Είναι για να την γλύφεις από πάνω μέχρι κάτωΤι σοκολατένια απόλαυση είναι αυτή η μαύρη πορνοστάρ..
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Είναι για να την γλύφεις από πάνω μέχρι κάτωΤι σοκολατένια απόλαυση είναι αυτή η μαύρη πορνοστάρ..
Όλο το βράδυ γαμησι με αυτήν όσο αντέξειςγια γαμησαρες.........

Εδώ μια χαρά είναι.τι να σας πω ρε παιδιά, εμένα μου άρεσε περισσότερο έτσι, στην αρχή της καριέρας της
![]()
Το ίδιο και σε μενα φίλε απίστευτη πόρωση δεν παίζεται ενώ δεν κάνει και κάνα τρελό γαμησι θες να την βλέπεις συνέχεια . Είμαστε άρρωστοι χαχαχαΟμολογώ δεν την ήξερα . Την έψαξα μετά από το άνοιγμα του νήματος , κι ευχαριστούμε και τον συναγωνιστή που το ξεκινησε . Ένα μυστήριο πράγμα , ενώ δεν είναι η πιο όμορφη μαύρη , με ξυρισμένο κεφάλι , εμένα προσωπικά μου βγάζει μια πόρωση περίεργη .
Ειδα και βιντεάκια της, πιο παλιά και τωρινά . Ενώ έχει άλλες που γαμιουνται πιο θεαματικά ή “κινηματογραφικά” , αυτή μου βγάζει κάτι άρρωστο…. Τι να πω, μυστήρια πράγματα
Γιατρε μου ειμαι άρρωστος ;;;;
ειδα παιχτη οκ, αλλα σορρυ δε μου κανει.Μην σε ξεγελάει το κούρεμα όταν την δεις θα γουστάρεις

Ναι οκ γούστα είναι αυτάειδα παιχτη οκ, αλλα σορρυ δε μου κανει.
ενω μου αρεσουν οι μαυρες, εχω και μια κριτικη για μια αν δεις, σε αυτη με χαλαει η φατσα της.
![]()
Έτσι ακριβώς , χαχαχαχαΤο ίδιο και σε μενα φίλε απίστευτη πόρωση δεν παίζεται ενώ δεν κάνει και κάνα τρελό γαμησι θες να την βλέπεις συνέχεια . Είμαστε άρρωστοι χαχαχα
Το ξυρισμένο μαλλί της πάει φουλΈτσι ακριβώς , χαχαχαχα
Και αν την έχεις στα 4 βλέπεις την φάτσα σου στην ράφλα της....Το ξυρισμένο μαλλί της πάει φουλ
Οι πατουσες γιατι ειναι ασπρες ρε παιδια?Έξτρα περιποίηση
εχεις δει καμια μαυρη... με μαυρες πατουσες παιχτη ?Οι πατουσες γιατι ειναι ασπρες ρε παιδια?
Θα ανοιξει το μουνακι της και θα ροζουλισει η ατμοσφαιρα.τι πίσσα ειναι αυτη ρε μαγκες????
αμα καει η λαμπα στο δωματιο, την πουτσισες....θα φας ολο το βραδυ μεχρι να την εντοπισεις....
![]()
![]()
![]()
![]()
Όλες οι μαυρες άσπρες πατούσες και παλάμες έχουν φίλε. Εκεί είναι η ωραία γεύση στην άσπρη πατούσα όταν την γλύφειςΟι πατουσες γιατι ειναι ασπρες ρε παιδια?
Ξυρίζεσαι κιόλας άνεταΚαι αν την έχεις στα 4 βλέπεις την φάτσα σου στην ράφλα της....
![]()