Κοχύλι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2025
- Like
- 1.411
- Πόντοι
- 201
Έχω να πάω κάτι χρόνια (πάρα πολλά) και τότε πήγαινα για παρέα,
βασικά μέταλ ακούω.

Έχω να πάω κάτι χρόνια (πάρα πολλά) και τότε πήγαινα για παρέα,
βασικά μέταλ ακούω.

Καλησπέρα και Χρόνια πολλά.@Ωρίων , μήπως η εταιρεία θέλει να δώσει δώρο μια Φεράρι στον καλύτερο Καπετάνιο των 3 ωκεανών και των 5 ηπείρων;
Έτσι θα δημιουργήσει κίνητρα ώστε να μαζέψει τους καλύτερους θαλασσόλυκους και θα γίνει ακόμη περισσότερο ανταγωνιστική σε καιρούς που το ξένο εφοπλιστικό κεφάλαιο αρπάζει το πιο έμπειρο και αξιόπιστο προσωπικό!!!
Ναι αλλά αυτά δεν τα λέμε δημόσια Ναύαρχε γιατί τα βλέπουν και οι νέοι πλοιοκτήτες που είναι άβγαλτοι...Καλησπέρα και Χρόνια πολλά.
Ξέρεις τι μου είχε πει ένας παλιός καπετάνιος;
οι πλοιοκτήτες δεν θα είχαν οικονομικό πρόβλημα να σου δώσουν και περισσότερα, απλά σου δίνουν τόσα ώστε να σου τελειώσουν και να ξαναπάς.
Η δωρεά Φερράρι τώρα τελευταία έχει ενοχοποιηθεί, μην αρχίσει και σε παρακολουθεί καμία Εισαγγελέας από τη Ρουμανία. Αν θέλεις πάρε ένα Τέσλα ηλεκτροκίνητο να το παίζεις και οικολόγος.@Ωρίων , μήπως η εταιρεία θέλει να δώσει δώρο μια Φεράρι στον καλύτερο Καπετάνιο των 3 ωκεανών και των 5 ηπείρων;
Έτσι θα δημιουργήσει κίνητρα ώστε να μαζέψει τους καλύτερους θαλασσόλυκους και θα γίνει ακόμη περισσότερο ανταγωνιστική σε καιρούς που το ξένο εφοπλιστικό κεφάλαιο αρπάζει το πιο έμπειρο και αξιόπιστο προσωπικό!!!
Ας είναι και σουίτα στην opap Arena αλλά για 10ετια το λιγότεροΗ δωρεά Φερράρι τώρα τελευταία έχει ενοχοποιηθεί, μην αρχίσει και σε παρακολουθεί καμία Εισαγγελέας από τη Ρουμανία. Αν θέλεις πάρε ένα Τέσλα ηλεκτροκίνητο να το παίζεις και οικολόγος.
Οι παλιοί καθορίζουν τα μεροκάματα στη πιάτσα και οι άβγαλτοι ακολουθούν,Ναι αλλά αυτά δεν τα λέμε δημόσια Ναύαρχε γιατί τα βλέπουν και οι νέοι πλοιοκτήτες που είναι άβγαλτοι...

Θέλετε μήπως να σας δανείσει ο μπαμπάς ένα από τα αυτοκίνητά του για να κάνετε το κομμάτι σας σε κάποιο κορίτσι;@Ωρίων , μήπως η εταιρεία θέλει να δώσει δώρο μια Φεράρι στον καλύτερο Καπετάνιο των 3 ωκεανών και των 5 ηπείρων;
Χρόνια πολλά. Εντάξει ωραία ήταν και καλό το φαγητό αλλά δεν γαμήσαμε χθες οπότε τι να το κάνεις;Χρόνια πολλά και καλά καλοί διαδικτυακοί μου φίλοι !!
Ελπίζω να περάσατε ωραία την χθεσινή ημέρα των Χριστουγέννων !!
Πολύ φαγητό και γλυκά !!![]()
Πάμε για ψάρεμα τότεΧρόνια πολλά. Εντάξει ωραία ήταν και καλό το φαγητό αλλά δεν γαμήσαμε χθες οπότε τι να το κάνεις;

Να πάμε για ψάρεμα χθες; Γιατί αν πάμε σήμερα δεν θα γαμήσουμε ούτε σήμερα.Πάμε για ψάρεμα τότε![]()
Πάμε να ψαρέψουμε για να είμαστε καλυμμένοι γενικότεραΝα πάμε για ψάρεμα χθες; Γιατί αν πάμε σήμερα δεν θα γαμήσουμε ούτε σήμερα.

Στην πρώτη φωτογραφία είμαι εγώ.
Στην δεύτερη ο καπετάνιος.
Στην τρίτη ο ωρίων που κάθεται αμέριμνος περιμένοντας να πιάσει ένα ψάρι.
Και εσύ ο φωτογράφος της παρέας
![]()