blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 48
- Like
- 33.096
- Πόντοι
- 29.086
Και εγώ, κ. Αρίσταρχε και κ. Ωρίωνα, φίλος σας είμαι!
ΝΔ είστε;Και εγώ, κ. Αρίσταρχε και κ. Ωρίωνα, φίλος σας είμαι!
![]()
Ίδετε, παρακαλώ, χρώμα avatar.ΝΔ είστε;
Κε Bliz νομίζω σας ταιριάζει το κάτωθι τραγούδιΚαι εγώ, κ. Αρίσταρχε και κ. Ωρίωνα, φίλος σας είμαι!
![]()
Σας ευχαριστώ, κύριε!Κε Bliz νομίζω σας ταιριάζει το κάτωθι τραγούδι
γιατι ηπιες για εμας κοχυλι φυγαμε στα ξενα η πεθαναμεΤελικά επέλεξα Μάμος μπύρα και ήπια μια για τον καθένα σας ξεχωριστά !!![]()

Κυριακή γιορτή και σχόλη να ταν η βδομάδα όληΝαι μην το ξεχνάμε είμαστε εργατικοί εμείς, όχι αργόσχολοι.
Λες να ανοίξει και Κυριακάτικο νήμα να διασκεδάσουμεΚυριακή γιορτή και σχόλη να ταν η βδομάδα όλη
τα ελεγε η συγχωρεμένη η αλικη χρονια πριν αλλα εσεις που![]()

τι κυριακατικο;ανοιξε ενα αν εχεις ΕΜΠΝΕΥΣΗΛες να ανοίξει και Κυριακάτικο νήμα να διασκεδάσουμε
έχω αρχίσει και βαριέμαι![]()
Δεν έχωτι κυριακατικο;ανοιξε ενα αν εχεις ΕΜΠΝΕΥΣΗ

Ναι έχουν παρενέργειες ερωτικού τύπουΣίγουρα αυτά τα τσιγάρα έχουν σεξουαλικό υπονοούμενο...
Τι μάρκα είναι αυτή, γκαβλουάζ![]()
Και νύμφη είναι ωραία..αν την βρεις Αθήνα, δοκίμασε.. και η μαύρη μπύρα χίοςΤελικά επέλεξα Μάμος μπύρα και ήπια μια για τον καθένα σας ξεχωριστά !!![]()
Δεν απογοητεύομαι, κ. Αρίσταρχε!Δεν έχουμε τύχη με την μις παλαιστινη..προτιμά πιο μπρούταλ άτομα![]()
Να μια ιδέαΔεν έχω
πες του πεθερόπληκτου να βάλει ψηφοφορία ποια θα του πει τα κάλαντα,
έχω ιδέες να γελάσουμε.
Δεν απογοητεύομαι, κ. Αρίσταρχε!
Στα δύσκολα είναι οι φίλοι!
Σεις και ο κ. @Ωρίων.
Μόλις εντοπίσετε μια άλλη μελαχρινή, θα μου την γνωρίσετε για να την βγάλω γκόμενα!!!
Εξαιρετικά!![]()
Άλλη μια ώριμη κατάλληλη για την ηλικία σας ( έβαλα μαύρο στα μάτια γιατί είναι γειτόνισσα γνωστή μου )