Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Δεν έχει ρευστότητα..τώρα ψήνει κάτι υποψήφια θύματαΜα για άμεση εκταμίευση ήρθα σε εσάς.
Θεν θέλουμε ματωμένα χρήματα κύριε.Δεν έχει ρευστότητα..τώρα ψήνει κάτι υποψήφια θύματα
Πένομαι, κύριε.Μα έχει πλακώσει κόσμος και δεν προλαβαίνει το ίδρυμα. Έχω πλαφόν, δε βγαίνω, μάνα μου.
Ο κος Αμτζίκιος που είναι και συμπαθής, είναι ο τελευταίος που θα εξυπηρετήσω. Και εσείς έχετε χρήματα, κε @blizardeye. Γιατί στέλνετε δικούς σας από εδώ;
"Mάθαν ότι γαμιόμαστε, πλακώσανε και οι γύφτοι" γίναμε
Ωραίο! ( Μια παροιμία παλιά λέει: από τα δούλεμενα χρήματα ο διάολος παίρνει τα μισά, από τα κλεμμένα παίρνει κι αυτόν που τα έχει)Θεν θέλουμε ματωμένα χρήματα κύριε.
Δεν θέλουμε κύριε... Τέλος.Ωραίο! ( Μια παροιμία παλιά λέει: από τα δούλεμενα χρήματα ο διάολος παίρνει τα μισά, από τα κλεμμένα παίρνει κι αυτόν που τα έχει)
Τσιγγούνηδες είναι, κύριε!Δεν θέλουμε κύριε... Τέλος.
Εμ δεν το ξέρω & ο κ. Ωρίων είναι μπλεγμένος με την πρώην γκόμενα του Μαρτικα.Τσιγγούνηδες είναι, κύριε!
Ναι, κατηγορείστε με και από πάνω που ψάχνω μελαχρινή για τον κο ΒlizΕμ δεν το ξέρω & ο κ. Ωρίων είναι μπλεγμένος με την πρώην γκόμενα του Μαρτικα.
Τι εννοείς![]()
Ε, καλά τώρα, δεν καταλαβαίνετε...Τι είναι αυτό;![]()
Εξαιτίας σας δεν βρίσκω μελαχρινή γκόμενα;;;Ναι, κατηγορείστε με και από πάνω που ψάχνω μελαχρινή για τον κο Βliz
Θα τη δοκιμάσω πρώτα και ΕΑΝ είναι στα μέτρα σας, θα σας την πασάρω.Εξαιτίας σας δεν βρίσκω μελαχρινή γκόμενα;;;
Όχι να πιάσουμε τις σόδες πάλιΧοχλιούς έχουν; πολύ δυνατοί οι μπουρμπουριστοί με δεντρολίβανο
Κάτσε να φύγει LGBT κοινότητα και θα σου απαντήσωΌχι να πιάσουμε τις σόδες πάλι

Αυτή είναι καστανήΘα τη δοκιμάσω πρώτα και ΕΑΝ είναι στα μέτρα σας, θα σας την πασάρω.
Γουρούνι στο σακί να σας έδινα;
![]()
Πνεύμα αντιλογίας μια ζωήΑυτή είναι καστανή
Κάτι κατάλαβα, απλώς σκέφτηκα να ρωτήσω για σιγουριάΕ, καλά τώρα, δεν καταλαβαίνετε...
![]()

Ψάχνει....Εξαιτίας σας δεν βρίσκω μελαχρινή γκόμενα;;;