Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Είχα διαβάσει ότι κατέστρεφε το Τόκιο επειδή εκνευριζόταν από τα karaoke![]()
O filos mas o Gozirra

Αν είναι ευέξαπτος θα γίνει της τρελής.Είχα διαβάσει ότι κατέστρεφε το Τόκιο επειδή εκνευριζόταν από τα karaoke
για να δούμε πως θα πάει το θρεντάκι![]()
Που να δεις τον Γκοτζιμπερη που νευριάζει με τον ΤζίμηΑν είναι ευέξαπτος θα γίνει της τρελής.
Τα είδα. Να πάρουμε στον Τζίμη μια πυρίμαχη στολή γιατί δεν τον βλέπω καλά. Θα τον καβουρδίσει σαν φιστίκι.Που να δεις τον Γκοτζιμπερη που νευριάζει με τον Τζίμη![]()
Μια χαρά θα πάει το θρεντάκι γιατί όπως έχουμε όλοι καταλάβει, ο νηματοθέτης έχει την εύνοια της διοίκησης.Είχα διαβάσει ότι κατέστρεφε το Τόκιο επειδή εκνευριζόταν από τα karaoke
για να δούμε πως θα πάει το θρεντάκι![]()
Κι εγώ θέλω να πάει καλά μηνΜια χαρά θα πάει το θρεντάκι γιατί όπως έχουμε όλοι καταλάβει, ο νηματοθέτης έχει την εύνοια της διοίκησης.
Μάλλον θα είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής φιστικιών ΚΑΙ μπύρας έξω από τα ματς του Ολυμπιακού.

Καλά, στον ΚΕ θα πηγαίνουμε, όμως, ε;
Καλημέρα, του τα είπα του μοναχού σαολιν και μου απάντησε ότι δεν θα σε παρενοχλήσειGood morning
Εντάξει τον συγχωρώ ( τώρα που άνοιξα μαγαζί πρέπει να τα χω καλά με όλους)Καλημέρα, του τα είπα του μοναχού σαολιν και μου απάντησε ότι δεν θα σε παρενοχλήσει
(για μια βδομάδα)
Καλώς, ελπίζω να ελαττώσει το τακα τακα και θα του επιτρέψουμε να βάζειΕντάξει τον συγχωρώ ( τώρα που άνοιξα μαγαζί πρέπει να τα δω καλά με όλους)
Και ο Γκότζις, έδρα στην Κορινθία μας έχει δηλώσει. Έχει και δέντρα (και) εκεί.Ιορδάνης στην Νέα Ιωνία, τουλαχιστον, ήταν, top. Στο Βραχάτι Κορινθίας, μοναδικός, ο Ρεκούμης. Αυτά από μένα.![]()
Όχι ειναι ανταγωνιστής - δε θα πηγαίνετε εκείΚαι ο Γκότζις, έδρα στην Κορινθία μας έχει δηλώσει. Έχει και δέντρα (και) εκεί.
Γκότζη, ο Ρεκούμης είσαι;
Του ομπυλιακου; Τι λες ρε Ωρίων ; Άλλη ομάδα ο Μάστερ άλλη ο Προφήτης; Θα ξεράσει φωτιά να σε κάψει ο ΓκοτζιραΜια χαρά θα πάει το θρεντάκι γιατί όπως έχουμε όλοι καταλάβει, ο νηματοθέτης έχει την εύνοια της διοίκησης.
Μάλλον θα είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής φιστικιών ΚΑΙ μπύρας έξω από τα ματς του Ολυμπιακού.
Εγώ θα πηγαίνω, για να βλέπω τις τιμές και να σου τις σφυρίζω.Όχι ειναι ανταγωνιστής - δε θα πηγαίνετε εκεί