John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.040
- Πόντοι
- 746
Τώρα που έχει Κριό καλητερα δάσος
Καποια στιγμη ηξερα εναν πελατη μιας domina στο εξωτερικο που της ζητουσε να του κανει sounding αφου πρωτα ειχε βαλει στο υγρο - λιπαντικο καθαρισμου μια σταγονα οινοπνευμα.Το θυμηθηκα τωρα με αυτο που εγραψες. Δεν ξερω τι κανει πλεον στη ζωη του ο τυπος, αλλα καμια σχεση με αυτο που φανταζεστε. Ανθρωπος γραφειου...και που να μπει οινοπνευμα στην ουρήθρα... θα ουρλιάζεις σαν ερυθρόδερμος
Ριψοκίνδυνο αλλά το δέχομαιΤο αντρίκειο ξούρισμα εκεί είναι
με φαλτσέτα και μετά ρίχνεις fanta με ανθρακικό
Οπότε θες ευχάριστοςθαθελα ενα απαλο ξυρισμα γεννητικων οργανων και μετα κρεμουλα και λαδακι και....μασζακι και οτι αλλο θελεις εσυ ...μετα . Δεκτες γυναικες , τρανς , κλπ
Οπότε θες ευχάριστος
ποτε μπορεις ? ποτε θελεις ? εχεις χωρο ? ποιες ειναι οι προτιμησεις σου ?Οπότε θες ευχάριστος
Καλώς τον και ας άργησε.θαθελα ενα απαλο ξυρισμα γεννητικων οργανων και μετα κρεμουλα και λαδακι και....μασζακι και οτι αλλο θελεις εσυ ...μετα . Δεκτες γυναικες , τρανς , κλπ
σε βλέπω να τρέχεις με 1000 η καλύτερη σουΚαλώς τον και ας άργησε.
Κάνει και την ανοιχτή πρόταση και ο,τι προκύψει.
Σαφώς κάλεσμα προς αγοράκια όπως το βλέπω.
θαθελα ενα απαλο ξυρισμα γεννητικων οργανων και μετα κρεμουλα και λαδακι και....μασζακι και οτι αλλο θελεις εσυ ...μετα . Δεκτες γυναικες , τρανς , κλπ
Καμμια η κανεις προθυμος να προσφερει το ξυρισματακι και το μασαζ ????
τι να γραψω; εικονα δεν εχω, δερματολογος δεν ειμαι, και ζεσταινομαι...Χαχαχα καλό , αλλά γράψε κάτι π να έχει νόημα
Εσυ με τι τα παίρνεις ;;τι να γραψω; εικονα δεν εχω, δερματολογος δεν ειμαι, και ζεσταινομαι...
διασκεδαζω τον κοσμο, σαββατο ιουλιου ειναι, υπολειτουργει η ιατρικη ομαδα του μπου
![]()
εδω εισαι παιχτη.Παιδιά καλησπέρα κάθε φορά π ξυρίζομαι στην γύρω περιοχή βγάζω σπυράκια και κάποιες φορές καφέ σπυριά υπάρχει περίπτωση να γυρνάει η τρίχα και να πάθω φλεγμονή ; Σκέφτομαι να τα πάρω με μηχανή από δω κ πέρα εσείς τι λέτε ;; Απλά με την μηχανή δεν μπορώ να τα πάρω όλα , και θέλω να μ πείτε κάποια κρέμα μετά το ξύρισμα ευχαριστώ
καραφλα ολα, ξυραφι ζιλετ τρεις λεπιδες, απλα οχι κοντρα στο "εφηβαιο" (πανω απο το πουτσο). 2-3 λεπτα δουλεια στο ντουζ καθε 15 μερες.Εσυ με τι τα παίρνεις ;;