You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ξηροκαρπάδικο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Gojiberry
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 74K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ο καλύτερος καπετάνιος της γης!και ποιός κέρδισε την Ferrari ????
Ούτε εγώ ξέρω. Στο chat gpt την έφτιαξα.Εγώ πήρα έτοιμη γιατί δεν ξέρω από γλυκά![]()
CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14.919
- Πόντοι
- 3.786
Αφού μας είπες ότι την αγόρασες στο ΚολωνάκιΟύτε εγώ ξέρω. Στο chat gpt την έφτιαξα.
Α ναι.Αφού μας είπες ότι την αγόρασες στο Κολωνάκι
Κοχύλι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2025
- Like
- 1.411
- Πόντοι
- 201
Δεν τίθεται τέτοιο ερώτημα, μονο ΚΕΣαν το "Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ή Μαυρίκιος Μαυρικίου;".

Κοχύλι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2025
- Like
- 1.411
- Πόντοι
- 201
Φτιάχνει το τσατ τούρτεςΟύτε εγώ ξέρω. Στο chat gpt την έφτιαξα.
Δεν το ήξερα αυτό

Για τούρτες δεν ξέρω. Βασιλόπιτες, πάντως, φτιάχνει πολύ ωραίες. Και βάζει και φλουρί.Φτιάχνει το τσατ τούρτες
Δεν το ήξερα αυτό![]()
Πάει και αυτό το νήμα...Γεια θαθ![]()
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 47.053
- Πόντοι
- 19.321
Όταν λες και εννοείς και για άλλο;Πάει και αυτό το νήμα...
Ε ναι. Και γενικά, το forum έχει χάσει την πλάκα τουΌταν λες και εννοείς και για άλλο;![]()
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 47.053
- Πόντοι
- 19.321
Μήπως φταίει που δεν έχει βγάλει καινούργιο τραγούδι ο Κ.Ε. ;;;Ε ναι. Και γενικά, το forum έχει χάσει την πλάκα του![]()
Μετά το "Γιάμι γιάμι", το χάος.Μήπως φταίει που δεν έχει βγάλει καινούργιο τραγούδι ο Κ.Ε. ;;;
Είναι κάτι σαν το All I want for Christmas is you για την Mariah Carey. Κανένα τραγούδι της δεν έκανε μεγαλύτερη επιτυχία από αυτό.
CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14.919
- Πόντοι
- 3.786
Γιατί δεν βγάζει ένα πούτσι-πούτσι ή ψώλι-ψώλι να κάνει νέα επιτυχία ;Μετά το "Γιάμι γιάμι", το χάος.
Είναι κάτι σαν το All I want for Christmas is you για την Mariah Carey. Κανένα τραγούδι της δεν έκανε μεγαλύτερη επιτυχία από αυτό.
Μήπως αυτός δεν είναι ένας τίτλος που αρμόζει σε έναν άντρα τραγουδιστή;Γιατί δεν βγάζει ένα πούτσι-πούτσι ή ψώλι-ψώλι να κάνει νέα επιτυχία ;
CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14.919
- Πόντοι
- 3.786
Ας τραγουδήσει βιζολαβιζολαβιζο τότε. Πιστεύω ότι αν βγάλει δίσκο με διασκευές από τραγούδια του Καραγκιόζη θα δείξει τις δυνατότητες του παντρεύοντας το μοντέρνο με το παραδοσιακόΜήπως αυτός δεν είναι ένας τίτλος που αρμόζει σε έναν άντρα τραγουδιστή;
Φυσικά, δεν υπονοείτε ότι είναι καραγκιόζης, ε;Ας τραγουδήσει βιζολαβιζολαβιζο τότε. Πιστεύω ότι αν βγάλει δίσκο με διασκευές από τραγούδια του Καραγκιόζη θα δείξει τις δυνατότητες του παντρεύοντας το μοντέρνο με το παραδοσιακό
Πρόκειται περί σοβαρού ατόμου.
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 5K
- Εμφανίσεις
- 83K
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 7K