Διαγραμμένο μέλος 212024
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 12.013
- Πόντοι
- 3.506
Αμα οδηγας συνεχεια σε ευθεια οπως και να το δεις σε πιανει και ενας υπνος στο τιμονι - ευτυχως εχει και στροφες η διαδρομη
Θα σερβίρεις και φασουλάδα με τουρσί στα κούλουμα;Σήμερα το ξηροκαρπάδικο του Γκότζι, με κάθε αγορά, σάς δίνει δώρο μισό κιλό χαλβά.
Επιλέξτε ανάμεσα σε:
Χαλβά με Dulce de leche
Χαλβά με τσίλι, για τους τολμηρούς
Χαλβά με καφέ εσπρέσσο ή γαλλικό, για όσους δεν μπορούν να ξυπνήσουν
Χαλβά με cranberries και αμύγδαλα
Χαλβά με φιστίκι μαζεμένο από τον Γκότζι (τα είχε μαζέψει πριν φύγει) για τους νοσταλγούς
Χαλβάς Far breton χωρίς ζάχαρη
@jimmys5, ειδικά για σένα, που στηρίζεις το νήμα αλλά και ανυπομονείς να βρεθείς στο πανέμορφο νησί, έχω φέρει χαλβά με μαεριά.
Όχι, θα σερβίρω ντολμαδάκια γιαλαντζί που θα τα έχουν τυλίξει 40 παρθένες.Θα σερβίρεις και φασουλάδα με τουρσί στα κούλουμα;
Μια για κάθε ημέρα της Σαρακοστής και την τελευταία το Πάσχα;Όχι, θα σερβίρω ντολμαδάκια γιαλαντζί που θα τα έχουν τυλίξει 40 παρθένες.
Όχι, και οι 40 για κάθε μέρα.Μια για κάθε ημέρα της Σαρακοστής και την τελευταία το Πάσχα;
Μόλις εξήγησες τα περί άμωμης σύλληψης. Μπράβο Ωρίων. Σίγουρα, εκτός από οικονομικά, θα έχεις σπουδάσει και Θεολογία.Όχι, και οι 40 για κάθε μέρα.
Κάνουν παρθενορραφή.
Αυτά τα περί αμώμου συλλήψεως είναι των καθολικών κλπ.Μόλις εξήγησες τα περί άμωμης σύλληψης. Μπράβο Ωρίων. Σίγουρα, εκτός από οικονομικά, θα έχεις σπουδάσει και Θεολογία.
thanks ωριων για το κερασμα - χαλβα με μαερια δεν τον ξερω μπορει να εχω φαει μπορει και οχι - δεν σερβιρουν και οι γυφτοι στις ταβερνες τους στο τελος γλυκοΣήμερα το ξηροκαρπάδικο του Γκότζι, με κάθε αγορά, σάς δίνει δώρο μισό κιλό χαλβά.
Επιλέξτε ανάμεσα σε:
Χαλβά με Dulce de leche
Χαλβά με τσίλι, για τους τολμηρούς
Χαλβά με καφέ εσπρέσσο ή γαλλικό, για όσους δεν μπορούν να ξυπνήσουν
Χαλβά με cranberries και αμύγδαλα
Χαλβά με φιστίκι μαζεμένο από τον Γκότζι (τα είχε μαζέψει πριν φύγει) για τους νοσταλγούς
Χαλβάς Far breton χωρίς ζάχαρη
@jimmys5, ειδικά για σένα, που στηρίζεις το νήμα αλλά και ανυπομονείς να βρεθείς στο πανέμορφο νησί, έχω φέρει χαλβά με μαεριά.
Χαλβάς με μαερία είναι δικής μου έμπνευσης. Πρωτοτυπούμε στο ξηροκαρπάδικο. Για αυτό πάμε σφαίρα.thanks ωριων για το κερασμα - χαλβα με μαερια δεν τον ξερω μπορει να εχω φαει μπορει και οχι - δεν σερβιρουν και οι γυφτοι στις ταβερνες τους στο τελος γλυκοτο μονο που θυμαμαι παραδοσιακο απο κω ειναι η κανελαδα ενα κοκκινο σιροπι - μαζι με σπραιτ ειναι φανταστικο
Καινούργιες εμπνεύσεις και καινούργιες συνταγέςΧαλβάς με μαερία είναι δικής μου έμπνευσης. Πρωτοτυπούμε στο ξηροκαρπάδικο. Για αυτό πάμε σφαίρα.
να χρησιμοποιήθουμε εγώ καί αγράμματος για αρχή όσον αφορά τις καινούργιες συνταγές πού πιστεύουμε καί στην μετά θάνατον ζωή - και άμα περάσει τα τεστ μετά να βγει στην αγορά Ωρίων
τον αγράμματος το ανέφερα γιατί ο ίδιος το είπε ότι έχει πολλές αμαρτίες - νομίζει τα ξεχνάμε αυτάΣε αυτά τα θέματα είναι ειδικός ο αγράμματος καπτεν να τον ρωτήσεις και αυτόν - ακόμα περιμένουμε την εξομολόγηση τού - μπορεί να είχε τίποτα πρότυπες αμαρτίες και να διευρύνουμε τούς ορίζοντες μαςΜόλις εξήγησες τα περί άμωμης σύλληψης. Μπράβο Ωρίων. Σίγουρα, εκτός από οικονομικά, θα έχεις σπουδάσει και Θεολογία.
Πρέπει να το αποφασίσεις και να μπεις στον δρόμο του Θεου, Κάπταιν ! Ποτέ δεν είναι αργά !Μόλις εξήγησες τα περί άμωμης σύλληψης. Μπράβο Ωρίων. Σίγουρα, εκτός από οικονομικά, θα έχεις σπουδάσει και Θεολογία.

Δεν είμαι αμαρτωλός άνθρωπος βρε Τζίμμη, ζω λιτά, ταπεινά και απέριτταΣε αυτά τα θέματα είναι ειδικός ο αγράμματος καπτεν να τον ρωτήσεις και αυτόν - ακόμα περιμένουμε την εξομολόγηση τού - μπορεί να είχε τίποτα πρότυπες αμαρτίες και να διευρύνουμε τούς ορίζοντες μας
Πάλιν δὲ λέγω ὑμῖν, εὐκοπώτερόν ἐστι κάμηλον διὰ τρυπήματος ραφίδος διελθεῖν ἢ ο Κάπτεν Κέι εἰς τὴν βασιλείαν τοῦ Θεοῦ εἰσελθεῖν.Πρέπει να το αποφασίσεις και να μπεις στον δρόμο του Θεου, Κάπταιν ! Ποτέ δεν είναι αργά !![]()
Βοήθειά μαςΠάλιν δὲ λέγω ὑμῖν, εὐκοπώτερόν ἐστι κάμηλον διὰ τρυπήματος ραφίδος διελθεῖν ἢ ο Κάπτεν Κέι εἰς τὴν βασιλείαν τοῦ Θεοῦ εἰσελθεῖν.

δε βαριεσαι τι ξεκινησε και εγινε αυτο που θελαμε