Η Μηχανή του Χρόνου κάνει εξαιρετικό ρεπορτάζΤο ξέρεις ότι η Σπηλιά του Παρασκευά Το λεγόμενο Σηράγγιο, είναι υπόγεια δίοδος, φυσικό σπήλαιο, στον Πειραιά. Θεωρείται σπήλαιο με αρχαιολογικό ενδιαφέρον με κάποια από τα κατασκευάσματα να ανάγονται, στους προϊστορικούς Μινύες, ιωνικής καταγωγής, οι οποίοι φαίνεται πως εγκαταστάθηκαν μόνιμα στην περιοχή, προερχόμενοι από τον Ορχομενό της Βοιωτίας.
Κατέληξε να γίνει VIP μπουζουκτζίκο.
https://www.mixanitouxronou.gr/pos-...o-diaskedasis-to-aprovlepto-glenti-toy-onasi/
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ξηροκαρπάδικο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Gojiberry
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 75K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κοχύλι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2025
- Like
- 1.411
- Πόντοι
- 201
Θα μπορούσαμε να γράψουμε και σχετικά με το μαντείο των Δελφών, νομίζω έχει πολύ ενδιαφέρον !Ψάχνω και εγώ για ιστορίες και μυστήρια του παρελθόντος![]()
Κοχύλι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2025
- Like
- 1.411
- Πόντοι
- 201
Θα επανέλθω λίαν συντόμως με περισσότερα !Γράψε ελεύθερα φίλε.
Με αφορμή την παραγγελιά σου, βρήκα αυτό το έντυπο σχετικά με τα δελφικά παραγγέλματα.Θα μπορούσαμε να γράψουμε και σχετικά με το μαντείο των Δελφών, νομίζω έχει πολύ ενδιαφέρον !
Ποιο από όλα θεωρείτε ότι σας εμπνέει/χαρακτηρίζει περισσότερο;
Θάνοςς
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2025
- Like
- 2.266
- Πόντοι
- 456
Δίπλα είναι η Αράχωβα..Πας κι εκεί μια βόλτα με το μωρόΘα μπορούσαμε να γράψουμε και σχετικά με το μαντείο των Δελφών, νομίζω έχει πολύ ενδιαφέρον !
Τελευταία τροποποίηση:
Δεν πιστεύω να διάβασες μόνο μέχρι το δεύτερο για να μην κουράζεσαι, ε;;Γνώθι σ' αυτόν
Σε κάθε περίπτωση, νομίζω, το "ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ" είναι ένα από τα δύο πιο σημαντικά και πιο γνωστά. Το άλλο είναι το "ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ".
Εγώ, μάλλον ταυτίζομαι περισσότερο με το "ΠΡΑΤΤΕ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΩΣ" (Να ενεργείς έτσι που να μην μετανιώνεις).
Τελευταία τροποποίηση:
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 47.104
- Πόντοι
- 19.321
Γαλαξίδι να πας έχει ψαροταβέρνες και άλλα να δείςΘα μπορούσαμε να γράψουμε και σχετικά με το μαντείο των Δελφών, νομίζω έχει πολύ ενδιαφέρον !
Long weekend στο Γαλαξίδι: Νησιωτικός αέρας και γαλανά νερά στα παράλια του Κορινθιακού
Αναλλοίωτη στον χρόνο, η αρχοντική κωμόπολη της Φωκίδας µε το σημαντικό ναυτικό παρελθόν υπόσχεται ένα long weekend γεμάτο ξεχωριστές εμπειρίες
Α εσύ, το πήγες μέχρι τέρμα! Ή ξεκίνησες ανάποδα....Τω Δυστυχουντι μη επιγελα
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 47.104
- Πόντοι
- 19.321
Δεν αντελήφθηνΑ εσύ, το πήγες μέχρι τέρμα. Ή ξεκίνησες ανάποδα....
Είναι το τελευταίο παράγγελμα, έτσι όπως παρουσιάζονται ενώ του Nubic ήταν το δεύτερο. Και επειδή πείραξα τον Nubic υπονοώντας ότι μπορεί να μην τα διάβασε όλα, αντίστοιχα, είπα να πειράξω και τον Θάνοςς.Δεν αντελήφθην![]()
Ατυχές.

rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 47.104
- Πόντοι
- 19.321
Ναι όντως ατυχέστατο και δεν βρίσκω gif για το δεν αντελήφθην.Ατυχές.![]()
Πολύ αυστηρός Ναύαρχος!Ναι όντως ατυχέστατο και δεν βρίσκω gif για το δεν αντελήφθην.
Αυτά σας κάνουν;
Θάνοςς
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2025
- Like
- 2.266
- Πόντοι
- 456
Έκανα ένα γρήγορο σκανινκ και κατέληξα σε αυτόΑ εσύ, το πήγες μέχρι τέρμα! Ή ξεκίνησες ανάποδα....
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 47.104
- Πόντοι
- 19.321
Καλά είναι, θα κοιτάξω πάντως και για καλύτερα.Πολύ αυστηρός Ναύαρχος!
Αυτά σας κάνουν;
ή![]()
![]()
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 5K
- Εμφανίσεις
- 84K
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 5K