blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 48
- Like
- 33.115
- Πόντοι
- 29.086
Το έμβασμα ακόμα να μου έρθειΟ μπαμπάς με κουβαλάει συνέχεια στις συναντήσεις του. Αφήστε που μου λέει να μη μιλάω καθόλου για να δημιουργώ κλίμα μυστηρίου.
![]()
Μας χρωστάς να μας πεις την ιστορία του Ναυτιλιακού σας Μεγάρου,Ο μπαμπάς με κουβαλάει συνέχεια στις συναντήσεις του. Αφήστε που μου λέει να μη μιλάω καθόλου για να δημιουργώ κλίμα μυστηρίου.
![]()
Στέλνει εμβάσματα;;;Το έμβασμα ακόμα να μου έρθει
Μήπως θεωρείς περιττό να μου δώσεις τον IBAN πρώτα;Το έμβασμα ακόμα να μου έρθει
Εδώ ΙβανΜήπως θεωρείς περιττό να μου δώσεις τον IBAN πρώτα;
Νόμιζα χερατα θα τα έδινες και θα τρώγαμε ένα μπραντςΜήπως θεωρείς περιττό να μου δώσεις τον IBAN πρώτα;
Ναι όταν λέμε ΣΚΛΗΡΌ ΜΕΤΡΗΤΌ είναι μετρητό που τα μετράς και τα δίνεις στο χέρι.Νόμιζα χερατα θα τα έδινες και θα τρώγαμε ένα μπραντς
ΑΥΤΟ περιμένωΝαι όταν λέμε ΣΚΛΗΡΌ ΜΕΤΡΗΤΌ είναι μετρητό που τα μετράς και τα δίνεις στο χέρι.
Το να δώσω εγώ χρήματα εις τον ανεψιό σας είναι ενάντια στον Κώδικα Δεοντολογίας Οικογενειακού Λειτουργήματος, τον οποίο σέβομαι. Λυπούμαι.Στέλνει εμβάσματα;;;
Να στείλω τον κ. @troubakhs μου στο Νήμα αυτό ...
Μπραντς να πάρουμε αλλά ο μπαμπάς δε με αφήνει να κουβαλάω χρήματα επάνω μου.Νόμιζα χερατα θα τα έδινες και θα τρώγαμε ένα μπραντς
Μήπως θέλετε να μας δώσετε το αξιόλογο υλικό σας πρώτος; Με τόσες δουλειές, δεν έχω προλάβει να συγγράψω.Μας χρωστάς να μας πεις την ιστορία του Ναυτιλιακού σας Μεγάρου,
έχω μαζέψει υλικό από το Πειραιόραμα.

Μήπως θέλετε να μας δώσετε το αξιόλογο υλικό σας πρώτος; Με τόσες δουλειές, δεν έχω προλάβει να συγγράψω.![]()
Αυτά παθαίνει όποιος δεν ακολουθεί τις συμβουλές του ξηροκαρπάδικουΓενικά πάντως να μην τρώτε μανιτάρια εκτός αν είναι κονσέρβα από το σούπερ μάρκετ ή σε συσκευασία εκείνα τα μεγάλα τα άσπρα..μη μαζεύετε από τη φύση γιατί μπορεί να σταλθειτε- να χαιρετησετε πρόωρα

![]()
Τα ναυτιλιακά Μέγαρα του Πειραιά (τα Μέγαρα με ονοματεπώνυμο)
Ιστορία και πολιτισμός του Πειραιάpireorama.blogspot.com

Ναι, τα αναφέρει στο άρθρο: Οι υγειονομικές αρχές υπενθυμίζουν τον αυξημένο κίνδυνο κατανάλωσης άγριων μανιταριών χωρίς εξειδικευμένη γνώση, καθώς αρκετά είδη είναι ιδιαίτερα τοξικά και μπορούν να προκαλέσουν σοβαρή, ακόμη και μοιραία, ηπατική βλάβη.Η φυσιολατρία θέλει προσοχή! Βόλτες στα βουνά που κυκλοφορούν λύκοι, σκυλιά εγκαταλελειμμένα άγρια, αρκούδες, αγριογούρουνα..μιλάω για τα βουνά που είναι κοντά στις πόλεις π.χ. Θεσσαλονίκη Χορτιάτης κλπ..
μανιτάρια από τη φύση.. στην καλύτερη περίπτωση να είναι παραισθησιογόνο
ΣωστάΝαι τα αναφέρει στο άρθρο: Οι υγειονομικές αρχές υπενθυμίζουν τον αυξημένο κίνδυνο κατανάλωσης άγριων μανιταριών χωρίς εξειδικευμένη γνώση, καθώς αρκετά είδη είναι ιδιαίτερα τοξικά και μπορούν να προκαλέσουν σοβαρή, ακόμη και μοιραία, ηπατική βλάβη.
Σωστά ( στην Ελλάδα έχουμε μόνο δηλητηριώδη όχι παραισθησιογόνα)
Θέλει προσοχή, όμως. Πριν λίγα χρόνια, θυμάμαι, είχε πεθάνει από αλλαντίαση μία τύπισσα που είχε φτιάξει φασολάκια.![]()