόρνους.
Γύρω από το ξενοδοχείο υπάρχουν μπαρ, εστιατόρια και μία πρεσβεία. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ότι είναι λίαν πιθανό η είσοδός σας εντός του ξενοδοχείου να γίνει αντιληπτή από ευάριθμο αριθμό Θεσσαλονικέων και αν επιλέξετε ημέρες αργίας ή εορτών και από ευάριθμο αριθμών ταξιδιωτών εκ της Βορείου Ελλάδος και αλλαχού. Γι΄ αυτό το λόγο συνιστάται η είσοδος και η έξοδος από το ξενοδοχείο να γίνεται με την ταχύτητα του road runner αν δεν βρείτε τρόπο να διακτινιστείτε. Αν καταφέρετε να εισέλθετε απαρατήρητοι στο ξενοδοχείο, τότε η διακριτικότητα των εργαζομένων είναι δεδομένη και υψηλού επιπέδου. Περισσότερο λοιπόν για τα μειονεκτήματα της θέσεώς του η βαθμολογία στη διακριτικότητα είναι σχετικά χαμηλή. Αν έπρεπε να βαθμολογηθεί μόνο το προσωπικό, η βαθμολογία θα ήτο αρίστη.
Θέση στάθμευσης. Αν ψάχνετε για ελεύθερη θέση στάθμευσης τότε είναι πλέον πιθανό να ανεύρετε ένα ή περισσότερα allien παρά την θέση αυτή. Υπάρχουν όμως πολλά ιδιωτικά πάρκινγκ σε πολύ κοντινή απόσταση. Οι τιμές τους όμως είναι τσουχτερές.
Το δωμάτιο, των 30 € / 3 ώρες, ήταν απόλυτα καθαρό!!! Το γεγονός αυτό προκάλεσε την ευαρέσκεια του blizardeye και το νοερό έπαινο προς τους διαχειριστές και το υπηρετικό προσωπικό του ξενοδοχείου. Η ευαρέσκεια αυτή όμως εσπιλώθη άμα τη αντιλήψει ότι εντός του δωματίου δεν υπήρχε σουδάριον [ πετσέτα ] για να τοποθετηθεί έξωθεν της ευρύχωρης ντουζιέρας. Η έλλειψη αυτή είχε ως αποτέλεσμα να επιτελούνται άλματα αντιλόπης από την ντουζιέρα προς τα υποδήματα πελάτου και εργαζομένης ίνα αποφευχθεί η επαφή γυμνών ποδιών με το πάτωμα του μπάνιου. Ευτελές αφρόλουτρο.
Ξεχωριστή τουαλέτα από την ντουζιέρα. Καλό αυτό αν κρίνω από κριτικές συναγωνιστών [ ενδεικτικά και ουχί περιοριστικά: κ. info123 ], οι οποίοι θεωρούν ότι πρέπει να μας ενημερώνουν για την αφόδευση και ούρησή τους πριν από την συνεύρεση με την εργαζομένη!!!
Δυνατότητα [ ήν ασκήσαμεν ] παραγγελίας στο δωμάτιο ποτών, φαγητού και καφέ.
Εξόσων υπέπεσαν στην ταπεινή αντίληψη του blizardeye υπάρχουν και άλλα ακριβότερα δωμάτια, κάποια από τα οποία είναι θεματικά. Πλην όμως ο blizardeye ουδέποτε ενέταξε την διακόσμηση των τοίχων στο θαματοφυλάκιο των σεξουαλικών ονειρώξεών του και γι΄ αυτό παρέμεινε αδιάφορος στην προοπτική ενοικίασης τοιούτου δωματίου.
Τηλεόραση με πολλά κανάλια ένα εκ των οποίων προέβαλε άσεμνη ταινία.
Σε γενικές γραμμές πολύ καλή επιλογή από πλευράς καθαριότητας και διακριτικότητας του προσωπικού και σε πολύ φθηνή τιμή [ 10 € / ώρα και συνολικά 30 € για 3 ώρες ], χωρίς όμως να μας διαφεύγει η προαναφερθείσα έλλειψη του υποποδίου σουδαρίου.
Θα ξαναπροτιμηθεί χωρίς δεύτερη σκέψη! Απλά θα ζητηθεί αυτό το γαμημένο το σουδάριο στην υποδοχή ...
Επι τη αποχωρήσει μας και ενώ ο blizardeye ανέμενε τον [ επί ώρα απασχολημένο ανελκυστήρα ], άκουγε τις γοερές οιμωγές ηδονής θήλεως. Εξ εμπειρίας κρίναμε ότι το θήλυ τούτο πρέπει να ήτο χειραφετημένο και ουχί εργαζόμενο.
blizardeye
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Δεκ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
40
Likes:
19.193
Πόντοι:
26.096
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 3 Johnny Red2, Διαγραμμένο μέλος 201295, Διαγραμμένο μέλος 204057 και 22 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Φεβρουαρίου, 2015
Ελπίζω να υπήρχε τουλάχιστον ποδόμακτρο στην εξώθυρα.
02 Φεβρουαρίου, 2015
Αν βρεθούμε ποτέ στα μέρη σας θα το επισκεφτούμε. Για την Αθήνα πάντως το αντίτιμο είναι τσουχτερό. Το αντίτιμο στα περισσότερα κυμαίνεται από 20-24€. Αλλά μάλλον σουδάριον του τύπου που περιγράφετε λείπει αν όχι από όλα, από τα περισσότερα.
03 Φεβρουαρίου, 2015
Θέλω να σου πω πως ξεράθηκα σετ γέλια με την γραφή σου. Πάντα τέτοια...!!
03 Φεβρουαρίου, 2015
τι κάνατε αγαπητέ blizard κατά τη διαμονή σας στο ξενοδοχείο ?!
04 Φεβρουαρίου, 2015
Απολαυστικότατος !!! Ματάκι
Για να πώ την αλήθεια δεν διαβάζω σχεδόν ποτέ κριτικές Ντροπή Για τους λόγους μου.
Το είχε διατυπώσει καλύτερα και ο David Bowie, Γερο-μύστης
«Η μόνη τέχνη που θα μελετήσω ποτέ είναι αυτή απ'την οποία μπορώ να κλέψω»

Μετά τον FANTOM12 είστε ο επόμενος τον οποίο ακολουθώ πλέον πιστά στις κριτικές Καπέλο
Άξιος Ναι!
04 Φεβρουαρίου, 2015
ακουγε τις γοερές οιμωγές ηδονής θήλεως = απλά "θεός" ΠροσκύνημαΠροσκύνημα Ναι!Ναι!
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6