Διαγραμμένο μέλος 212024
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 12.013
- Πόντοι
- 3.506
Αυτό ήταν φίλε αγράμματε δεν πρόκειται να ξαναπατήσειΕντάξει μην το χοντραίνεις τόσο !![]()
Αυτό ήταν φίλε αγράμματε δεν πρόκειται να ξαναπατήσειΕντάξει μην το χοντραίνεις τόσο !![]()
Δεν ξέρω εγώ από αυτά τα πράγματα βρε Τζίμμη..Αυτό ήταν φίλε αγράμματε δεν πρόκειται να ξαναπατήσει- δεν γίνεται να πάρεις εσύ το νήμα?

απο μια αποψη εχεις δικιο - ετσι και αλλιως καλοκαιρι ερχεται ποιος τρωει ξηρους καλοκαιριατικαΔεν ξέρω εγώ από αυτά τα πράγματα βρε Τζίμμη..![]()

θα ειμαι θα ειμαι τυπος υπογραμμος από τουδε και στο εξηςΑ και για να μην ξεχάσω Τζίμμη ίσως στο νήμα της κυρίας να τον πειράξαμε πολύ τον φίλο μας τον Ωρίων και να τον στεναχωρίσαμε, δεν είναι σωστό !!![]()
Να δω τον Αρίσταρχο με παγωτατζίδικο, αυτό κι αν θα είναι θαύμααπο μια αποψη εχεις δικιο - ετσι και αλλιως καλοκαιρι ερχεται ποιος τρωει ξηρους καλοκαιριατικα
παντως λες να σκασει μυτη κανενας αρισταρχος και να ανοιξει κανενα μαγαζι παγωτατζιδικο μες το καλοκαιρι και να εχουμε παλι τα ιδια![]()
Να μάθεις, είναι το ίδιο με τον Καπετάνιο, άμα δεις μπαχαλάκηδες τους βάζεις μπαλαούρο.Δεν ξέρω εγώ από αυτά τα πράγματα βρε Τζίμμη..![]()
Καλημέρα στο έμψυχο δυναμικό του νήματος και τα καλά λιπαρά των προϊόντων σας. Μισό κιλό αμύγδαλο φιλέ για τα τσουρέκια παρακαλώ...
Ευχαρίστως !! Βέβαια να θυμίσω πως λόγω των ημερών του Πάσχα το κατάστημα προσφέρει μόνο νηστίσιμα προιόντα !Καλημέρα στο έμψυχο δυναμικό του νήματος και τα καλά λιπαρά των προϊόντων σας. Μισό κιλό αμύγδαλο φιλέ για τα τσουρέκια παρακαλώ...
Υπέροχα γιατί νηστεύω από κρέας καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς... στο πρωινό γεύμα. Στα υπόλοιπα γεύματα το χάνω λίγοΕυχαρίστως !! Βέβαια να θυμίσω πως λόγω των ημερών του Πάσχα το κατάστημα προσφέρει μόνο νηστίσιμα προιόντα !![]()

Ο Θεός να σας έχει καλά !Υπέροχα γιατί νηστεύω από κρέας καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς... στο πρωινό γεύμα. Στα υπόλοιπα γεύματα το χάνω λίγο![]()

Αφού ξέρεις αγαπητέ αγράμματος το καλοκαίρι κάνω τον σκλάβο στους τουρίστες - έχω κουβαλήσει μέχρι στιγμής ξαπλώστρες ομπρέλες τραπέζια καρέκλες προμήθειες και γενικά πρέπει να έχω κουβαλήσει το μισό ξενοδοχείο πτώμα έχω γίνει