athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 116.174
- Πόντοι
- 16.631
εχω κοψει το τσιγαρο αρκετα χρονια και ατμιζω πλεον στο προτεινω
εχω κοψει το τσιγαρο αρκετα χρονια και ατμιζω πλεον στο προτεινω
Δικό σου είναι το μαγαζί? Όλο εκεί είσαι. Θεσσαλονίκη είναι πόλη του καφέ
Λόγο ηλικίας αρχίζω και βγαίνω από την κυκλοφορία τώρα θα κυκλοφορισωνα σε κυκλοφορησουμε![]()

) .Άντε φιλιά - βγαίνω!Αυτά είναι στούκας![]()
αυτα είναι τσιγάρα (το χω κόψει 10 χρόνια τώρα, αλλά μόλις τα σκέφτηκα , χαρμανιασα). Βγαίνω..( προτιμούσα τζιταν)![]()
Καλησπέρα κύριε μετά από μακροσκελή συζήτηση με τον κ. @blizardeye με παρότρυνε ότι θα ήτο σωστά να απευθυνθώ σε εσάς δια ένα ποσόν τής τάξεως των 3089€ δια την αγοράν αλυσοπρίονου & σταφυλοψάλιδου..Επίσης και βουκωλικές στάσεις
Εύγε, κ. Αρίσταρχε!![]()
αυτα είναι τσιγάρα (το χω κόψει 10 χρόνια τώρα, αλλά μόλις τα σκέφτηκα , χαρμανιασα). Βγαίνω..( προτιμούσα τζιταν)![]()
Με λένε Θάνο όχι Αρίσταρχο..καλό το αφιλτρο αλλά μένει καπνός στο στόμα..Εύγε, κ. Αρίσταρχε!
7 αιώνες πριν κάπνιζα κι εγώ.
Αυτά στο Παρίσι και στη Γαλλία.
Camel αφιλτρα στον υπόλοιπο πλανήτη Σας.
Είπα, κ. Αρίσταρχε, ότι κάπνιζα 7 αιώνες πριν.Με λένε Θάνο όχι Αρίσταρχο..καλό το αφιλτρο αλλά μένει καπνός στο στόμα..
Κόψτε το κάπνισμα, γιατί θα σας κόψει κάποιους αιώνες ζωής
Μουφα πλούσιος ο Ωρίων.. δανείζεται χρήματα που δήθεν τα επενδύει μετά..τον κυνηγούσαν πέρσι στη Μασσαλία κάποιοι " επενδυτές"Καλησπέρα κύριε μετά από μακροσκελή συζήτηση με τον κ. @blizardeye με παρότρυνε ότι θα ήτο σωστά να απευθυνθώ σε εσάς δια ένα ποσόν τής τάξεως των 3089€ δια την αγοράν αλυσοπρίονου & σταφυλοψάλιδου..
Ευελπιστώ στην διευθέτηση του θέματος.
Φεύ.
Α δεν κατάλαβα καλά..μέα κουλπουςΕίπα, κ. Αρίσταρχε, ότι κάπνιζα 7 αιώνες πριν.
Όχι εδώ και 7 αιώνες.
χαχαχαχα χαχαχαχα χαχαχαχαΜουφα πλούσιος ο Ωρίων.. δανείζεται χρήματα που δήθεν τα επενδύει μετά..τον κυνηγούσαν πέρσι στη Μασσαλία κάποιοι " επενδυτές"
Ααααα ώστε έτσι.Μουφα πλούσιος ο Ωρίων.. δανείζεται χρήματα που δήθεν τα επενδύει μετά..τον κυνηγούσαν πέρσι στη Μασσαλία κάποιοι " επενδυτές"
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Α δεν κατάλαβα καλά..μέα κουλπους
Πάρτε νουμεράκι και θα έρθει και η σειρά σας, κύριε Πσαρά. Πολύ σύντομα, ένας εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει.Καλησπέρα κύριε μετά από μακροσκελή συζήτηση με τον κ. @blizardeye με παρότρυνε ότι θα ήτο σωστά να απευθυνθώ σε εσάς δια ένα ποσόν τής τάξεως των 3089€ δια την αγοράν αλυσοπρίονου & σταφυλοψάλιδου..
Ευελπιστώ στην διευθέτηση του θέματος.
Φεύ.
Μα για άμεση εκταμίευση ήρθα σε εσάς.Πάρτε νουμεράκι και θα έρθει και η σειρά σας, κύριε Πσαρά. Πολύ σύντομα, ένας εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει.
![]()
Μα έχει πλακώσει κόσμος και δεν προλαβαίνει το ίδρυμα. Έχω πλαφόν, δε βγαίνω, μάνα μου.Μα για άμεση εκταμίευση ήρθα σε εσάς.