Νέα

Ξενοδοχεία ημιδιαμονής στη Θεσσαλονίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petros80
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 734
  • Εμφανίσεις 227K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Αγγελική

Call-Girl
Εγγρ.
16 Αυγ 2020
Κριτικές
2
Like
29.942
Αν ακουγώσουν δυνατά από ευχαρίστηση θα ζήλεψαν κούκλα μου
Αγενέστατο,αδιάκριτο προσωπικο,και δραχμοφονιάδες,και μια άλλη κοπέλα που ρώτησα πρόσφατα γνωμη,μου είπε μακριά

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.855
Πόντοι
3.506
Αγενέστατο,αδιάκριτο προσωπικο,και δραχμοφονιάδες
Σε αυτό δεν έχεις άδικο. Αλλά μας έριξες άκυρο όλους μόνο για το κωλοξενοδοχειο. Δεν έρχεσαι καμιά βόλτα να σου αλλάξουμε γνώμη;

Αγγελική

Call-Girl
Εγγρ.
16 Αυγ 2020
Κριτικές
2
Like
29.942
Σε αυτό δεν έχεις άδικο. Αλλά μας έριξες άκυρο όλους μόνο για το κωλοξενοδοχειο. Δεν έρχεσαι καμιά βόλτα να σου αλλάξουμε γνώμη;
Δεν ήταν μονο το ξενοδοχείο,άμα θέλεις να σου πω και άλλα,και φυσικά παιζει ρολο και το ξενοδοχειο,αμα σε ενοχλούν με τα τηλεφωνα,σου μιλάνε λες και σου κάνουν χάρη που σε εξυπηρετούν,και κοιτάνε να βγάλουν κ απ τη μύγα ξιγκι;

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.855
Πόντοι
3.506
Δεν ήταν μονο το ξενοδοχείο,άμα θέλεις να σου πω και άλλα,και φυσικά παιζει ρολο και το ξενοδοχειο,αμα σε ενοχλούν με τα τηλεφωνα,και κοιτάνε να βγάλουν κ απ τη μύγα ξιγκι;
Εγώ στεναχωριέμαι που έχασα το κωλαράκι σου. Σε πείραξαν και άλλοι;

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
44
Like
46.353
Πόντοι
11.146
Και σαν να μην έφτανε αυτό,πήραν και τηλ στο δωμάτιο οτι κάνουμε πολυ φασαρία,εκτος και αν δεν είναι ημιδιαμονής,και ο κοσμος πάει εκει γ να κοιμηθεί,2 φορές πηραν κιολας,γτ τη μία δεν το σηκώσαμε,τα νεύρα μου είχανε σπάσει
....δεν λες καλα που δεν σου στειλαν τον σερ Λανσελοτ απο την τζουνιορ σουϊτ , να εχετε αλλα :confused::confused::confused:

*τιναφτορε :2funny:

Αγγελική

Call-Girl
Εγγρ.
16 Αυγ 2020
Κριτικές
2
Like
29.942
....δεν λες καλα που δεν σου στειλαν τον σερ Λανσελοτ απο την τζουνιορ σουϊτ , να εχετε αλλα :confused::confused::confused:

*τιναφτορε :2funny:
Απαράδεκτη αντιμετώπιση πελατων,μπιλ ας πουμε ούτε σε ενοχλουν,πριβέ όμως άμα φυγει πρωτος ο πελατης,χτυπάνε πορτα δωματιου οι καθαριστριες,ντροπή τους

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
44
Like
46.353
Πόντοι
11.146

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.761
Πόντοι
3.846
Αγενέστατο,αδιάκριτο προσωπικο,και δραχμοφονιάδες,και μια άλλη κοπέλα που ρώτησα πρόσφατα γνωμη,μου είπε μακριά
Έχει όμως θεματικά δωμάτια που είναι kinky και για τα κανονικά ζευγάρια.Αλλά για τη συμπεριφορά τους έχεις δίκιο

Αγγελική

Call-Girl
Εγγρ.
16 Αυγ 2020
Κριτικές
2
Like
29.942
Έχει όμως θεματικά δωμάτια που είναι kinky και για τα κανονικά ζευγάρια.Αλλά για τη συμπεριφορά τους έχεις δίκιο
Ούτε απέξω πάντως δεν ξαναπερνάω,καμία ευγένεια,καμία διακριτικοτητα,και αφου δεν έχει ξενοδοχειο να κάνω τη δουλεια μου και τέλος,την εχω πάρει με κακό μάτι τη συμπρωτευουσα γ αυτή τη δουλεια,να κανεις βολτα με καλη παρέα,αλλο αυτο

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.761
Πόντοι
3.846
Ούτε απέξω πάντως δεν ξαναπερνάω,καμία ευγένεια,καμία διακριτικοτητα,και αφου δεν έχει ξενοδοχειο να κάνω τη δουλεια μου και τέλος,την εχω πάρει με κακό μάτι τη συμπρωτευουσα γ αυτή τη δουλεια,να κανεις βολτα με καλη παρέα,αλλο αυτο
Οι Αθηναίοι λένε πάντως τα καλύτερα για τη Θεσσαλονίκη και χαίρομαι για αυτό.Τα έχουμε ξαναπεί ότι μαλάκες όπως και διαμάντια υπάρχουν παντού.Μην ξανακάνουμε αυτήν την κουβέντα γιατί θα σπαμάρουμε το νήμα και θα χαθούν πολύτιμες πληροφορίες

• Like
Αντιδράσεις: tkis

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom