Διαγραμμένο μέλος 7047
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 2.449
- Πόντοι
- 6.955
Εννοώ για το θάμνο ρε τύπε. Εμαθα και το τύπε, ποιος ειμαι..
Τα ξύρισα....και με χει πιάσει μια φαγούρα...
Πόσο καιρό θα κάνουν να ξαναβγούν;
στο πουλι πανω δυσκολα να εχει τριχεσ αλλα και αν εχει και παλι θα ειναι λιγεσ με ψαλιδι κοβονται μια χαρα παντωσ απο προσωπικη εμπειρια τα αρχιδιια και γενικα την γυρω περιοχη μην την ξυριζεται εγω κολησα κονδυλωματα απο αυτη τη μαλακια , η τριχα μασ προστατευει
εχετε και ιατρικες γνωσεις τωραΣωστος. Απόλυτα.
εχετε και ιατρικες γνωσεις τωρα
θα το αναλυσω σε λιγο.το σκεπτικο μου.Συμφωνώ μαζί σου.Τώρα αν ο φίλος με την περιοχή ακόμα ερεθισμένη και φρεσκοξυρισμένη, πήγε στα μπουρδέλα,δεν φταίει το ξύρισμα.Έπρεπε να περιμένει 1-2 μέρες.
Τα ξύρισα....και με χει πιάσει μια φαγούρα...
Πόσο καιρό θα κάνουν να ξαναβγούν;
εχω λιωσει λεμεΑμα έκανες το λάθος και τα έκοψες ,δεν ξαναφυτρώνουν,.... τα αρχίδια !![]()
Είναι θέμα υγεινής. Θα έιναι και πιο καθαρό και θα φαίνεται πιο καθαρό! Αυτό γιατι οι τρίχες συγκρατούν τον ιδρώτα ~> Υγρασία ~> Μικρόβια ~> Κακοσμία. επισης ευννοουν την αναπτυξη μικροοργανισμων.ειναι προτιμοτερο να ναι ξυρισμενο.οχι μονο για αισθητικους λογους .
ευχαριστω πολυ.
αυτο που θυμαμαι οτι ειχα διαβασει καποτε ηταν οτι ο ιδρωτας γενικα ειναι αοσμος,οταν ομως εξερχεται απο τον θυλακα της τριχας αποκταει την χαρακτηριστικη-αποκρουστικη οσμη του...οποτε αφαιρωντας τριχες,εξερχεται παλι ιδρωτας οποιος κατα κανονα ομως δεν μυριζει...(εξαιρειται η περιπτωση ατομων που πλενοντε μια στο τοσο κ ατομων που καταναλωνουν παστουρμα κ λοιπες αηδιες.)
ο Θεος εβαλε τις τριχες στα γεννητικα οργανα για να κρατανε μαλλον την περιοχη σε μια συγκεκριμενη θερμοκρασια...το γιατι ας μας το εξηγησουν πιο ειδημονες επι του θεματος...
παρακαλω δεσποινις μου. ;)ευχαριστω πολυ.
οντως...ουτε bic,gillete...Επισης οταν ο Θεος εβαλε τις τριχες δεν ειδχα εφευρεθει τα ξυριαφια
![]()