Νέα

Υποτακτικός για ξεφτίλισμα από πολλούς!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sandra_cross
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sandra_cross

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2017
Like
292
Πόντοι
21
Γεια σας είμαι υποτακτικός με εμπειρίες αρκετές και θα ήθελα να ορναγώσω μια outdoor φάση για να έρθουν άτομα που γουστάρουν να ρίχνουν ξύλο, ξεφτίλισμα, κατούρημα, δέσιμο κλπ. Σε πλαίσια που θα τα συμφωνήσουμε από πριν. Σοβαρά και με εμπιστοσύνη. Ελπίζω να μη πέσω σε άτομα που είναι μόνο λόγια.

pitsirikos

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Δεκ 2005
Κριτικές
38
Like
1.455
Πόντοι
1.011
Γεια σας είμαι υποτακτικός με εμπειρίες αρκετές και θα ήθελα να ορναγώσω μια outdoor φάση για να έρθουν άτομα που γουστάρουν να ρίχνουν ξύλο, ξεφτίλισμα, κατούρημα, δέσιμο κλπ. Σε πλαίσια που θα τα συμφωνήσουμε από πριν. Σοβαρά και με εμπιστοσύνη. Ελπίζω να μη πέσω σε άτομα που είναι μόνο λόγια.
Yπάρχουν και πιο απλοί τρόποι για να αυτοκτονήσεις αδερφέ, μην το κάνεις μαρτυρικό

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
3.538
Πόντοι
746
Tα μέλη του Bou φημίζονται για την σοβαρότητα,εχεμύθεια,εμπιστοσύνη και όλα αυτά θετικά στοιχεία που διακατέχει ένας σωστός σοβαρός άνθρωπος της κενονοίας για να βρείς λύση σε αυτό που ζητάς.
Είμαι σίγουρος ότι γίνουν όλα όπως ζητάς.

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
2.255
Πόντοι
456

ΤΙΜΩΡΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
4.524
Πόντοι
736
Το ένστικτο της αυτοσυντήρησης έχει πάει περίπατο;
Να ζητάς τέτοια πράγματα από άγνωστους, καμμένους μπουρδελιάρηδες και περιμένεις ότι σίγουρα θα σε σεβαστούν όταν θα πεις "στοπ";

hijra

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
588
Πόντοι
81
Να ζητάς τέτοια πράγματα από άγνωστους, καμμένους μπουρδελιάρηδες και περιμένεις ότι σίγουρα θα σε σεβαστούν όταν θα πεις "στοπ";
Δεν μιλάει για κλασική σεξοπαρτούζα.
Θέλει bdsm φάση πράγμα που σημαίνει ότι ορίζεται εξαρχής safeword.

ΤΙΜΩΡΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
4.524
Πόντοι
736
Δεν μιλάει για κλασική σεξοπαρτούζα.
Θέλει bdsm φάση πράγμα που σημαίνει ότι ορίζεται εξαρχής safeword.
Και είσαι σίγουρος ότι ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ (ανώμαλος, τελειωμένος, νταβαντζής και δε συμμαζεύεται άτομα που είναι εδώ μέσα) θα το σεβαστεί;

hijra

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
588
Πόντοι
81
Και είσαι σίγουρος ότι ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ (ανώμαλος, τελειωμένος, νταβαντζής και δε συμμαζεύεται άτομα που είναι εδώ μέσα) θα το σεβαστεί;
Καλά ναι, παίζει και αυτό δεν λέμε. Απλά οι κλασικοί μπουρδελιάρηδες δεν ενδιαφέρονται για bdsm φάσεις. Κυρίως να γαμήσουν θέλουν και τέλος.
Όσοι όμως κινούνται στο χώρο του bdsm γνωρίζουν τι παίζεται, λειτουργούν διαφορετικά και σίγουρα σέβονται τις καταστάσεις αυτές.
Γι' αυτό @Sandra_cross καλύτερα να ψαχτείς σε «εξειδικευμένο μέρος» όπως αυτό Greek BDSM Community ,αν δεν το ξέρεις ήδη..

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
9.246
Πόντοι
2.356
:2funny::2funny::2funny:
η τελευταια προταση ειναι ολα τα λεφτα….
Αντι να ελπιζεις να μην πεσεις σε ατομα που θα σε κανουν μπαουλο…..
Αν δεν είχαμε τυπο Ριαννα εδω, θα ειχες πρωτεια!

ΤΙΜΩΡΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
4.524
Πόντοι
736
Καλά ναι, παίζει και αυτό δεν λέμε. Απλά οι κλασικοί μπουρδελιάρηδες δεν ενδιαφέρονται για bdsm φάσεις. Κυρίως να γαμήσουν θέλουν και τέλος.
Όσοι όμως κινούνται στο χώρο του bdsm γνωρίζουν τι παίζεται, λειτουργούν διαφορετικά και σίγουρα σέβονται τις καταστάσεις αυτές.
Γι' αυτό @Sandra_cross καλύτερα να ψαχτείς σε «εξειδικευμένο μέρος» όπως αυτό Greek BDSM Community ,αν δεν το ξέρεις ήδη..
Τι παίζει ρε τύπε;
Έχετε τελείως άγνοια κινδύνου.
Εδώ δεν είναι bdsm community, παίζει να βρεις και τα χειρότερα άτομα της κοινωνίας εδώ μέσα.
Τα άτομα λόγω των οποίων μια πουτάνα αναγκάζεται να έχει νταβά για προστασία.
Δηλαδή άτομα χειρότερα και από νταβαντζήδες.
Δε νιώθετε καθόλου.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.299
Πόντοι
10.656
σκεφτηκες ποτε να πας σε εκκλησια τυπε Σαντρα;
Για ολους υπαρχει ελπιδα :coffee:

οι παπαδες ειναι μεγαλοι ανωμαλοι, εγω πιστευω θα σε γαμησουν στο ξυλο και θα σου κανουν με χαρα τον κωλο γαρυφαλλο :coffee:

hijra

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
588
Πόντοι
81
Εδώ δεν είναι bdsm community
Ναι αλλά έχει υποενότητα γι' αυτή την κατηγορία. Που αλλού να άνοιγε το νήμα; Στα αθλητικά;
παίζει να βρεις και τα χειρότερα άτομα της κοινωνίας εδώ μέσα.
Τα χειρότερα άτομα μπορείς να τα βρεις οπουδήποτε. Από τσοντοσινεμά μέχρι γκέι πιάτσες. Και έχουν γίνει πολλά άσχημα σκηνικά σε αυτούς τους χώρους.
Στο bdsm είναι πολύ σπάνιο να συμβεί κάτι τέτοιο γιατί είναι χώρος για λίγους και τα κυκλώματα κλειστά.
Btw, και που ξέρουμε όλοι εμείς ότι πχ ο @Sandra_cross δεν είναι ο ίδιος σχιζοφρενής και by far χειρότερος και από τα... χειρότερα άτομα της κοινωνίας;;
Το ότι δηλώνει υποτακτικός και γουστάρει ξεφτίλισμα σημαίνει ότι είναι και ακίνδυνος;;;

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
6.570
Πόντοι
6.795
έναν ψυχίατρο αδέρφια...είναι επείγον !

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.457
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• koulis-mhtsotakis.gif
    koulis-mhtsotakis.gif
    872,2 KB · Εμφανίσεις: 5

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.457
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• images (1).jpeg
    images (1).jpeg
    9,3 KB · Εμφανίσεις: 11

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.231
Πόντοι
1.346
gay GIF

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.620
Πόντοι
2.636
Ρε αδερφέ και εσύ - χίλιες φορές έχω γράψει: Σε λάθος φόρουμ γράφετε εσείς που ζητάτε τέτοια. Θα σου πω εγώ τι θα κάνεις. Υπάρχουν εφαρμογές γνωριμιών όπως το PlanetRomeo, το Grindr, το Tinder (με επιλογή για άντρες) υπάρχει και στο κάτω κάτω το Site kanesex και εκεί πήγαινε και βάλε αγγελία ή φτιάξε προφιλ και θα βρεις. Εδώ μέχρι να σου στείλει κανας μήνυμα θα σε έχουν ταράξει στο τρόλλινγκ.

OP
OP
Sandra_cross

Sandra_cross

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2017
Like
292
Πόντοι
21
Όλοι τρολάρουν. Όλοι μόνο λόγια. Δυο άτομα γνώρισα μόνο που γούσταραν. Γενικά δεν υπάρχει φόβος να μου κάνουν κάτι κακό γιατί τα άτομα που όντως γουστάρουν τέτοιες φάσεις ξέρουν τι κάνουν. Οι υπόλοιποι απλά μένουν στα λόγια και δεν έρχονται.
Μακάρι να έβρισκα περισσότερους πάντως.

• Like
Αντιδράσεις: hijra

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom