rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 47.232
- Πόντοι
- 19.321
Πάω τώρα γιατί ΔΟΥΛΕΎΩ, μη μας πούνε οι κακεντρεχείς αργόσχολους 

Αμάν καί εσύ Ροντ όλα τής μετρητής τα παίρνεις - μια κουβέντα είπε το μελαχρινόΠάω τώρα γιατί ΔΟΥΛΕΎΩ, μη μας πούνε οι κακεντρεχείς αργόσχολους

Ξέρεις τι λένε για τον Μαγικό Κόσμο του Μπου.κομ ;;;ιδιαιτερότητες τών γυναικών

Χάχα είσαι πρακτικός άνθρωπος εσύ ΡοντΞέρεις τι λένε για τον Μαγικό Κόσμο του Μπου.κομ ;;;
Άμα δεν υπάρχουν πειστήρια δεν βάζω το χέρι στη φωτιά, που λένε![]()
Όχι τι ανώμαλος;Χάχα είσαι πρακτικός άνθρωπος εσύ Ροντεγώ πάλι αν δεν έχει μυστήριο δεν έχει αμφιβολία δεν έχει λιγάκι βασανιστήριο - δεν μπορώ
το ξέρω είμαι ανώμαλος
για αυτό και γραφτηκα στο μπου
![]()
Ευχαριστώ Ροντ για την εμπιστοσύνηΌχι τι ανώμαλος;για σένα το βάζω στη φωτιά που σε ξέρω και για @Ατενέζο που τρώγαμε χοχλιούς προχτές.

Τι να σου πω εγώ υπηρέτησα στο Π.Ν σε αρματαγωγό,Ευχαριστώ Ροντ για την εμπιστοσύνηάλλοι να τα βλέπουν αυτά - τώρα που είπες Αθηναίο νομίζω πρέπει να ήμασταν μαζί φαντάροι με τον Αθηναίο - αυτό που είχε πει με το μακρύ μαλλί του στον στρατό - αλήθεια το έχω ζήσει - το θυμάμαι ακόμα σαν εικόνα - 94α σειρά στο πεύκο έναν τύπο σχετικά μικρόσωμο με μαλλί καστανό ξανθό ισιο μέχρι την μέση που το έκρυβε κάτω από τζόκεϊ και κάποιες φορές το έβγαζε φορά παρτίδα χωρίς να τον νοιάζει - λες να ήταν ο Αθηναίος
![]()
Σάς πιστεύωΤι να σου πω εγώ υπηρέτησα στο Π.Ν σε αρματαγωγό,
για Αθηναίο κατάλαβα ότι είναι Τίμιος εργαζόμενος γιατί τσάκισε τους χοχλιούς και τα άλλα φαγητά και παρόλα αυτά είναι αδύνατος πρέπει να δουλεύει πάρα πολλές ώρες.
και λει ότι κάνουμε μαδοπουτσι - άλλο και πάλι τούτο Ναι, πάω να τσιμπήσω κι εγώ κάτιΣάς πιστεύωεντάξει δεν λέω περισσότερα γιατί έσκασε μύτη και στρατονομία (nubic)
και λει ότι κάνουμε μαδοπουτσι - άλλο και πάλι τούτο
![]()
eimai pio palios egoΕυχαριστώ Ροντ για την εμπιστοσύνηάλλοι να τα βλέπουν αυτά - τώρα που είπες Αθηναίο νομίζω πρέπει να ήμασταν μαζί φαντάροι με τον Αθηναίο - αυτό που είχε πει με το μακρύ μαλλί του στον στρατό - αλήθεια το έχω ζήσει - το θυμάμαι ακόμα σαν εικόνα - 94α σειρά στο πεύκο έναν τύπο σχετικά μικρόσωμο με μαλλί καστανό ξανθό ισιο μέχρι την μέση που το έκρυβε κάτω από τζόκεϊ και κάποιες φορές το έβγαζε φορά παρτίδα χωρίς να τον νοιάζει - λες να ήταν ο Αθηναίος
![]()

Ηρεμηστε αγαπητε λιγο χιουμορ καναμεΘα ήθελα να εξηγήσει στο νεαρό συνάδελφο ο υπεύθυνος του καταστήματος κύριος @Ωρίων ότι εγώ απλά ήρθα να πάρω τα μακαντέμια και τις μπάρες μου και να φύγω δεν ειμαι στρατονόμος

Εγώ τύπε είμαι ένα βήμα από το να μείνω άστεγος. Αλλά θα κάνω θυσία να σου στάξω ότι περισσεύει από τη ζητιανια μουγια να νυμφευθω ΟΛΟΙ πρεπει να τα σταξετε![]()
Εγώ τύπε είμαι ένα βήμα από το να μείνω άστεγος. Αλλά θα κάνω θυσία να σου στάξω ότι περισσεύει από τη ζητιανια μουγια να νυμφευθω ΟΛΟΙ πρεπει να τα σταξετε![]()
Α, εγώ δεν είδα τίποτα. Εγώ πρόσεχα τον Ναύαρχο, που πρόσεχε τον Καπετάνιο, που μίλαγε με τον Αγράμματο.Θα ήθελα να εξηγήσει στο νεαρό συνάδελφο ο υπεύθυνος του καταστήματος κύριος @Ωρίων ότι εγώ απλά ήρθα να πάρω τα μακαντέμια και τις μπάρες μου και να φύγω δεν ειμαι στρατονόμος
Τι συγκλονιστικό έγινε πάλι; Ο ινφλιυένσερ-πρώην μοντέλο τραγουδούσε τραγούδια του Παντελίδη;Κι άλλα συγκλονιστικά νέα
den pistevo να μην ΔΟΥΛΕΎΕΙΣΑ, εγώ δεν είδα τίποτα. Εγώ πρόσεχα τον Ροντ, που πρόσεχε τον Καπετάνιο, που μίλαγε με τον Αγράμματο.