athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 116.174
- Πόντοι
- 16.631
ε δεν ξερεις την Νιτσα και εσυΔεν κατάλαβα τίποτατι είναι η αμανιτες και ποια είναι η Νίτσα η ζαβη
![]()
ε δεν ξερεις την Νιτσα και εσυΔεν κατάλαβα τίποτατι είναι η αμανιτες και ποια είναι η Νίτσα η ζαβη
![]()
Δεν κατάλαβα τίποτατι είναι η αμανιτες και ποια είναι η Νίτσα η ζαβη
![]()

Κατά τα άλλα εσύ όλο δουλεύεις - αλλά όλα τα καφέ τα ξέρειςποιο Μικελ με το νερομπουλι;
ΜΟΝΟ κοφυ Μπερυ ΜΟΝΟ
Θεσσαλονίκη η μοναδική πόλη τής Ελλάδος που ανακάλυψε είδος καφέ - τον φραπέ - αν θέλετε συμβουλές για καφέδες εμάς θα ρωτάτε - μόνο Μικέλ αγαπητέ 
Μικελ για κλωτσιες...η καλυτερη αλυσιδα ειναι Μπερυ με διαφοραΚατά τα άλλα εσύ όλο δουλεύεις - αλλά όλα τα καφέ τα ξέρειςΘεσσαλονίκη η μοναδική πόλη τής Ελλάδος που ανακάλυψε είδος καφέ - τον φραπέ - αν θέλετε συμβουλές για καφέδες εμάς θα ρωτάτε - μόνο Μικέλ αγαπητέ
![]()

Μόνο με τσιγκινο βρακί ( ποτε βρεθήκαμε Μικέλ? )Ειπα να στον κεράσω όχι να τον πιούμε - παλιά πού είχες έρθει ξαναλέω στο Μικέλ αγ.δημητριου ούτε μισή ώρα δεν καθήσεις - εγώ κάθομαι τουλάχιστον 2 ώρες![]()
Καλά εντάξει δεν θα μαλώσουμε και για τούς καφέδες - να πίνετε ο καφές να έχει μάτι εκεί που καθόμαστε και όλα τα άλλα τα βρίσκουμε ρε παιδιάΜικελ για κλωτσιες...η καλυτερη αλυσιδα ειναι Μπερυ με διαφορα![]()

οταν λες Αγιο Δημητριο Μπραχαμι Αθηνα;Καλά εντάξει δεν θα μαλώσουμε και για τούς καφέδες - να πίνετε ο καφές να έχει μάτι εκεί που καθόμαστε και όλα τα άλλα τα βρίσκουμε ρε παιδιά![]()

Σαλόνικαοταν λες Αγιο Δημητριο Μπραχαμι Αθηνα;
η Σολουν;![]()
στη Μπουξομανα ποληΣαλόνικα

Αρισταρχε σε ξέρω και με ξέρεις και μη με πρήζεις παραπάνω - και σταματά τίς γκέι μαλακίες γιατί θα νευριασω και όταν νευριάζω λέω πράγματα που δεν θέλωΜόνο με τσιγκινο βρακί ( ποτε βρεθήκαμε Μικέλ? )
για πεςΑρισταρχε σε ξέρω και με ξέρεις και μη με πρήζεις παραπάνω - και σταματά τίς γκέι μαλακίες γιατί θα νευριασω και όταν νευριάζω λέω πράγματα που δεν θέλω

Εσύ γιατί τόσο ενδιαφέρον και αγάπη για τον Αρίσταρχο? είστε φίλοι ή απλώς περιέργεια?για πες![]()
Όχι είναι νορμάλ ο τύπος user, μου χρωστάει και κάτι συνταγές του κουζίνα αλα γκρεκΜόνο με τσιγκινο βρακί ( ποτε βρεθήκαμε Μικέλ? )

Ποιος είναι αυτός πάλι;Αρισταρχε σε ξέρω και με ξέρεις και μη με πρήζεις παραπάνω
Mπραχαμιοταν λες Αγιο Δημητριο Μπραχαμι Αθηνα;
η Σολουν;![]()
Μπουξοπολη εγραψεMπραχαμι

Όλοι οι ομοφυλόφιλοι είναι νευρικοί ( για αυτό λένε κακια αδερφή)Αρισταρχε σε ξέρω και με ξέρεις και μη με πρήζεις παραπάνω - και σταματά τίς γκέι μαλακίες γιατί θα νευριασω και όταν νευριάζω λέω πράγματα που δεν θέλω
Δεν πειράζει θα παραγγηλεις από έξω - τα μαγαζιά τι θα γίνουν κλέφτες ? Άσε πού όταν τρως άπω έξω κρατιέται και φιτ - εγώ όταν πάω σπίτι μου Σαλόνικα και τρώω σπιτικό φαγητό πάντα βάζω κιλάΓρήγορα παρακαλώ οι αποκαλύψεις γιατί έχω και φαγητό στο φούρνο.
Δεν ξέρω - δε ξέρωΌχι είναι νορμάλ ο τύπος user, μου χρωστάει και κάτι συνταγές του κουζίνα αλα γκρεκ![]()